- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
gelini tarafından yaka paça dışarı atılan ve oğlunun yüzüne bakmadığı gidip kızının yanına sığınan onca insan olduğunu ifade eden cümleler bi nebze içinizi rahatlatır en azından mahalle baskısından kurtulursun....asıl mesleye sıra gelince allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin ....bende hamileyim henüz cinsiyeti belli değil ama biz zaten kız istiyoruz konusu geçince hemen kız istiyoruz deyince ağzını açamıyor kimsecikler....zaten insanımız bi tuhaf fazla kimseyle muhattap olma boşver herkese soylemek zorunda değilsin üzerine laf getir nasip kısmet de gec ....sana yazıyorum ama kendime faydam yok bu elalem bizi 7 ayda doğurtur 6 ay dolmadan sütümüz keserHamileyim , Allah nasip ederse bir kızım olacak inşallah. Bebeğin cinsiyetini soruyorlar kiz diyorum "hii , hayırlısı. " veya "üzülme öteki erkek olur " veya da "biz erkek için ugrastik tuttu " diyorlar. Anlamıyorum.Allah öyle nasip etmiş. Kader bu. Hatta ve hatta oğlu olacağı için , herkesin kendisini kiskandigini düşünen hamile bir arkadaşım var. Açık açık söylüyor da benim oğlum olacak kızı olanlar beni kıskanıyo diye. İnstagrama bile yazmış her yere oğlan anası diye :) Onun gibi oğlan doğurdum havalarında olanlar da. Anlamıyorum şimdi ben şanssız miyim ? Oğlu olanlar çok mu şanslı ? Nedir bu bakış açısı ? O benim bebeğim , kanatsız meleğim. . Kız veya erkek ne fark eder.. gülüp geçiyorum ama bu zihniyet yordu beni ya..
Güldümgelini tarafından yaka paça dışarı atılan ve oğlunun yüzüne bakmadığı gidip kızının yanına sığınan onca insan olduğunu ifade eden cümleler bi nebze içinizi rahatlatır en azından mahalle baskısından kurtulursun....asıl mesleye sıra gelince allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin ....bende hamileyim henüz cinsiyeti belli değil ama biz zaten kız istiyoruz konusu geçince hemen kız istiyoruz deyince ağzını açamıyor kimsecikler....zaten insanımız bi tuhaf fazla kimseyle muhattap olma boşver herkese soylemek zorunda değilsin üzerine laf getir nasip kısmet de gec ....sana yazıyorum ama kendime faydam yok bu elalem bizi 7 ayda doğurtur 6 ay dolmadan sütümüz keser
Allah bağışlasin Çocuklarınızı.Allah allah 2 oğlum var, ben denk gelmedim böyle diyenlere, bana daha çok insanlar acıyan gözlerle bakıyorlar, sıpalar büyüdükçe sebebini anlıyorum, ha ha.
Neyse siz de boşverin böyle diyenleri, çok da değerli fikirleri yokmuş zaten, sallayın gitsin
Ayy çok tatlisiniz yaBir kızım var. eşim son ultrasonda bile sordu doktora emin misiniz kız olduğuna diye. Erkek istiyordu.
Şimdi mi? kız olacaksa bir tane daha yapalım diyor. Kızıyla birbirlerine aşıklar. Her akşam her şeyi bırakıp onla lego oynuyor. Kızım o kapıdan içeri girince çığlıklar atarak ona koşuyor. Hatta kızına şakayla talip olanlarla bir daha görüşmüyor
Sizde de aynı manzaralar yaşanacak emin ol. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Ayy çok tatlisiniz ya
Gözümde canlandı bi an da .
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?