Erkek kokusu

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Merhaba.2 güne bir çarşaf ,yastık kılıfı değiştirmek zorunda kalıyorum.Eşimin yastığının kokusu ağır geliyor.Değiştirmemin ertesi günü kendi tarafımı tütüyorum yıkandığındaki haliyle kokarken,eşimin yastık kılıfı ,terlemesiyle de alakalı herhalde ağır kokuyor.Sık yıkanmayan biri de değil.Fakat terlediği için ,ilk kullanımda kokuveriyor kılıf.Başına gelen var mı ?Ne yapılabilir tecrübesi olan?

Evet .uyurken terliyor .kılıf nemli oluyor sabahları

koku yastığın kendisine de sinmiş olabilir koku.(yastığın içi kokuyu çok çekiyor ve kalıyor) öncelikle yastığı bi yıka veya işte elyaf veya yünse içini çıkartıp kılıfını yıka içini havalandır. sonra üzerine havlu kılıflar var ondan geçir onun üzerine yastık kılıfı kullan. gün aşırı da kılıfı değiştirirsen haftada bir de havlu kılıfı değiştirirsen kılıf zaten makinede çok yer tutan bir şey değil sana da zorluk olmaz kötü koku da olmaz.

Yeterince yikanmiyor demekki.Hergun yikanan insanin teri kokmaz.

kokar canım ter bezleri ile alakalı. benim bir arkadaşım vardı her sabah yıkanırdı 10 dk sonra kokmaya başlardı. doktora gitti ilaçlar kremler kullandı. doğurduktan sonra kokusu gitti anca. hormonal bir mevzu.

Eşim hergun yıkanır ama sabahları uyandıgında sırılsıklam ter olur yattıgı yer yastaıgı . Kokmaz Allaha şükür. Hormonel olablır sizin ki

Yastıga alez tak . Yatagınada gerekırse eşinin yattıgı yere 2 nevresım ser.
Her sabah değiştir.
Eğer yıkanmıyorsa hergun yıkansın . Zaten okdr terleyıip eden yıkanmaz ki insan

Erkeklerin vücut ısısı bizden daha yüksek. Ben o yüzden ona battaniye verdim kendim tek kişilik yorganla örtünüyorum. Adam da rahat etti ben de. Böyle olunca akşamları çok terlerdi, şimdi terlemiyor artık. Bir de yastıkları yatakla beraber almıştık, terletmez olarak geçiyor. Sorabilirsiniz bir kaç markada var.

kokar canım ter bezleri ile alakalı. benim bir arkadaşım vardı her sabah yıkanırdı 10 dk sonra kokmaya başlardı. doktora gitti ilaçlar kremler kullandı. doğurduktan sonra kokusu gitti anca. hormonal bir mevzu.
Hastalik haric demem gerekirdi pardon.
Ama konu sahibinin esinde boyle bir durum yok bence.

Yiyecekler etkiler gerçekten veya sigara ve kafein kullanımı. Bir yerde okumuştum, kafa terlemesi çeşitli rahatsızlıklardan dolayı da olabiliyormuş, örnegin tiroit hastalıkları. Stres ve kaygı da etkileyebilirmis. Tabi kalıtsal bir durum da olabilir. Ama bence bir tiroitlerine baktırsın.

Her gün kılığı değiştirip havalandırın balkonda falan. Ayda bir de yastığını yıkayın rahat edersiniz. Ama mutlaka havalandırın atın balkona dursun çok işe yarar.

Ucuza çok sayıda yastık kılıfı bulup alın. Her gün atın kirliye yenisini geçirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…