Erkek kız çocuk ayrımı ?

Kız annesiyim.
Banada denk geliyor bazen böle ifadeler.
Bitanede oğlan doğur artık diyenler var.
İnan ciddiye bile almıyorm.
Biz eşimle hep kız istedik.
Rabbim gönlümüze göre verdi.
Erkek olsaydıda aynı aşkı duyardık evladımıza.
Sakın böyle düşüncelere kapılma.
zır cahil insanlar malesef bu görüşte.

cahillerle uğraşmak zor, laf anlatmak daha zor. bırak salak salak konuşsunlar. Allah onlara bir dert verir görür kızı oğlanı.

kisiden kisiye farkediyor fazla takilmayin. Benimde oglum var hamileyken erkek deyince 'olsun' diyenler coktu. Hatta bir arkadasim kizin olsun illa kizin olsun diye diretti, bide cikip erkek evlat isteyen herkese Allah kiz nasip etsin diyince zoruma gitti, buda ayrimcilik bana göre. Oglum var ve en cok saglikli oldugu icin sansliyim. Birde kizin olsunda anlarsin diyenler var, olabilir belki haklilardir ama bunu diyebilmek icin 2 cinsiyetide yasamalari gerekir, ki bana göre evlat evlattir, kiz cocuklari cilveleriyle sevdirir, erkek cocugu sapsiklikleriyle :)

Kız da evlat erkekde. Yalnız ben bu tarz konularda bir anda kız çocuklarını övüp erkek cocuklarıni yerenleri görüyorum. Bu da çok enteresan kaş yapayım derken göz çıkarmak gibi. En güzeli sağlıklı mutlu bebekler gerisi boş. Size de sağlıklı doğum diliyorum. Hamileliğin tadını çıkarın.

Oysa yaslandiklari zaman ogullarindan kıskandıklari bu yüzden de kötü davrandiklari gelinleri tarafından istenmediklerinde görürüz bu tipleri.

Kızsız ana gözsüz ana demişler
Ben bu tarz erkek çocukları aşağılayan güya özlü sözlerede karşıyım.

Nasıl ki kız çocuklarına karşı yapılan ayrımcı davranışlar çirkinse bunlar da aynı oranda çirkin.

Burayı sadece oğlu olan annelerde okuyor değil mi?

kızı olan biri olarak diyorum ki birinin kızı yoksa bir çok şey eksik kalacaktır

kızı olan biri olarak diyorum ki birinin kızı yoksa bir çok şey eksik kalacaktır
Benim de bir kızım var daha önce de yazmıştım zaten.ve ben de kızı olan bir anne olarak diyorum ki Allah önce evladın sagliklisini versin cinsiyet önemli değil.

Bir de her zaman düşünerek konuşmak taraftarıyım.

Kız çocuğu da erkek çocuğu da benim gözümde aynı ikisinin de birbirine bir üstünlüğü yok, cahil insan da çok ama şükür yakın çevremde ayrımcılık yapana pek rastlamadım.

Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…