erkek mi olacak? olsun sağlıklı olsun

Abartilacak bir mevzu goremedim ben,kadin kiz cocugunu daha sever oyle olmasini murad eder,ne varki bunda gerci ben olsam kayinvalidenin yerine bunu dile getirmem icten ice kiz isterim o ayri...kizi olmayan buyukler kiz torun ister oglu olmayanda oglan torun ister,ataerkil toplumda erkeklerin ustun goruldugu yerde kiz cocugunun dilenmesi benim hosuna gitti,ikinci sinif insan muamelesini erkekler degil malesef kadinlar goruyor.

Benim ikinci bebegimin cinsiyetini soruyorlardı. Kız diyordum. Hım öyle mi neyse sağlıklı olsun da diyorlardı. Bence sizin işte bir terslik var.:işsiz:

Takmayın lütfen en güzel günlerinizi böyle saçma sapan konularla mahvetmeyin..
Keşke benim derdimde cinsiyet olsaydı..
Kurban olduğum ALLAH'IM nolurdu :KK43:
(5 yıldır çocuğum olmuyor) :KK43:
en kısa zamanda allah size de bir evlat nasip ederi inşallah umarım şu ramazan ayında.çok içten istiyorum bunu..üzmeyin kendinizi..geç olsun güç olmasın...vardır onda da bir hayır..

Bana da kız mı olsun demişlerdi😬
Buna yapabilecek bir şey yok ki kimsenin elinde değil ee sen de öyle istiyormuşsun gönlünden geçen olmuş tadını çıkar

Begenmediysen sen kız yapta seninkini sevelim deseydin millet ne diceğini şaşırdı. Rabbim onu hayırlı kılmış demekki kucagınıza almayı nasip etsin

Ne güzel sizin gönlünüze göre olmuş. Kayinvalide kim ki. Siz o çocuğun annesi olacaksınız. Sizin düşünceniz daha önemli olduğuna göre gerisi boş laf.

Ayrıca en ama en önemli şey sağlıklı olması. Kimseyi duymayın görmeyin. Keyfinize bakın

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Aaaaa erkek mi?

Olsun olsun nabican saglikli olsun da...

Bayiliyorum bu stile:)

-evlenmissin
-hihim evet
-ne is yapiyo kocan
-doktor
-e olsun olsun nabican

-nisanlaniyomussun
-hihim evet
-nereli adam?
-izmir
-e olsun

Bu teyzelere ne desen begendiremezsin. Bence sorduklari sorunun cevabini dinlemiyolar bile. Bu kadar bilincsiz cevap verilmez baska turlu

Bir kaç defa yazdim bunu fakat tekrarliyorum, erkek bebek degil, oglan! Nasil kiz diyorsak, oglan demeliyiz. Nasil kadin demiyorsak, erkekte dememeliyiz.

Kiz olunca 18 yasinda dahi olsa kendine kadin olarak hitap edemiyor. Ayip ayol, evli degil, seks meks yasak.

Oglan olunca, oglan bile denilmiyor. Direk dogumdan itibaren iirrkeeek o, irrkeek! Pipisi var ayol, dahasi varmi!

Konuya gelirsek, daima bu hamilelik olayinda cinsiyet konusulur tabi. Millette birazda laf olsun torba dolsun tarzi konusuyor. Klise laflar aklinca "small talk" yapiyorlar iste. Fazla takilacak bir durum göremiyorum ben.

Canim takma kafana insanlar hep konusur. Ben de 2. Kizima hamileyim her duyan olsun kiz olsun saglikli olsunda diyorlar. Esimle gulup geciyoruz cunku evlat kokusuna hasret nice aile var . Yani illa bir yorum geliyor onemli olan senin hislerin bizler anneyiz ve hepsi ayni bizim için. Rabbim saglik versin yeter

merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açıyorsam kusura bakmayın

benim derdim bugün bebeimin cinsiyetini öğrendim..oğluşum olacak..benden yana bi sıkıntım yok...erkek bebekleri hep daha çok sevmişimdir..ama millet yani arkadaş komşu vs. soruyorlar...söylüyorum '' aaaa erkek mi ollsun sağlık olsun '' diye söylenerek şimdiden çocuğuma 2.sınıf insan muamlesi yapıorlar...hatta kayınvalidem bilee ''biz kız seviyoruz ama olsun sağlıklı olsun '' diyerek aklı sıra bana teselli verdi...ne olur keşke biraz herkes lafının ne dediğini bile nereye gittiğini bilsee...! ve bende maalesef insanların ne dediğne özellikle çok takar oldum bu ara...
ya kız olsa erkek olsaydı iyyidi derler
erkek olunca kız olsaydı derler
millet manyak oldu iyice:)

Gun olur, devran boyle doner iste. Bir zamanlar kiz cocuk denildiginde burun kivriliyordu, simdi sira erkeklerde galiba. :confused:

Siz de erkek bebek daha cok seviyorum demişsiniz.Benim de ,erkek bebek sevdigi icin ikinci kızımi yanasip bi kere bile sevmeyen bir arkadaşim var.Bence toplumsal olarak genlerimize işlemiş cinsiyet ayrımı.Degisir miyiz?Zor

Back
X