erkek kuaför

kıskançlığı bu kadar sapkın yaşayan bir kişinin
aldatmaya meyilli birisi olduğunu söylemekte
bir sakınca görmüyorum..:ssz:

Bnce seni sahiplendiğini gösterir ve aslında bı bakıma haklı sayılır yanlış anlamayın ama kuaförmu kalmadı memlekette siz bu dediğine uyun bence kaldırmıyor demekki başka bı erkeğin size dokunmasına...demek istediğim konunun büyümesine gerek yok bnce

hic zekice gelmedi fikriniz cunku maksat ipleri ona burakmamak. Burakdigi an artik avucunun icinde ve buda demek oluyorki, boyle biri bunu istiyorsa yarin nezaman oturup nezaman kalkacaginida soyleyecek.. artik o devirler cok eskide kaldi.. kezinlikle dinle alakasi yok bu dupe duz kadinla erkeyin esit olmadigini ve kadina saygi gozterilmedigidir. Sen elini zadece vermek istersin onlar kolunu kaparlar hayatim. Bu kadar kolay olma ve ezdirme kendini canim yoksa asla deyerini bilmezler..:)biraz agirligini koyki asil ozaman deyerli oluyorsun.. ne kadar tam tersi oldugunu dusunsede insanlar asil HAYIR dediginde nedense baslarinin tasi oluyorsun.

benım anlayamadıgım ilişkınız bu boyutta degıldı sonrasında ne olduda degıştı..
eger gerceklık payı varsa haklı..
ama yok bırakmak ıcın cozumler arıyorsa haksız..
yani bu davranışları sız daha ıyı anlayıp cozebılırsınız..
dıkkatlı olmak gozlemlemek yeterlı bana gore..
bu arada hıcbır zaman buyuk konuşmamak gerektıgınıde ogrenmış olacagız..

kuaförde yaygara koparan adam ,düşün ki yarın dişçiye ve hatta jinekologa gitmen gerektiğinde neler yapar.malum iki mesleği de çoğunlukla erkekler icra ediyor.
dişçi teee ağzının içine girerken,jinekolog :27::27::27:
kesinlikle taviz vermeyin.

hic zekice gelmedi fikriniz cunku maksat ipleri ona burakmamak. Burakdigi an artik avucunun icinde ve buda demek oluyorki, boyle biri bunu istiyorsa yarin nezaman oturup nezaman kalkacaginida soyleyecek.. artik o devirler cok eskide kaldı.kezinlikle dinle alakasi yok bu dupe duz kadinla erkeyin esit olmadigini ve kadina saygi gozterilmedigidir. Sen elini zadece vermek istersin onlar kolunu kaparlar hayatim. Bu kadar kolay olma ve ezdirme kendini canim yoksa asla deyerini bilmezler..:)biraz agirligini koyki asil ozaman deyerli oluyorsun.. ne kadar tam tersi oldugunu dusunsede insanlar asil HAYIR dediginde nedense baslarinin tasi oluyorsun.

Erkek kuaföre gitmemenin nasıl dinle alakası yok anlamadım.
hANGİ KONU DA OLURSA OLSUN KADIN DURURKEN ERKEĞE GİTMEK DİNEN GÜNAHTIR ELBET.
bUNUN KADINA SAYGISIZLIKLA ALAKASI YOKTUR.Bilakis yabancı erkeklerin şehvet nazarlarından kadını koruyarak yüceltir.

Konu sahibi arkadaşım sevgiline söyle.Kıskanıyorsa direkt söylesin.
İşine gelen yerde haramı günahı hatırlamasın.

bugün erkek kuaföre gitme sana dokunmasın der yarın erkek doktora izin vermez öbür gün onunla konuşma kıskanıyorum der bu böyle devam eder kanaatimce...
bence böyle insanlar ya kendine güvenmiyordur yada karşısındakine veya kişi kendinden bilir işi de diyebiliriz....
ben sana güveniyorum erkeklere güvenmiyorum sözü tam bir saçmalık
sonuçta bir toplumda yaşıyoruz kadın-erkek herzaman bir arada olmak zorunda
sen kendini bildikten sonra bu konuda başkasının yönlendirmesine ihtiyacın olmamalı

Ben bir ilişkide karşılıklı adımlar atılmalı diye düşünüyorum..
Örnek vereyim bir mağazada hem erkek hem bayan satış danışmanı varsa
Sevgilimin erkekle muhattap olmasını tercih ederim dikkat yalnız iki seçenek varsa diyorum..
Düşünün giyim mağazasında sevgilim giyinecek çıkacak bayan inceleyecek olmuş gayet güzel gibi
yorumlar yapacak.. Ne gerek var?
Sizin kuaförünüz de işini yaptıktan sonra elbet bu tarz yorumlar yapıyordur. Çok yakıştı
Yüzünüz şöyle hoş gözünüz böyle güzel o yüzden gibi.. Ve erkek kuaförler özellikle bu tarz iltifatlarda
pek bulunurlar..
Bunları düşünerek sevgiliniz sizden bu istekte bulunabilir ama dini açıdan bakarsak arkadaşlar haklı..
İstediğimiz yerde dini hatırlıyoruz çoğu zaman..

Canım,

Olaya hangi açıdan baktığına bağlı, benim de eşim erkek kuaföre gitmemi istemez. Ama günah diye değil, içim rahat etmiyor der. Bu noktada anlıyorum onu.

Fakat olayı dine bağlayıp günah demesi....bilemiyorum. Şahsen diğer arkadaşların da dediği gibi çok acil bir sağlık durumunda erkek doktora da baktırmaz. olur da evlenirseniz ve erkek arkadaşları evinize gelirse, sen yanımızda oturma GÜNAH mı diyecek? Kısa kollu giyinme, etek giyme de derse ne yaparsın?

hayır bu insan buna günah diyorsa, zaten politik ve dinsel eğiliminin farkında olman gerekmez mi?

Bu noktada da aslında bize yorum yapmak düşmez gibi, senin dünya görüşünle bu kişinin görüşlerinin bağdaşıp bağdaşmadığına bakman gerekir.

Bence sevgilini iyi gözlemle ve sadece kalbinin değil mantığının da sesini dinle.

resmen saçmalıyor erkek arkadaşınız.o sizin günahlarınınızı düşüneceğine kendi yaptıklarına ve yapamadıklarına baksın.

sonuçta dinimizde zorlama,Allah ile kul arasına girmek daha günah!!!

Gelecekle ilgili kaygılarınızda haklısınız.
Hatta bunların çok daha ötesinde şeyler yaşama oranınız % 99.
Görünen köy kılavuz istemez.
Bunları göze alabilecek misiniz?

kızlar, dün bakamadım buraya. yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler, hepsini okudum.

haklısınız aslında, bugün kuaförle başlayan yarın başka şeylere karışır. 3-4 gündür sevgilim bana trip atıyor, ve bana son söyledikleri şunlar, ben dedim ki "bu kadar kıskandığını düşünmemiştim". onun dediği: kıskanmak değil bu, ben gitme dedim, gittin sözümü dinlemedin." normalde ben onun arkadaşlarına, gittiğine geldiğine çok karışan biriyim ve çoğu zamaan da dediğime uyar. onun dediğini yapmamam ona koymuş, ama bana deseydi ki içim elvermiyor, başka erkek dokunmasın diye tamam derdim belki gitmezdim de. günah diyor hala, ona bozuluyorum. dediğiniz gibi benle el ele de geziyor, ama kendi günahlarına değil de benimkilere bakıyor. offf kafam karışık, seneye nişan düşünüyoruz ama bu gibi şeyler oldukçaa nolcak bilmiyorum..

kızlar, dün bakamadım buraya. yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler, hepsini okudum.

haklısınız aslında, bugün kuaförle başlayan yarın başka şeylere karışır. 3-4 gündür sevgilim bana trip atıyor, ve bana son söyledikleri şunlar, ben dedim ki "bu kadar kıskandığını düşünmemiştim". onun dediği: kıskanmak değil bu, ben gitme dedim, gittin sözümü dinlemedin." normalde ben onun arkadaşlarına, gittiğine geldiğine çok karışan biriyim ve çoğu zamaan da dediğime uyar. onun dediğini yapmamam ona koymuş, ama bana deseydi ki içim elvermiyor, başka erkek dokunmasın diye tamam derdim belki gitmezdim de. günah diyor hala, ona bozuluyorum. dediğiniz gibi benle el ele de geziyor, ama kendi günahlarına değil de benimkilere bakıyor. offf kafam karışık, seneye nişan düşünüyoruz ama bu gibi şeyler oldukçaa nolcak bilmiyorum..

El ele dolaşmanında günah olduğunu anlatın belki bilmiyordur :27::27::27: Maalesef biz kendi hatalarımızı unutup başkalarını yargılamaya o kadar alışmışız ki...

Nişan düşünmeden önce biraz daha düşün bence....dediğin gibi, içim elvermiyor demek farklı , günah demesi farklı...

Arada bence dağlar kadar fark var ve bu farkında ayrımındasınız bence, o yüzden dediğim gibi , o günah bu günahlarla yaşayabilecek bir kişiyseniz zaten sorun olmaz bu kişisel bir tercihtir ama yaşayamayacaksanız, düşünmeye başlamalısınız derim ben.

Peki giderek muhafazakarlaşıyor demişsiniz ya, bunu ona söylediniz mi?

Erkek arkadaşın dindar falan değil, sadece kıskanç. Bende ona karışırım demişsin ya o da aklınca misilleme yapıyor. Kıskançlık, sevdiğini sakınmak bir yere kadar hoş bir şey. Ama dozu aşmamalı. Nişanlanmadan önce çok iyi düşünün ve bu tip kıskançlıklara taviz vermeyin derim. Çünkü zaman geçtikçe dozu artar, başa çıkamayacak hale gelir.

başıma gelen kısa ve öz olayı anlatıyım belki konu sahibi kendine bir pay çıkartır belki gerçi herkes aynı olucak diye bir kural yok ama : ilk başta askılı giyme dedi,sonra dar giyme dedi,sonra tunik tarzı şeyler giy dedi,sonra erkek kuaföre gitme dedi veeee en son kapan dedii..... bilmem anlatabildim mi taviz tavizi doğurur...

allah askina hicbirseyimize karisan erkek var mi bu dünyada????????? biz onlara nasil karisiyorsak onlarda bize karisir en dogal haklari bence ama tabiki sinirlari asmamak üzere.

sizde ozaman sevgilinize diyin ki "sen beni böyle kabul edip böyle sevdiysen bundan sonrada karisma bana" kibar güzel bir sekilde söylersen senin icin daha iyi olur en azindan tartisma cikmaz.

eğer günahı o kadar biliyorsa dinimize göre arada dini nikah olmadan sizinle el ele tutuşması,vb.. falanda haram..o zaman o tür şeylere de dikkat etsin değil mi? böyle gereksiz kıskançlıklara dinimizi alet etmek hiç hoş değil.siz bilirsiniz ama taviz tavizi doğrur derler.

Söylediklerine katılıyorum...
Malesef son zamanlarda din herşeye alet edilir oldu.
Belki erkeğin daha kolayına geliyor anlamıyorum doğrusu...
Onun berberi bayan olsa, zevkten dört köşe olacağı da ayrı bir konu tabii ki...

Herneyse, sen tabii ki kendin için ve ilişkin için en doğru olanını yapacaksındır.
Fakat Kadesa'nın da dediği gibi, taviz tavizi doğurur ve bir gün bir bakarsın ki hiç ummadığın noktalara gelmişsiniz.
Bunun bir örneği benim arkadaşımın başında şu an, cahilliğinden çok fazla taviz veriyor, sonuçları ağır olacak farkındayım ama onu uyaramıyorum da, hakkında hayırlısı olur inşallah...
:31:

Back
X