• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek milleti degilmi boynu altinda kalsin

insanlar eşleri için neler yapıyor kaybetmemek için ne savaşlar veriyolar görüyoruz programlarda

Yaşadığınız şu saçmalıkların sebebinin aşk olduğunu kimden, nereden öğreniyorsunuz allah aşkına?
buradan ogreniyor iste. cocuk yasta evlen 3 cocuk yap, calisma, kocan calisinca da niye calisiyorsun beni gezdir diye adamin basinin etini ye, sonra da televizyondan gorup dillere destan ask hikayesi yasamak iste. guzel is valla.

bir onun cocugu kiymetli ya tabi. hadi kocasinin calistigi da yetmiyor diyelim yani bir sekilde anlayis gostermeye calisiyorum milletten yardim istemedine ama adam calisip para getiriyor ona da niye bu kadar cok calisiyorsun beni gezdir diyormus. ya cidden ben cocuklara cok uzuluyorum.
Millet çalışıp didinip ayda bir anca dışarı yüzü görsün, hanımefendi haftada bir gezsin diye yardım mı etsin? Ne hoş.

buradan ogreniyor iste. cocuk yasta evlen 3 cocuk yap, calisma, kocan calisinca da niye calisiyorsun beni gezdir diye adamin basinin etini ye, sonra da televizyondan gorup dillere destan ask hikayesi yasamak iste. guzel is valla.

Eski konularına baktım da kayınpederinden kaşlı asddfg yüzük sjsjkl isteyen üyeymiş kendisi.
Tv programlarındaki kırolukları aşk sanması hiç şaşırtıcı gelmedi şu an :KK51:

bir onun cocugu kiymetli ya tabi. hadi kocasinin calistigi da yetmiyor diyelim yani bir sekilde anlayis gostermeye calisiyorum milletten yardim istemedine ama adam calisip para getiriyor ona da niye bu kadar cok calisiyorsun beni gezdir diyormus. ya cidden ben cocuklara cok uzuluyorum.
Ya o değil de kocası holding CEO'su filan degilse tek maaşla 3 çocuğa nasıl bakılır? Biz 2 maaşla tek çocuğu zor döndürüyoruz, hatta eksik kalıyoruz, üzülüyoruz...evde oturup üç çocuğun başında dikilip açliklarini, yoksunluklarini seyretmek daha mı mantıklı calişmaktan. Günah o çocuklara

Ya o değil de kocası holding CEO'su filan degilse tek maaşla 3 çocuğa nasıl bakılır? Biz 2 maaşla tek çocuğu zor döndürüyoruz, hatta eksik kalıyoruz, üzülüyoruz...evde oturup üç çocuğun başında dikilip açliklarini, yoksunluklarini seyretmek daha mı mantıklı calişmaktan. Günah o çocuklara
Kızımı yeni evlendirdim kendi maaşı ile çeyizini aldığı halde extra eşimde onun için borçlandı damat ailesi sadece doğurmuş
Yeniş içmiş kafa yormamış bu aileler bu aileye benzer neyse ki damadın işi düzgün aldığı para asgari değil ama aile çabalamamış ev yok, emekli maaş yok

Cocuklarim kucuk olmasa bi bakan ailem yanimda olsa hic dusunmem bile ben kimsenin yardimina muhtac degilim hakkimida yedirmem daha en kucugum 1 bucuk yasinda anne diye benden ayrilmaz hic ben onu birakip nasil giderim calismaya
Pardon!!
herkes nasıl bırakıyorsa sizde öyle
terk edip gitmiyorsunuz ya Allah korusun
bizler de hep bıraktık küçükkken

çalışmayı canınız istemiyorsa ezilmeye devam o zaman
yapacak bişey yok

O yokmuş gibi davranır hayatımı çocuklarıma göre yaşardım. Ona fa bi böcek gibi bakardım asla cevap veröezdim evden falan da gitmezdim rahatsız olan kendi gitsiiinn

Ayrica evliligim boyle kotu bi evlilige demissiniz her aile kari koca gibi tartisiyoruz dir dir konusundan acildi konusma aldatma yada ikinci sahislar degil
klasik kötü babalarından birisi. iyi baba olsaydı annesine hakaret etmenin hor görmenin çocukta açacağı derin izlerin farkında olur, sizde ona göre davranırdı.

Bekar bir genç kadınım, ve bu sitede okuduğum bu konular beni çok korkutuyor resmen evlilikten soğudum. 3 çocukla ortada kalmış gibi bir deyim vardır ya. Merakımdan soruyorum, 3 çocuğa kadar normal psikolojide gelen adam 3. çocuktan sonra mı gerçek yüzünü gösteriyor, yoksa siz mutsuz giden evliliğinize rağmen anne olmak istediğiniz için mi çocuk sahibi oluyorsunuz. Bir anda mı oluyor herşey

klasik kötü babalarından birisi. iyi baba olsaydı annesine hakaret etmenin hor görmenin çocukta açacağı derin izlerin farkında olur, sizde ona göre davranırdı.
Haklisiniz

Back
X