Erkek kız çocuk ayrımı ?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Hamileyim , Allah nasip ederse bir kızım olacak inşallah. Bebeğin cinsiyetini soruyorlar kiz diyorum "hii , hayırlısı. " veya "üzülme öteki erkek olur " veya da "biz erkek için ugrastik tuttu " diyorlar. Anlamıyorum.Allah öyle nasip etmiş. Kader bu. Hatta ve hatta oğlu olacağı için , herkesin kendisini kiskandigini düşünen hamile bir arkadaşım var. Açık açık söylüyor da benim oğlum olacak kızı olanlar beni kıskanıyo diye. İnstagrama bile yazmış her yere oğlan anası diye :) Onun gibi oğlan doğurdum havalarında olanlar da. Anlamıyorum şimdi ben şanssız miyim ? Oğlu olanlar çok mu şanslı ? Nedir bu bakış açısı ? O benim bebeğim , kanatsız meleğim. . Kız veya erkek ne fark eder.. gülüp geçiyorum ama bu zihniyet yordu beni ya..

gelini tarafından yaka paça dışarı atılan ve oğlunun yüzüne bakmadığı gidip kızının yanına sığınan onca insan olduğunu ifade eden cümleler bi nebze içinizi rahatlatır en azından mahalle baskısından kurtulursun....asıl mesleye sıra gelince allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin ....bende hamileyim henüz cinsiyeti belli değil ama biz zaten kız istiyoruz konusu geçince hemen kız istiyoruz deyince ağzını açamıyor kimsecikler....zaten insanımız bi tuhaf fazla kimseyle muhattap olma boşver herkese soylemek zorunda değilsin üzerine laf getir nasip kısmet de gec ....sana yazıyorum ama kendime faydam yok bu elalem bizi 7 ayda doğurtur 6 ay dolmadan sütümüz keser

Güldüm milleti geriyor benim çocuğun cinsiyeti evet :)

Allah bağışlasin Çocuklarınızı.
Evladın kızı erkeği olmaz ama hayırlısı olur inanin.

Kız çocuk daha tatlı değil mi ya ?
Tütüler tulumlar taçlar filan :) kız annesi olmak isterim
Bu arada ikisi de evlat Allah kime neyi nasip ederse o olur .
İleri de oğlum bana bakacak mantığı varsa diyeyim

Bakmıyor Baksa da burnundan ağzından getiriyor .

Benim çevremden gördüğüm ki buna benim ailemde dahil kız evlat daha vefalı .
Ben cinsiyet ayrımı yapan insanları vizyonsuz buluyorum .
Benim kızım, oğlum olacak yerine ben ileride çocuğumu şöyle, şöyle bir insan olarak yetiştireceğim diyebilmeli insan

Onlar kız evladın kokusunu güzelliğini bilmiyorlar da ondan. Sen gül geç. Kızın bir doğsun dünya na dünyalar ömrüne ömürler katacak. Ahh bilselerdi ama bilmiyorlar.

Not: ben de bir kız annesiyim.

Bir kızım var. eşim son ultrasonda bile sordu doktora emin misiniz kız olduğuna diye. Erkek istiyordu.

Şimdi mi? kız olacaksa bir tane daha yapalım diyor. Kızıyla birbirlerine aşıklar. Her akşam her şeyi bırakıp onla lego oynuyor. Kızım o kapıdan içeri girince çığlıklar atarak ona koşuyor. Hatta kızına şakayla talip olanlarla bir daha görüşmüyor

Böyle söyleyen insanlara bilim insanları beyin nakli konusunda epey yol katetti sizin için umutluyum demek istiyorum

O pipi altından mı acaba ne bu merak

Kızı olacaklara üzülüyorsa, demek kendilerine hamile kalındığında da ailesi üzülmüş. Demek kendilerini değersiz görüyorlar. Böyle insanların laflarını takmaya değer mi?

Kadın, erkek olmadan hamile kalıp çocuk doğurabiliyor artık. Hatta erkek spermi olmadan doğurabiliyor.
Kadın olmasın bakalım, o pipililerle mi ürenecek?

Ayy çok tatlisiniz ya
Gözümde canlandı bi an da .
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

Böyle şeyler söyleyeni cahili geç insan yerine bile koymuyorum ben Allah bildiği gibi yapsin erkek dıye ovunuyorlar ya hayrini goremesinler derdimde şimdi boşver Allah layigini versin Hayırli sağlıklı evlat olsun cinsiyet önemli değil bizdede böyle erkek derdi babannem erkek doğursun diye babamı doldururdu 2 tane oros.... doğurdu diye sürekli dovdururdu az çekmedik küçükken sevgisiz değersiz büyüdük ondan çok karşıyım böyle insanlardan nefret ediyorum kiz çocuğu gibisi varmi hiç takma laflarıni ver oturttur onlar kiskaniyor asil

Bende ikiside var ikiside cok Ama cok guzel cennetten gelen Meleklerim hic kafani yorma oglan dogurana madalyami veriliyor sanki bu zihniyet deki insanlar Geri insanlardir Benim nezdimde kizima gebeyken komsumuz kiz oldugunu soyleyince neyse buda kiz olsun yapacak bisey yok demisti baya azarlamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…