• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benım ablamda gencecık yasında bes cocuk annesı
Dört kızı var
Ve en son oglu oldu
Dıye dıye yaptı
Sımdı bız konusmuyoruz cocuklarını esıyle dovdugu ıcın blamı sıkayet ettim
Sildim yani kendisini
Cocuguna aman vefmeyen insanla kan bagım olamaz
Benim eltimde şiddet uyguluyo

Benim eltimde şiddet uyguluyo
Kucucuk cocuklara sıddet uyguluyorlardı oglu harıc
Her sebepten dovuyorlardı
Ilk uyardım yapma etme gunah dedım
Sen kım oluyorsun gıbı konusunca sıkayet ettım
Sızde yapın bakmayın gozunun yasına

Kucucuk cocuklara sıddet uyguluyorlardı oglu harıc
Her sebepten dovuyorlardı
Ilk uyardım yapma etme gunah dedım
Sen kım oluyorsun gıbı konusunca sıkayet ettım
Sızde yapın bakmayın gozunun yasına
En son bende yapacam kaynımda kılıbık bir şey demiyor karısına

Nasıl gerizekalilar var ya pes yani. Kadın kendi kız olarak dünyaya gelmiş kızları sevmiyor asalak yaratik! Bazen o kadar üzülüyorum ki evlat için yanıp tutuşan binlerce yüce gönüllü kadın varken böyle asalaklar anne oluyor ya pes!

Ekşi yiyorum de sende rahatlasın :KK53:
Rahatlamaz o şimdide mesaj atmış bende hamileyim diye dedim sen daha yeni adet olmadın diyo şaka yaptım ama gör bak en fazla iki ay sonra bebek yapar

Açık açık söyle bana bu soruları sorma diye . Kız da olsa erkekte olsa basımın üstünde yeri var çocuk Allah'ın hediyesi de

Açık açık söyle bana bu soruları sorma diye . Kız da olsa erkekte olsa basımın üstünde yeri var çocuk Allah'ın hediyesi de
Söyledim canım onun için önemli cinsiyet benimki erkek olursa hasetinden catlayacak o yüzden soruyor

Eki Görüntüle 2093956 Merhaba kızlar ben daha 6 haftalık hamileyim ve benim bir eltim var erkek çoçuk düşkünü sırf erkek olsun diye iki kere üst üste hamile kaldı ama Rabbimin işine bak ki ikiside kız oldu benimde bir tane kızım var ve artık bir kardeşi olsun istedik ve rabbim kısmet etti benim bu eltim diger kızımda beni hiç rahat bırakmadı kızmı erkek mi diye her ay dr kontrolünden sonra arayıp soruyordu cinsiyeti ne diye ve az önce bana bi mesaj atti şokka girdim

Tatlı mı yiyiyorsun ekşi mi
Ben daha 6 haftalık hamileyim bu böyle yapıyo ben geri kalan sekiz ay boyunca ne yapacam nasıl katlanacam

Birde şimdi ben hamileyim de kendiside bebek istedigini söylüyor biri 3 digeri 1 buçuk yaşında iki kızı var sırf bi erkek bebek ugruna bi bebek daha doguracakmış sürekli hocalara falan gidiyo oglu olsun diye kızlarınıda hiç sevmiyo

Ben ne söylesem kar etmiyo erkek diye tutturmuş
Kusura bakmayın konuyu çok dagıtım lafın özü sizce ne yapmalıyım kırmadan nasıl beni bu konuyla alakalı aramamasını söylemeliyim

Ayy ayni benim eltimm....

Hep ilk geceden hamile kalacam derdi. 4 senedir benim cocugum olmuyor. Dedimki ha diyince olmuyor falan. Allahin işi ilk ayindan hamile kaldi. Bende daha acaba su pozisyonda denesek tutarmi diyorum heyy allahim... Ilk gunden beride erkek dogurcam erkek dogurcam diyor. Allahin sevgili kulu oglu olcek galiba :)

Guldugume bakmayin cok sinir bozucu bisey bu. Allah gonlune gore versin tabiki gozum yok ama boylelerini sevmiyorum bebegin kizi erkegi olmaz.. ikiside melek benim gozumde ha birine daha cok isinirsin kalbine koyar soylemessin anlarimda oglan da oglan diyeni sevmiyorum. Mesela ben kizim olsun isterim ama kizim olacak diyip durmam :) sizde bosverin takmayin ne kadar sinir bozucu olsada...

Eki Görüntüle 2093956 Merhaba kızlar ben daha 6 haftalık hamileyim ve benim bir eltim var erkek çoçuk düşkünü sırf erkek olsun diye iki kere üst üste hamile kaldı ama Rabbimin işine bak ki ikiside kız oldu benimde bir tane kızım var ve artık bir kardeşi olsun istedik ve rabbim kısmet etti benim bu eltim diger kızımda beni hiç rahat bırakmadı kızmı erkek mi diye her ay dr kontrolünden sonra arayıp soruyordu cinsiyeti ne diye ve az önce bana bi mesaj atti şokka girdim

Tatlı mı yiyiyorsun ekşi mi
Ben daha 6 haftalık hamileyim bu böyle yapıyo ben geri kalan sekiz ay boyunca ne yapacam nasıl katlanacam

Birde şimdi ben hamileyim de kendiside bebek istedigini söylüyor biri 3 digeri 1 buçuk yaşında iki kızı var sırf bi erkek bebek ugruna bi bebek daha doguracakmış sürekli hocalara falan gidiyo oglu olsun diye kızlarınıda hiç sevmiyo

Ben ne söylesem kar etmiyo erkek diye tutturmuş
Kusura bakmayın konuyu çok dagıtım lafın özü sizce ne yapmalıyım kırmadan nasıl beni bu konuyla alakalı aramamasını söylemeliyim
bence eltine sardırmaya yer arıyosun gibi abartmışsın her hamile kalan arkadaşıma sorarım ne hisediosun diye yada tatlımı ekşimi diye bence sizin eltinizle daha başka sorununuz var 2 ay sonra cinsiyet bell,i olduktan sonra erkekse kızsa verisin cevabını susar nasıl katlancam felan basit bir soruya böyle tepki bu kadar evlatlarını sevmemesine kadar getirmişsin

Güzel Türkçemiz bizim ana dilimiz değil, baba dilimiz olsaydı eminim ona bile saygısı ve sevgisi değişirdi. Cahil cühela mahluk.
O küçücük yavrulara üzüldüm, nolur siz yalnız bırakmayın ablacığım.

Sırf eşimin hatırı için ben karışmıyorum ama kücük kaynıma söyledim eltim ondan korkuyo vuramıyo bizim yanımızda ama evde kim bilir neler yapıyo

Kaynını falan bırak direk adli birimlere göster. Polis, sosyal hizmetler vs. Bir gözü korksun o ruh hastasının.
Sen şimdi evlerindeki olana karışamam dersin de o çocuklar bu ülkenin geleceği. Bu manyakların elinde şiddet ve aşağılanma görerek büyüyen çocuklar hepimizin çocukları için tehlike. O çocuklar senin çocuklarınla büyüyecek üstelik akrabalık ilişkiniz var.

Sokaklar böyle büyüyen manyak dolu. Daha biraz önce minibüste zihinsel engelli gence saldıran 5 maganda izledim. Normal insan yapar mı bunu? Ama o insanların da maganda olmak için bilinçaltında yatan sebepleri var.

Bu arada o kadın için temennim inşallah bir daha çocuk sahibi olamaz. O hor gördüğü kızlarının kıymetini anlar.

Sana gelince cevap verme. Bir şey yemiyorum fotosentez yapıyorum de. Israr ederse hehe de geç..

bence eltine sardırmaya yer arıyosun gibi abartmışsın her hamile kalan arkadaşıma sorarım ne hisediosun diye yada tatlımı ekşimi diye bence sizin eltinizle daha başka sorununuz var 2 ay sonra cinsiyet bell,i olduktan sonra erkekse kızsa verisin cevabını susar nasıl katlancam felan basit bir soruya böyle tepki bu kadar evlatlarını sevmemesine kadar getirmişsin
Beni burda tanıyan tanır her konuya sag duyulu yaklaşırım aklı selim bir insanım aileyle ilgili ilk konu açışım düşünün artık bana diger kızımda neler yaptıysa daha 6 haftalıkken içime korku girdi bizde sorarız cinsiyeti kız olsun erkek olsun hayırlı olsun deriz ama benim eltim öyle bir insan degil diger kızım da 3 aylık hamileyken doktor erkek demişti ve eltim dr kontrolünden sonra bize gelmek istedi bende buyur ettim hata kv onlarida çagırdım akşam sordu işte cinsiyet ne bende dedim dr erkek demiş diye orda aglamaya başladı benim tek erkek degil falan diye yine onu orda ben teseli ettim Rabbim sanada kısmet etsin diye aradan bir ay geçti yine dr a gittim doktor kesin olarak kız dedi tabi yine eltim aradı dönüşte bende dedim ki dr kız demiş keyiften bi gülüşü vardı ki görmeniz lazım sonra konuştuk öyle sana birşey diyecem dedi söyle dedim hamileyim dedi benimkinin erkek oldugunu düşünerek daha kızı dokuz aylıkken sezaryenli hali ile tekrar hamile kaldi siz ne düşünürdünüz

katlanmayacaksın. "bu ne böyle yeter artık ha kız ha erkek sıktın sen de" diyerek onu kendinden uzaklaştıracaksın. kız çocuklarını hiç sevmeyen cinsiyetçi bir anneyse eğer kaynına söyle eltini tedavi ettirsin küçük kızlarına yazık
ha yok ben bunların hiçbirini yapamam kıramam akrabalarımı dersen de bir ömür boyu cahil eltinle uğraşacaksın bir de bebeğin erkek olursa aldın başına belayı geçmiş olsun

Birde hep şiddet uyguluyo çocuklara bi ara kavga ettim küçük bebege vuruyo diye
Küçücük bebeğe vurulur mu? Allahım ya yazık! Ülkemizde hep koca şiddetinden bahsediliyor ama ne yazık anne şiddeti de çok yaygın. Şimdi o çocukları kim koruyacak. Pipi meraklısı bir anne tarafından hor görüle görüle büyüyecekler. Şikayet etmeli böyle anneleri..:KK43:

Beni burda tanıyan tanır her konuya sag duyulu yaklaşırım aklı selim bir insanım aileyle ilgili ilk konu açışım düşünün artık bana diger kızımda neler yaptıysa daha 6 haftalıkken içime korku girdi bizde sorarız cinsiyeti kız olsun erkek olsun hayırlı olsun deriz ama benim eltim öyle bir insan degil diger kızım da 3 aylık hamileyken doktor erkek demişti ve eltim dr kontrolünden sonra bize gelmek istedi bende buyur ettim hata kv onlarida çagırdım akşam sordu işte cinsiyet ne bende dedim dr erkek demiş diye orda aglamaya başladı benim tek erkek degil falan diye yine onu orda ben teseli ettim Rabbim sanada kısmet etsin diye aradan bir ay geçti yine dr a gittim doktor kesin olarak kız dedi tabi yine eltim aradı dönüşte bende dedim ki dr kız demiş keyiften bi gülüşü vardı ki görmeniz lazım sonra konuştuk öyle sana birşey diyecem dedi söyle dedim hamileyim dedi benimkinin erkek oldugunu düşünerek daha kızı dokuz aylıkken sezaryenli hali ile tekrar hamile kaldi siz ne düşünürdünüz
hamile halinizle böyle insanlarda uzak durun ozaman allah sağlığyla kucaınıza almaya nasip etsin cinsiyet en son şey bence düşnmeniz gereken ki eltinize bukadar bozuluyorsanızda verin cevabını yada alın karşınıza konuşun erkek dğuran valide sultan felanmı olacak saçma yarışına beni sokma diyebilirisin ben hayırlı sağlıklı bir evlat istyorum önceliğim bu dersin

Back
X