• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eklentiler

• IMG-20171227-WA0106.webp
    IMG-20171227-WA0106.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 148
Maşallah Allahım esirgesin yavrunuzu.
BİLEN için bambaşka birşey kız erkek ayırt etmeden çocuk sevgisi fakat bilmeyenler için CEHALET !!
Yazık bu tarzda bakan beyinlere....
Sagol canım eşim hep kızımı bin erkege degişmem eltim ise keşke büyügü erkek olsaydı diyo aradaki fark

Rabbim bağışlasın İnşallah 1 kız 1 erkek yavrum var.:nazar::nazar::nazar:
Ve 2 si aynı derecede
AŞK dolu.:KK37::KK37:
Her birinin ayrı fıtratı var,ne mutlu sağlıklı ,edepli anneye babaya vatana millete hayırlı bireyler yetiştirene.

Sagol canım eşim hep kızımı bin erkege degişmem eltim ise keşke büyügü erkek olsaydı diyo aradaki fark

Sizinki erkek olursa bu hasetle gozu falan deger.. Nazara inanirim dikkat edin lutfen

Ahh bende kız olmasını ne kadar istemiştim. Ama nasip sağlıklı olsunlar da.
Sen hiç bir cvp verme yavaş yavaş anlasın.

Bende inanıyorum ve çok korkuyorum hep dua okuyorum
Ayrica kendisine biz kiz istiyoruz diye soyleyin surekli.. Senin ne guzel iki kizin var birbirlerine dert ortagi olurlar ileride benimde oyle olur umarim diyin

Eki Görüntüle 2093956 Merhaba kızlar ben daha 6 haftalık hamileyim ve benim bir eltim var erkek çoçuk düşkünü sırf erkek olsun diye iki kere üst üste hamile kaldı ama Rabbimin işine bak ki ikiside kız oldu benimde bir tane kızım var ve artık bir kardeşi olsun istedik ve rabbim kısmet etti benim bu eltim diger kızımda beni hiç rahat bırakmadı kızmı erkek mi diye her ay dr kontrolünden sonra arayıp soruyordu cinsiyeti ne diye ve az önce bana bi mesaj atti şokka girdim

Tatlı mı yiyiyorsun ekşi mi
Ben daha 6 haftalık hamileyim bu böyle yapıyo ben geri kalan sekiz ay boyunca ne yapacam nasıl katlanacam

Birde şimdi ben hamileyim de kendiside bebek istedigini söylüyor biri 3 digeri 1 buçuk yaşında iki kızı var sırf bi erkek bebek ugruna bi bebek daha doguracakmış sürekli hocalara falan gidiyo oglu olsun diye kızlarınıda hiç sevmiyo

Ben ne söylesem kar etmiyo erkek diye tutturmuş
Kusura bakmayın konuyu çok dagıtım lafın özü sizce ne yapmalıyım kırmadan nasıl beni bu konuyla alakalı aramamasını söylemeliyim

ne kadar da abartmışsınız.
kadıncağız sormuş ne aşeriyorsun diye. neden fesatlandınız yok kadın hocalara gidiyor yok kızlarını sevmiyor falan..
hamileyseniz de hormonlarınıza biraz sahip çıkın canım!!

kadıncağız sormuş ne aşeriyorsun diye. neden fesatlandınız yok kadın hocalara gidiyor yok kızlarını sevmiyor falan..
Bence sizde kendi düşüncelerinize sahip çıkın

Siz benim hayatımı yaşamıyorsunuz benim bu kadından neler çektigimi bilmiyorsunuz hocalara gittigi konusunda yalan söylemiyorum hata bi tane hoca incir vermişti bunu ye oglun olur diye kızlarına şiddet uyguladıgı için onları sevmedigi düşüncesindeyim ki seven bi insan bence canından bi parçaya şiddet uygulamaz

Bende buna benzer bi durum yaşadım ve oğlum doğdu 40 Mevlüt’ü yaptık Mevlüt bitikten sonra yavrumun altını değişecektim bi baktım pipisine resmen kaynar su döküpte haşlanmış gibi tabi biz şok olduk aldık doktora götürdük doktorda anlamadı biz okuya okuya bi aya anca düzeldi dikkat et nazarı değer

Bende buna benzer bi durum yaşadım ve oğlum doğdu 40 Mevlüt’ü yaptık Mevlüt bitikten sonra yavrumun altını değişecektim bi baktım pipisine resmen kaynar su döküpte haşlanmış gibi tabi biz şok olduk aldık doktora götürdük doktorda anlamadı biz okuya okuya bi aya anca düzeldi dikkat et nazarı değer
Dikkat ediyorum canım bol bol dua okuyorum ama burdaki birçok kişi ne yaşadıgımı bilmeden yargısız infaz ediyo ona çok üzülüyorum

Yaşayan bilir benimde eltim hamile olduğumu öğrendi iki sonra bi duydum oda hmile hatta o kadarki. Başka yerde oturduğu halde benim olduğum sehre gelip Doğum yaptıgım yerde yaptı doğumunu herkes ona demiş bu kadarmı kıskandın diye

Yaşayan bilir benimde eltim hamile olduğumu öğrendi iki sonra bi duydum oda hmile hatta o kadarki. Başka yerde oturduğu halde benim olduğum sehre gelip Doğum yaptıgım yerde yaptı doğumunu herkes ona demiş bu kadarmı kıskandın diye
İste anlamıyorlar insanı neymiş efendim ben abartıyormuşum onların başında böyle bir elti olsa şimdi 100 konu açmıştı benimkide çok kıskanç ne alırsam aynısını alır eve halı aldım oda aldı ferace aldım oda aynısını aldı elbise aldım aynısını oda aldı pantolon aldım oda aldı zaten kızıma ne alsam gidip hepsinin aynısını alıyor

Back
X