Merhaba kızlar ben daha 6 haftalık hamileyim ve benim bir eltim var erkek çoçuk düşkünü sırf erkek olsun diye iki kere üst üste hamile kaldı ama Rabbimin işine bak ki ikiside kız oldu benimde bir tane kızım var ve artık bir kardeşi olsun istedik ve rabbim kısmet etti benim bu eltim diger kızımda beni hiç rahat bırakmadı kızmı erkek mi diye her ay dr kontrolünden sonra arayıp soruyordu cinsiyeti ne diye ve az önce bana bi mesaj atti şokka girdim
Tatlı mı yiyiyorsun ekşi mi
Ben daha 6 haftalık hamileyim bu böyle yapıyo ben geri kalan sekiz ay boyunca ne yapacam nasıl katlanacam
Birde şimdi ben hamileyim de kendiside bebek istedigini söylüyor biri 3 digeri 1 buçuk yaşında iki kızı var sırf bi erkek bebek ugruna bi bebek daha doguracakmış sürekli hocalara falan gidiyo oglu olsun diye kızlarınıda hiç sevmiyo
Ben ne söylesem kar etmiyo erkek diye tutturmuş
Kusura bakmayın konuyu çok dagıtım lafın özü sizce ne yapmalıyım kırmadan nasıl beni bu konuyla alakalı aramamasını söylemeliyim
Ne g.zekali bi eltin varmış yasinir oluyorum boyle insanlara ya insanlarin hamilelikleriniMerhaba kızlar ben daha 6 haftalık hamileyim ve benim bir eltim var erkek çoçuk düşkünü sırf erkek olsun diye iki kere üst üste hamile kaldı ama Rabbimin işine bak ki ikiside kız oldu benimde bir tane kızım var ve artık bir kardeşi olsun istedik ve rabbim kısmet etti benim bu eltim diger kızımda beni hiç rahat bırakmadı kızmı erkek mi diye her ay dr kontrolünden sonra arayıp soruyordu cinsiyeti ne diye ve az önce bana bi mesaj atti şokka girdim
Ben daha 6 haftalık hamileyim bu böyle yapıyo ben geri kalan sekiz ay boyunca ne yapacam nasıl katlanacam
Birde şimdi ben hamileyim de kendiside bebek istedigini söylüyor biri 3 digeri 1 buçuk yaşında iki kızı var sırf bi erkek bebek ugruna bi bebek daha doguracakmış sürekli hocalara falan gidiyo oglu olsun diye kızlarınıda hiç sevmiyo
Kusura bakmayın konuyu çok dagıtım lafın özü sizce ne yapmalıyım kırmadan nasıl beni bu konuyla alainsanlanamasını söylemeliyim
Ne g.zekali bi eltin varmış. Sinir oluyorum boylelerine insana hamileliginin tadini cikarttirmiyorlar psikolojik siddet uyguluyorlar resmen yok gobegin sivrimi yayvan mi yok kalcan genisledimi eksi mi yedin tatli mi size ne ya bide bence kesin senin şu olacak ayy insallah su olur gibi yorumlar yapmazlar mi agizlarina kurekle vuracaksin size doguracak sanki kadin kiz olsa size ne erkek olsa size ne. Taviz vermeyin saka yollu ayy sanane sende taktin falan diyin yada supriz olacak baktirmicaz de senin oglun olsa bu kadin beddua falan da eder Allah korusun kendi kizlarini sevmeyen baskasina neler yapmazMerhaba kızlar ben daha 6 haftalık hamileyim ve benim bir eltim var erkek çoçuk düşkünü sırf erkek olsun diye iki kere üst üste hamile kaldı ama Rabbimin işine bak ki ikiside kız oldu benimde bir tane kızım var ve artık bir kardeşi olsun istedik ve rabbim kısmet etti benim bu eltim diger kızımda beni hiç rahat bırakmadı kızmı erkek mi diye her ay dr kontrolünden sonra arayıp soruyordu cinsiyeti ne diye ve az önce bana bi mesaj atti şokka girdim
Kusura bakmayın konuyu çok dagıtım lafın özü sizce ne yapmalıyım kırmadan nasıl beni bu konuyla alakalı aramamasını söylemeliyim
Tam da bunu yazacaktim bende neden duyurdunuz keske cinsiyeti ogrenene kadar gizleseymissiniz. Ben de ilk hamileligimde kan tahlili yaptirir yaptırmaz millete duyurdum yorumlardan tahminlerden dileklerden gina gelmişti artik simdi ikinciyi istiyorum nasipse oldugunda cinsiyeti ogrenene kadar kimseye soylemicem hamileligim ve cinsiyeti bi anda duyulacak cekemem tekrar cinsiyet muhabbetiniCanim dahaa 6 haftalikmissin neden eltine duyurdun ki helede boyle takintisi varmis her ihtimalide dusinerek keske 3 ayi bekleseydin
Allah akıl versin eltinize.Merhaba kızlar ben daha 6 haftalık hamileyim ve benim bir eltim var erkek çoçuk düşkünü sırf erkek olsun diye iki kere üst üste hamile kaldı ama Rabbimin işine bak ki ikiside kız oldu benimde bir tane kızım var ve artık bir kardeşi olsun istedik ve rabbim kısmet etti benim bu eltim diger kızımda beni hiç rahat bırakmadı kızmı erkek mi diye her ay dr kontrolünden sonra arayıp soruyordu cinsiyeti ne diye ve az önce bana bi mesaj atti şokka girdim
Karniniza bastirmak nedir yahu nasil tipler bunlarBenim de öyle. Eltilerimin hep kız çocuğu var. Ben 5 yılın sonunda gebe kaldım ve erkek. Demediklerini bırakmadılar yani o kadar kıskandılar ki bir gün hep beraber otururken eltim birden gelip karnıma bastırdı.
Bağırdım ne yapıyorsun sen dedim. Bebeğimin düşmesini beklediler.
Allah kahretsin ne diyeyim, yavrumun suyu çok fazla ve erken doğum olabilir diyor doktorlar. İçim yanıyor.
İsteklerine kavuşturmasın Rabbim. Evladımı bana bağışlasın inşallah.
İnsanların öyle pis gözü var ki. Allah uzak etsin.
Sana cinsiyetini sorup durmasından rahatsızsan "sana ne gerizekalı" de geç. Nasıl fikir ama?
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Karniniza bastirmak nedir yahu nasil tipler bunlarInsallah sagsalim kucaginiza alırsınız bebeginizi Rabbim firsat vermesin onlara
Ben olsam cinsiyeti ne olursa olsun 9 ay boyunca eksi yiyiyorum diye soylerdim :)))))Merhaba kızlar ben daha 6 haftalık hamileyim ve benim bir eltim var erkek çoçuk düşkünü sırf erkek olsun diye iki kere üst üste hamile kaldı ama Rabbimin işine bak ki ikiside kız oldu benimde bir tane kızım var ve artık bir kardeşi olsun istedik ve rabbim kısmet etti benim bu eltim diger kızımda beni hiç rahat bırakmadı kızmı erkek mi diye her ay dr kontrolünden sonra arayıp soruyordu cinsiyeti ne diye ve az önce bana bi mesaj atti şokka girdim
Allah bebğinizi ve sizi korusun sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah...Benim de öyle. Eltilerimin hep kız çocuğu var. Ben 5 yılın sonunda gebe kaldım ve erkek. Demediklerini bırakmadılar yani o kadar kıskandılar ki bir gün hep beraber otururken eltim birden gelip karnıma bastırdı.
Bağırdım ne yapıyorsun sen dedim. Bebeğimin düşmesini beklediler.
Allah kahretsin ne diyeyim, yavrumun suyu çok fazla ve erken doğum olabilir diyor doktorlar. İçim yanıyor.
İsteklerine kavuşturmasın Rabbim. Evladımı bana bağışlasın inşallah.
İnsanların öyle pis gözü var ki. Allah uzak etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?