- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ben bu tarz erkek çocukları aşağılayan güya özlü sözlerede karşıyım.Kızsız ana gözsüz ana demişler
Oğlu olduğu önce cehenneme gidecek bir güzel yanacak sonra da kızı olduğu için cennete terfi edecekBu arada kizi ve oğlu olanlar ne olacak annem gibi arafta mi kalacaklar tovbeeeeeeeeeee
Oğlu olduğu önce cehenneme gidecek bir güzel yanacak sonra da kızı olduğu için cennete terfi edecek
Yanlız oğlu çok efendi kızı çok cadı o ne olcak hocam
O zaman fetva hattına soralım
Buradan bir cevap çıkar
Ben bu tarz erkek çocukları aşağılayan güya özlü sözlerede karşıyım.
Nasıl ki kız çocuklarına karşı yapılan ayrımcı davranışlar çirkinse bunlar da aynı oranda çirkin.
Burayı sadece oğlu olan annelerde okuyor değil mi?[/QUOT bende ilk ve son şansım olan oğluma 35 haftalık hamileyim sağlıklı olsun elbette cinsiyet önemli değil çokta hayırlı bir abim var sağolsun ama hayırlı bir kız evlat bir anne için bulunmaz nimettir bunuda kimse inkar edemez böyle şeylere de çok alınmamak takılmamak lazım
Ben bu tarz erkek çocukları aşağılayan güya özlü sözlerede karşıyım.
Nasıl ki kız çocuklarına karşı yapılan ayrımcı davranışlar çirkinse bunlar da aynı oranda çirkin.
Burayı sadece oğlu olan annelerde okuyor değil mi?
Benim de bir kızım var daha önce de yazmıştım zaten.ve ben de kızı olan bir anne olarak diyorum ki Allah önce evladın sagliklisini versin cinsiyet önemli değil.kızı olan biri olarak diyorum ki birinin kızı yoksa bir çok şey eksik kalacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?