Erkek kokusu

Türk erkegin in genetik olarak boyun ense terleme sorunu var sanırım. Herkes bundan muzdarip. Iki kılıf kullanıyorum ben üstteki yiprandi. Atmiyorum daha eski gibi olan kılıfları yıkayıp kullaniyorum

Bizde de var o koku. Ama ter değil sanırım bizdeki, çok ağır malesef, doktora git diyorum o da yok malesef. Ağzından gelir gibi.

Ben hergün değiştiriyorum
Kokuyla alakalı değil fakat bana hijyenik gelmiyor iki üç gün serili olan çarşaf

Duzgun yikanamiyor demek ki
Her gun yikanan adam ne kadar terlerse terlesin kokmaz
Yedikleriyle alakali sorunu olabilir mi? Veya hormonal problemi? Bunlar icin doktora gitmesi lazim ama duzgun yikanmak sart. Yastiklari ben her gun havalandiririm ayrica, uc gunde bir de degistiririm. Her yastigin icinde alezi de var. Onlari da haftada bir yikarim mutlaka.

Ben hergun nevresimi komple değiştiriyorum
Benim esiminde teri kokar ve anormal terler doktora bile göründü troid hormon bakıldı gayet normal çıktı

Çok baharatlı yiyecekler tüketende olurmuş bu

Babamda bir ara öyleydi çok terlerdi,koku olmaz ama babam kışın kalın pijama takımı yorgan+battaniye kafasına kadar çekerdi hani filmlerde olur ya bazen evden kaçarlar battaniyenin altından hiçbirşey gözükmez aynı öyle yatardı :) annem çözümü ince pijama ve ince battaniye verdi yorgan örtmüyor terlemiyor artık.

Yastıklarınız yün yada pamuksa kılıfını söküp pamuk ve yünü havalandırın geri doldurun koku pamuğada sinmiş olabilir o yüzden kokuyordur belki.

Yastik plastik mi acaba. Hava girmiyormu icine? Belki yastigin kendisi terletiyordur. Her gun dus aliyor yazmissiniz. O zaman her gun degisecek o kilif.

Koktuğunu kabul etmiyor o nedenle doktora görünmekte istemiyor.ben kılıfı hergün değiştirsem yeğdir.çok zor geliyor oda ,ama bana da kokuyor rahatsız ediyor.başka bi çözüm bulmaya çalışıyorum

Kişisel temizligine önem vermiyor demek ki. Ya da beslenme şekliniz baharatli ve etli oldugundan olabilir.
Benim eşim de gece terler ama hic ter kokmaz. Yastigi da kokmuyor. Her gün lifle yikanmak suretiyle duş alir. Spor yapıp uyusa bile kokmuyor. Biz haftada 1 kez degistiriyoruz takimlari.
Yalniz benim babamin da kafası cok terler, eşim de terleyince sasiriyordum ne tesaduf diye. Megersem milletce terliyorlarmis. Daha cok sasirdim, resmen irksal bir durum demek ki bu.

Fazla terlemeyle ilgili bir problemi olabilir. Koku için konu açmışsınız ama allah korusun başka hastalıkların göstergesi bile olabilir. Bir dermatologa görünmesinde fayda var bence. Çarşaf işi kolay değil ama yastık kılıfı için 6-7 tane alıp hergün değiştirip çamaşır yıkadıkça yıkamanız mantıklı olur.

Birincisi yastiga koruma kilifi onun uzerinede 7adet kilif edinip hergun degistirip haftasonu topluca yikayin

Ikincisi yastigi degistirin yastikta yapiyor olabilir soyle dusunun pamuklu giyip terlediginizde olan koku ile naylonumsu dokuma vb yogun kumaslarda terlediginizde olan koku ve terletme orani ayni degildir yastigin malzemeside kalitesiz olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…