Erkek kokusu

Ortapedik yastıksa yıkamayın yalnız cağğnım yastığım makineden 8 parça çıktı

Benim eşimde çok terliyor malesef. Ama Allahtan agir bir kokusu yok. Yataga alez kullaniyorum yastik icinde de alez var. Nevresimleri sık sık yıkiyorum. Bu arada biz yün yastik kullaniyoruz ama yorgan hazir. Aslinda hazir yorgan daha cok terleme yapiyor sanirim bazen yün mü kullansak diye dusunmuyor degilim..

yastığın içini boşalt yününü elyafını vs neyse yıka şiltesini de aynı şekilde.
sonra su geçirmeyen alezlerden tak üzerine te yastık kılıfını kılıfı alezi yıkarsın sürekli

Benim eşimde terler ama kokmuyor,ıslak oluyor yastık o kalkınca hafiften. Ben odayı uzun süre havalandırıyorum. Haftada 1 değiştiriyorum çarşaf yastık kılıfı. Kokmuyor çünkü.
Sadece çift kılıf kullanıyorum yastıklara,sararmasınlar diye.
Bunun dışında ekstra birşey yapmiyorum.
Eşiniz her akşam duş alsın. Terlese dahi kokmaz böylece.

Her gün yıkanmak mecburiymiş gibi veya her gün eve girince duş almayanlar pismiş ve medeniyetsizmiş gibi yazılmıyor mu şu forumda çok gülüyorum..

Bir insan her gün yıkanmasa bile normalde ter kokmaz. Ter bakteri ile birleşirse kokar.
Sürekli kafası boncuk boncuk terleyen bir iş arkadaşım var bir kere ter kokusu almamışımdır.

Bence senin eşinin teri kokuyor. Bu yüzden daha sık yıkanmalı. Bu da bir vücut yapısı. Her gün kılıf değiştireceksin o zaman. Yastıkları da daha sık yıka.

Hepsi yeni ve pamuk.alez kullanıyorum sık sık onuda değiştiriyorum . kendinden oluşan birşey .veya da bana ağır geliyor da olabilir kendisi normal diyor:)

Ter kokusu yedigi gidalarla ilgili..mesela cok alkol alan bir insanin teri alkol kokar..

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…