- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Hamileyim , Allah nasip ederse bir kızım olacak inşallah. Bebeğin cinsiyetini soruyorlar kiz diyorum "hii , hayırlısı. " veya "üzülme öteki erkek olur " veya da "biz erkek için ugrastik tuttu " diyorlar. Anlamıyorum.Allah öyle nasip etmiş. Kader bu. Hatta ve hatta oğlu olacağı için , herkesin kendisini kiskandigini düşünen hamile bir arkadaşım var. Açık açık söylüyor da benim oğlum olacak kızı olanlar beni kıskanıyo diye. İnstagrama bile yazmış her yere oğlan anası diye :) Onun gibi oğlan doğurdum havalarında olanlar da. Anlamıyorum şimdi ben şanssız miyim ? Oğlu olanlar çok mu şanslı ? Nedir bu bakış açısı ? O benim bebeğim , kanatsız meleğim. . Kız veya erkek ne fark eder.. gülüp geçiyorum ama bu zihniyet yordu beni ya..
Ozaman ben cenneti garantiledim. 3tane kızım var hamd olsun cahiliye zamanında kız cocuklarını gömüyorlardı malesef .Allah kızları olanara müjdeler vermis bu ayrı ama kızın vardiye cenneti garantiliyemiyoruz malesef.Pof geçen biride Facebook ta paylaşmış ilk çocuğun kız olması nimettir cennetlik olurmuşsun falan. Oğlum var. Ateşlerden ateş beğeneyim mademse . Çok saçma değilmi? Allah veriyor yahu. Siparişle getirtmiyoruz.
Moralonizi bozan insanlarla görüşmeyin .Hamileyim , Allah nasip ederse bir kızım olacak inşallah. Bebeğin cinsiyetini soruyorlar kiz diyorum "hii , hayırlısı. " veya "üzülme öteki erkek olur " veya da "biz erkek için ugrastik tuttu " diyorlar. Anlamıyorum.Allah öyle nasip etmiş. Kader bu. Hatta ve hatta oğlu olacağı için , herkesin kendisini kiskandigini düşünen hamile bir arkadaşım var. Açık açık söylüyor da benim oğlum olacak kızı olanlar beni kıskanıyo diye. İnstagrama bile yazmış her yere oğlan anası diye :) Onun gibi oğlan doğurdum havalarında olanlar da. Anlamıyorum şimdi ben şanssız miyim ? Oğlu olanlar çok mu şanslı ? Nedir bu bakış açısı ? O benim bebeğim , kanatsız meleğim. . Kız veya erkek ne fark eder.. gülüp geçiyorum ama bu zihniyet yordu beni ya..
Heh işte aynen bundan bahsediyorum bende.Yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı. İlk önce bebeği erkek sanmıştı doktor, ''erkekimiss'' diye dolanıyordu. Sonra kız olduğunu söyleyince bildiğin modu düştü. O zamandan beri acayip soğuk hissediyorum ona karşı. Yine aynı şekilde okuldan arkadaşımın bebeğine de önce kız dediler, pek sevinmiş gibi görünmedi. Sonra erkek olduğunu söyledi doktor, oğluşum da oğluşum başladı ayrılana kadar... Niye böyle bu insanlar bilmiyorum. Öyle eğitimsiz tipler de değillerdi.
Tabiki öyle şey mi olur yahu.Pof geçen biride Facebook ta paylaşmış ilk çocuğun kız olması nimettir cennetlik olurmuşsun falan. Oğlum var. Ateşlerden ateş beğeneyim mademse . Çok saçma değilmi? Allah veriyor yahu. Siparişle getirtmiyoruz.
Goole la kiz evlat ile ilgili ayet ve hadisler yazip okursan, bak kim şansli cikar
ayy bana da biri kız olacağını duyunca yüzünü ekşitip "olsun o da evlat" demiştigülün geçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?