Erkek kız çocuk ayrımı ?

Böyle zeka yoksunu insanlarla neden niçin ne amaçla yakın olursunuz ki????
Yakının olmalı ki bu kadar kafaya takmışsın.
Allah o alay eden böbürlenenleri, böbürlendikleri konu ile çarpar.
Kendi cinsiyetinden nasıl nefret etmişse artık.

Şimdi bu konuda da kız çocuğu böyledir erkek çocuğu böyledir mesajları sürüp gidecek.Ben de oğlum olacağını öğrenince ağlamıştım hep kız istiyordum .
Oğlum doğunca iki bacağının arasındakindense evlat olmasının daha değerli olduğunu anladım.Allah'ım evladımla sınamasın beni şimdi çok pişmanım üzüldüğüm için.

Bırak şu insanlarıı. Evlat candır çok çocuk bal mı bal erkek çocuk tatlı mı tatlııı ayrım olurmu yahu Allah'ın gücüne giderr.

Yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı. İlk önce bebeği erkek sanmıştı doktor, ''erkekimiss'' diye dolanıyordu. Sonra kız olduğunu söyleyince bildiğin modu düştü. O zamandan beri acayip soğuk hissediyorum ona karşı. Yine aynı şekilde okuldan arkadaşımın bebeğine de önce kız dediler, pek sevinmiş gibi görünmedi. Sonra erkek olduğunu söyledi doktor, oğluşum da oğluşum başladı ayrılana kadar... Niye böyle bu insanlar bilmiyorum. Öyle eğitimsiz tipler de değillerdi.

Niye gülüp geciyorsun bu mal kafalara .Hepsiyle selamlasmayi dahi kes görüşme . Nasıl bir zihniyetir oğlum olacak beni kiskaniyorlar diyen insanda

Benimde var boyle bir kuzenim.

Her seferinde benden firca yedigi icin artik benim yanimda soylemiyor.

Ilk cocuguna hamile kaldi. Oglan olacak hissediyorum dedi durdu. Kizi oldu.

Ikinci cocugunda oglan oldugunu duyunca havalara girdi.

Gecen birinden bahsediyoruz. 3 oglu var diye. Demesin mi "ay ne guzel hic fire vermeden 3 oglan dogurmus"

Ben actim agzimi buna. Ne demek fire vermek kiz cocugu fire mi vermek oluyor. Bu nasil cahilce bir mantik. Kiz erkek ne farkeder Allah hayirlisini versin dedim.

Sustu kaldi.

Benim ilk bebegim erkek.

Rabbim insaallah hayirlisiyla ikinciyi kiz nasip etsin diye dusunmeden kendimi alamiyorum.

Erkek vebege hamile diye havalara giren tipler genellikle hayatta cocuk dogurmaktan baska bir basarisi olmayan tipler oluyor genellikle.

Takilmayin. Allah saglikli sihatli kucaginiza almak nasip etsin.

Allah allah benim ki de kız ve diyolar ki kız daha iyi daha tatllı olur bilmemne. Hatta cinsiyeti belli olmadan önce herkes kız kız kız kız olsun diyordu bende bozuluyodum erkek olunca nolcak diye çokta takılmamak lazım bizim bebislerimiz onlar

aşalık kopleksi ile büyümüş kimliğine saygı duyulmamışve düşünemeyen bireylerde sık rastlanan bir durum
özetle kendiyle ilgili bir durum

Son düzenleme:
Ozaman ben cenneti garantiledim. 3tane kızım var hamd olsun cahiliye zamanında kız cocuklarını gömüyorlardı malesef .Allah kızları olanara müjdeler vermis bu ayrı ama kızın vardiye cenneti garantiliyemiyoruz malesef.

Moralonizi bozan insanlarla görüşmeyin .

boyle dusunenler gelecegin sorunlu kaynana adayları iste evlat diye bakmıyorlar erkek cocugunu daha ustun goruyorlar kendi cinsiyetleri ne acaba kendilerinide dusuk eezik goruyorlar iste yazık

Goole la kiz evlat ile ilgili ayet ve hadisler yazip okursan, bak kim şansli cikar

Heh işte aynen bundan bahsediyorum bende.

Tabiki öyle şey mi olur yahu.

Cahil kesim kocakarı felsefesi oğlanla övünmek.

Eskiden kaynana oglanla, dolayısı ile gelinle bitişik otururmus; gelin ölene dek hizmet görürmüş. Kızın varsa bir devir besleyecesin, sonra ele vereceksin demekmiş. Ne kadar oğlan; o kadar hizmetçi. Ne kadar kız; o kadar "boşuna" besleme.

Bunlar hala o devirde kalmış.

Şimdi öyle mi? Kızlar sosyal hayatta var, ömür boyu analarına destekler. Şimdi kimse kız vermiyor, damat alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…