Erkek mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim dahaa 6 haftalikmissin neden eltine duyurdun ki helede boyle takintisi varmis her ihtimalide dusinerek keske 3 ayi bekleseydin

Manyak mi ne ya sizi mi kiskaniyor ya oglu olursa diye.. Sanki kendiniz seciyorsunuz cinsiyeti demek erkek oldugunu ogrense huzur vermicek tatli cekiyo canim de catlasin hakediyor cidden cinsiyete gore cocuk ayrimi mi yapilir ya

Ne g.zekali bi eltin varmış yasinir oluyorum boyle insanlara ya insanlarin hamileliklerini
Ne g.zekali bi eltin varmış. Sinir oluyorum boylelerine insana hamileliginin tadini cikarttirmiyorlar psikolojik siddet uyguluyorlar resmen yok gobegin sivrimi yayvan mi yok kalcan genisledimi eksi mi yedin tatli mi size ne ya bide bence kesin senin şu olacak ayy insallah su olur gibi yorumlar yapmazlar mi agizlarina kurekle vuracaksin size doguracak sanki kadin kiz olsa size ne erkek olsa size ne. Taviz vermeyin saka yollu ayy sanane sende taktin falan diyin yada supriz olacak baktirmicaz de senin oglun olsa bu kadin beddua falan da eder Allah korusun kendi kizlarini sevmeyen baskasina neler yapmaz

Canim dahaa 6 haftalikmissin neden eltine duyurdun ki helede boyle takintisi varmis her ihtimalide dusinerek keske 3 ayi bekleseydin
Tam da bunu yazacaktim bende neden duyurdunuz keske cinsiyeti ogrenene kadar gizleseymissiniz. Ben de ilk hamileligimde kan tahlili yaptirir yaptırmaz millete duyurdum yorumlardan tahminlerden dileklerden gina gelmişti artik simdi ikinciyi istiyorum nasipse oldugunda cinsiyeti ogrenene kadar kimseye soylemicem hamileligim ve cinsiyeti bi anda duyulacak cekemem tekrar cinsiyet muhabbetini

Benim de öyle. Eltilerimin hep kız çocuğu var. Ben 5 yılın sonunda gebe kaldım ve erkek. Demediklerini bırakmadılar yani o kadar kıskandılar ki bir gün hep beraber otururken eltim birden gelip karnıma bastırdı.
Bağırdım ne yapıyorsun sen dedim. Bebeğimin düşmesini beklediler.
Allah kahretsin ne diyeyim, yavrumun suyu çok fazla ve erken doğum olabilir diyor doktorlar. İçim yanıyor.
İsteklerine kavuşturmasın Rabbim. Evladımı bana bağışlasın inşallah.
İnsanların öyle pis gözü var ki. Allah uzak etsin.

Olur oyle yaa :) benim eltimin de boy boy 3 kizi var. Erkek olsun diye 4.cuyu dusunuyorlar. Kayinvalidem de hic bana cekmemissiniz bir erkek cocuk olmadi diye kendisini gaza getiriyor :) ah aah neden sana cekeyim ki

Ev kirasini veya diger masraflarini kit kanaat denklestiren insanlarin sirf erkek olsun diye 3.4.5. Cocuklari yapmalari nasil bir cehalettir

Allah akıl versin eltinize.

Sana cinsiyetini sorup durmasından rahatsızsan "sana ne gerizekalı" de geç. Nasıl fikir ama?

Karniniza bastirmak nedir yahu nasil tipler bunlar Insallah sagsalim kucaginiza alırsınız bebeginizi Rabbim firsat vermesin onlara

Allah islah etsin eltinize bizim cocuk diye yapmadigimiz sey kalmadi halada mucadele veriyoruz kiz erkek ayrimimi yapiyor bu nasil zihniyet ya Allah size sabirlar versin

Aslında kız annelerine toplumun büyük baskısı var.aşagılamaya kalkanı/bir daha yap/gene mi kız diyen diye uzar gider.
siz ona öğrendiğim de tabi ki paylaşıcam seninle desen
mesela bebegim çok şanslı senin kızların gb ablaları olacak vs yapıcı konuşsanız nekadar güzel olur.
kız evladı olanlara Peygamberimiz gb soyunuz kızlardan ilerleyecek dedigim de başka oluyorlar.
toplum genelinde soyunun erkekden ilerledigi anlayışını kırmak için iyi oluyor

Bir tanıdığımız 5 tane kiz dogurdu,ama pes etmedi,neyseki 6. erkek oldu,kadin rahatladi:))
Size ise tavsiyem,bebeginizin cinsiyeti erkek ciksa,eltinize kv ye soylemeyin,doktor kiz olacak dedi diyip gecin,yoksa eltiniz kiskancliktan rahat birakmaz sizi

Ben olsam cinsiyeti ne olursa olsun 9 ay boyunca eksi yiyiyorum diye soylerdim :)))))

Allah bebğinizi ve sizi korusun sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…