- 7 Ağustos 2016
- 3.492
- 7.324
- 158
Ortapedik yastıksa yıkamayın yalnızkoku yastığın kendisine de sinmiş olabilir koku.(yastığın içi kokuyu çok çekiyor ve kalıyor) öncelikle yastığı bi yıka veya işte elyaf veya yünse içini çıkartıp kılıfını yıka içini havalandır. sonra üzerine havlu kılıflar var ondan geçir onun üzerine yastık kılıfı kullan. gün aşırı da kılıfı değiştirirsen haftada bir de havlu kılıfı değiştirirsen kılıf zaten makinede çok yer tutan bir şey değil sana da zorluk olmaz kötü koku da olmaz.
Merhaba.2 güne bir çarşaf ,yastık kılıfı değiştirmek zorunda kalıyorum.Eşimin yastığının kokusu ağır geliyor.Değiştirmemin ertesi günü kendi tarafımı tütüyorum yıkandığındaki haliyle kokarken,eşimin yastık kılıfı ,terlemesiyle de alakalı herhalde ağır kokuyor.Sık yıkanmayan biri de değil.Fakat terlediği için ,ilk kullanımda kokuveriyor kılıf.Başına gelen var mı ?Ne yapılabilir tecrübesi olan?
Teşekkürler deniyeceğimHavalandırın bütün gün dışarda üstünede lavanta kokusu sıkın öyle dışarda beklesin o kokuyu giderir die dusunuyorum
Allah iyiliginizi versin ya cok guldum:)Hergün yıkansın ozaman olmaz bence. Yada kafasını kesin adamın :)
Olabilir okadr takip etmedim:) ama hergün girse bile hergün liflenmediğini farkettim.ondandır belkiYeterince yikanmiyor demekki.Hergun yikanan insanin teri kokmaz.
Hepsi yeni ve pamuk.alez kullanıyorum sık sık onuda değiştiriyorum . kendinden oluşan birşey .veya da bana ağır geliyor da olabilir kendisi normal diyor:)koku yastığın kendisine de sinmiş olabilir koku.(yastığın içi kokuyu çok çekiyor ve kalıyor) öncelikle yastığı bi yıka veya işte elyaf veya yünse içini çıkartıp kılıfını yıka içini havalandır. sonra üzerine havlu kılıflar var ondan geçir onun üzerine yastık kılıfı kullan. gün aşırı da kılıfı değiştirirsen haftada bir de havlu kılıfı değiştirirsen kılıf zaten makinede çok yer tutan bir şey değil sana da zorluk olmaz kötü koku da olmaz.
Ortapedik yastıksa yıkamayın yalnızcağğnım yastığım makineden 8 parça çıktı
Evet iki yanı tümsek ortası çukur gibi, bir de olduğunun 2 katı kadar büyümüştüŞu boyun desteği olan visco yastıklar mı?
Ter kokusu yedigi gidalarla ilgili..mesela cok alkol alan bir insanin teri alkol kokar..Merhaba.2 güne bir çarşaf ,yastık kılıfı değiştirmek zorunda kalıyorum.Eşimin yastığının kokusu ağır geliyor.Değiştirmemin ertesi günü kendi tarafımı tütüyorum yıkandığındaki haliyle kokarken,eşimin yastık kılıfı ,terlemesiyle de alakalı herhalde ağır kokuyor.Sık yıkanmayan biri de değil.Fakat terlediği için ,ilk kullanımda kokuveriyor kılıf.Başına gelen var mı ?Ne yapılabilir tecrübesi olan?
TeşekkürlerErkeklerin vücut ısısı bizden daha yüksek. Ben o yüzden ona battaniye verdim kendim tek kişilik yorganla örtünüyorum. Adam da rahat etti ben de. Böyle olunca akşamları çok terlerdi, şimdi terlemiyor artık. Bir de yastıkları yatakla beraber almıştık, terletmez olarak geçiyor. Sorabilirsiniz bir kaç markada var.
Evet iki yanı tümsek ortası çukur gibi, bir de olduğunun 2 katı kadar büyümüştü
Ben o işi yapmamak için kökünden çözümle çözeyim istiyorum:)ondan soruyorumUcuza çok sayıda yastık kılıfı bulup alın. Her gün atın kirliye yenisini geçirin.
Kullanıyorum mecburen onudayastık alezi kullanın.
bari o ter yune , elyafa gecmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?