• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eger ileri zamanlarda bebeginin cinsiyetini ogrenirsen ve erkek ise sakın erkek deme. Hatta belli olmuyor de.

Yoksa dogurana kadar burnundan getirir.

Boyle cahil insana laf anlatamazsin!

Bu ne ya! Bence bebek erkek olursa dikkat et. Manyakmı bu rabbim sağlıklı evlat vermiş bulmuşta bulandırıyo.

Bu hayatta en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olması ve tabi en önemlisi olanda anne olmak kiz veya erkek ne fark eder canın cigerin sonuçta.msjlara elinden geldigince cvp vermemeye çalış sorduğu sorularida geçiştir bu süreçte gorusmemeye çalış uzak olman daha iyi senin açından zaten senden birşey alamazsa ve soguklugunu görse belki biraz uzak durur

Şu KK’da “konu sahibi çok fesatsınız, elticiğiniz sadece belirtileri sormuş ne var bunda”cılara hayranım :KK200:

Konu sahibi belli ki kadını tanıyor önceki vakalarını biliyor. Elbette tek şu mesajlarla yargılamıyordur.

Nasıl bir pembe gözlük anlayışı, ne kadar sahte :bicak:
Herkes beni çok yanlış anlamış benim diger kızımda ne çektigimi bir ben bi Allah biliyor insan tabikide sorar cinsiyeti falan ama benim eltim erkek olacak diye deli oluyo birde sen nerden biliyorsun doguracagını diyenler olmuş kendisi nisan ayında bebek yapmayı düşündügünü söyledi ve sezaryen ile dogum yapıyor en az iki yıl ara vermesi gerekirken ben hamile kaldıktan sonra oda istedigini söyledi diger kızımda da ben hamile kaldıktan 3 ay sonra oda hamile kaldı

Mesajlarına cevap verme duymadım görmedim işim var de geç.
Onda ki hırs olmuş artık ama benim bildiğim 10 kız kardeş var olmayınca olmaz yada bir erkek olur olduğuna pişman eder Allah hayırlı evlat versin.

Eltin okuma yazmayı yeni mi öğrenmiş o nasıl cümle kurmaktır ben yazdıklarından hiçbir şey anlamadım.

Köyde yaşıyormuş evlenmeden önce 5. Sınıfa kadar okumuş evlenince merkeze gelmiş o yüzden öyle ama ben artık çözmüşüm yazılarını

Eki Görüntüle 2093956 Merhaba kızlar ben daha 6 haftalık hamileyim ve benim bir eltim var erkek çoçuk düşkünü sırf erkek olsun diye iki kere üst üste hamile kaldı ama Rabbimin işine bak ki ikiside kız oldu benimde bir tane kızım var ve artık bir kardeşi olsun istedik ve rabbim kısmet etti benim bu eltim diger kızımda beni hiç rahat bırakmadı kızmı erkek mi diye her ay dr kontrolünden sonra arayıp soruyordu cinsiyeti ne diye ve az önce bana bi mesaj atti şokka girdim

Tatlı mı yiyiyorsun ekşi mi
Ben daha 6 haftalık hamileyim bu böyle yapıyo ben geri kalan sekiz ay boyunca ne yapacam nasıl katlanacam

Birde şimdi ben hamileyim de kendiside bebek istedigini söylüyor biri 3 digeri 1 buçuk yaşında iki kızı var sırf bi erkek bebek ugruna bi bebek daha doguracakmış sürekli hocalara falan gidiyo oglu olsun diye kızlarınıda hiç sevmiyo

Ben ne söylesem kar etmiyo erkek diye tutturmuş
Kusura bakmayın konuyu çok dagıtım lafın özü sizce ne yapmalıyım kırmadan nasıl beni bu konuyla alakalı aramamasını söylemeliyim
Allah sağlıklı 2 evlat vermiş o beğenmiyor öyle mi Allahım, kimi beğenmez kimi olsun diye ölür ölür dirilir. Sende tersle hayatta tahammül edemem böyle insanlara.. fesat kim bilir neler yapar daha allah sizi ve evlatlarınızı korusun..

Allah sağlıklı 2 evlat vermiş o beğenmiyor öyle mi Allahım, kimi beğenmez kimi olsun diye ölür ölür dirilir. Sende tersle hayatta tahammül edemem böyle insanlara.. fesat kim bilir neler yapar daha allah sizi ve evlatlarınızı korusun..
Amin ❤❤❤

Senin eltiyi benim elime ver kuzum :D
Var Öyle erkek aşıkları
Erkek olup hayırsız olacağına kız olsun..
En önemlisi de kız erkek değil sağlıklı olsun demek gelmiyor akıllarına

Senin eltiyi benim elime ver kuzum :KK70:
Var Öyle erkek aşıkları
Erkek olup hayırsız olacağına kız olsun..
En önemlisi de kız erkek değil sağlıklı olsun demek gelmiyor akıllarına
Yok gelmiyor kuzum akıllarına

Bence daha bilgi verme kuzum biseleri bahane et mesajlara görmemişim falan de kısa gecistirerek cevap ver çok üstelerse de bu konuyu konuşmaktan rahatız oluyorum de
Süpriz olsun diyip 9 ay cinsiyete bakmayacagımı söyledim hı iyi falan diyo ama rahat durmayacak bilmiyorum

Eşim hep " kız babası olmayan babalığı anlamazmış" der .
Sağlıklı hayırlı çocuklardan yanayız.
Ve kocama erkek çocuk istiyorum yapalım desem adam benle aynı yatağa girmez
Ne gereksiz kıymet bilmez insanlar var

Eşim hep " kız babası olmayan babalığı anlamazmış" der .
Sağlıklı hayırlı çocuklardan yanayız.
Ve kocama erkek çocuk istiyorum yapalım desem adam benle aynı yatağa girmez
Ne gereksiz kıymet bilmez insanlar var
Benim eşimde inşallah buda kız olur diyo kız çocuk başka birde babaya düşkün bizimki dahada çok istiyor

Benim eşimde inşallah buda kız olur diyo kız çocuk başka birde babaya düşkün bizimki dahada çok istiyor
Benım ablamda gencecık yasında bes cocuk annesı
Dört kızı var
Ve en son oglu oldu
Dıye dıye yaptı
Sımdı bız konusmuyoruz cocuklarını esıyle dovdugu ıcın blamı sıkayet ettim
Sildim yani kendisini
Cocuguna aman vefmeyen insanla kan bagım olamaz

Back
X