Erkek merakı

Ay ben anladım sizi yaşadığım için bu olayı. Eski sevgilimin kankası da ne zaman buluşsak arardı uzun uzun neredesiniz ne yapıyosunuz ne zaman geleceksin diye. Evet her normal insan arkadaşını arayınca neredesin napıyosun der ama sevgilisiyle her buluştuğunda aranınca insana sinir geliyor doğal olarak . Çözüm ne bilmiyorum ben aramasın niye arıyor dememiştim ama çaktırmadan telefonu sessize falan alıyordum çok üstünde durmayın durdukça daha da kıymetlenir arkadaşı 😏

Bu arkadaşı özellikle sizinle olduğunu bilip özellikle rahatsız etmek için arıyor olabilir mi ?

Bir çok ilişkim oldu çoğunluğu 3. kişiler tarafından bozuldu bu yüzden biliyorum aslında :KK70:
Wuhuuu bir çok ilişki 😂😂😂

Güzelcim acemisin işte bu konuda, üzerinden akıyor. Yaşın gereği acemi olman da normal. Niye kasıyorsun ki o kadar çok ilişki yaşadım, en çok ben biliyorum diye? Yaşının insanı olmak daha güzel değil mi? Zaten tecrübe edineceksin, insan tanımayı öğreneceksin, bir çok ilişki daha yaşayacaksın. Ergenlikte ergenlerle yaşadığın ilişkileri baz alma gözünü seveyim. Bi sakin.

30yaşında ve evliyim tatlım. Sen bunları bu yaşta aaıl ergenler gibi kafana takmaya devam edersen daha çok o çocukla sevgili kalırsın :dondurma::dondurma:
Konunun derinine inersek, benim rahatsız olduğum bir duruma
sevgilim eğer anlayışla karşılamayıp, saygı duymuyor, çözmeye çalışmıyor ve Bana karşı olup tartışıyorsa onunla ciddi
Bir ilişki yaşadığımızda da her sorunda aynı tavrı sergileyebileceği ihtimalini düşünüyorum. bu yüzden fikir almak istedim tecrübeli arkadaşlardan...
İlerde bir gün Buna benzer bişi yaşayıp buraya gelip kv şöyle Yaptı görümce Böyle yaptı Vs yazmak istemem Hepsi bu...
Teşekkürler

Wuhuuu bir çok ilişki 😂😂😂

Güzelcim acemisin işte bu konuda, üzerinden akıyor. Yaşın gereği acemi olman da normal. Niye kasıyorsun ki o kadar çok ilişki yaşadım, en çok ben biliyorum diye? Yaşının insanı olmak daha güzel değil mi? Zaten tecrübe edineceksin, insan tanımayı öğreneceksin, bir çok ilişki daha yaşayacaksın. Ergenlikte ergenlerle yaşadığın ilişkileri baz alma gözünü seveyim. Bi sakin.
haklısın aslında hepsi acemiceydi daha yaşım kaç :D

Back
X