• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek milleti degilmi boynu altinda kalsin

Kocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
Çeker giderdim. Çocukları babamın evinden getirmediğime göre gerekirse onları da bırakır bir saat hava alırdım. Görsün ebesininkini üç çocukla

Kocanız dir dir ediyorsun yaptığım herşey sırf sus diye mecburiyetten burama kadar getirdin yaptigim herseyi sevmeyerek yapiyorum deseydi yüzünüze .Tam o anda çıkıp ordan gitmek isterken 3 çocuğunuz olduğunu görüp orda kalbi kırık kalsaydınız kaldığınız o ev de eşim dediginiz adama tavrınız ne olurdu o andan sonra nasıl davranırdınız size bu evde benim kurallarım geçer deyip begenmiyorsan babayin evine git deseydi bide sırf çocuklar için ne yapardiniz..
Çok sert bir davranış çocuklar küçük mü

Benimde annem kardeşim olsa bende bırakırım varmi ne olduğunu bilmediğim insanlara yawrumumu emanet ediyim yemiyo bitesiniz demek kolay emin olun bizdeki yiyen şeyler sizden daha çok
Sizin de hatalariniz var..daha 25 yaşında 6 yıllık evlisiniz. .6 yıla 3 çocuk sigdirmakla zaten hata yapmışsınız...19 yaşında evlenmek yerine neden üniv okumadınız?ayrıca eşiniz daha çok kazanmak için az tatil yapıyormuş.çalışma hayatı zor..herkes hafta sonu tatil olsun ister ama eşiniz 10 günde 1 tatil yapıyormuş...çabasını takdir ettim...yardımcı olacaginiza söylenerek köstek oluyorsunuz. ..ayrıca telefonda resime bakma olayinizda da tavrınız saçma..böyle abuk sabuk meselelerde soylenirseniz elbette sürekli dir dir yapıyor der....keşke olgunlasip evlense idiniz...evlenince prenses hayatı yasayacaginizi sanıyorsunuz...sorunlarla baş edemiyorsunuz. .politik değilsiniz.çözüm uretmiyorsunuz

Çocukları babalarına bırakıp (işteyse işten gelme saatine yakın) babamın evine giderdim. Biraz çocuklar ve ev işleriyle ilgilensin o da. Bu arada o gidiş birkaç saatliğine olmayacak. "Elini ayağını öpeyim dön, ben çocuklara da kendime de bakamıyorum, bizi böyle bırakma" diyene kadar olacak.
Tabi gerçekten hiçbir problem yokken eşiniz böyle hödük gibi konuşuyorsa yapın bunu. Bize anlatmadiginiz ama adamı yaralayan şeylerden bu duruma geldiyse boşanın lütfen.

Çocuklar için katlanmaz aksine çeker giderim ne münasebet saygısız adam

Ayrica evliligim boyle kotu bi evlilige demissiniz her aile kari koca gibi tartisiyoruz dir dir konusundan acildi konusma aldatma yada ikinci sahislar degil
Evlilikte tek sorun aldatma ya da başka şahısların araya girmesinden ibaret olsa, kalkıp buraya yazmazdınız, herkesin eşi '' Beğenmiyorsan babaYın evine git '' diye bir cümle kurmuyor, azcık normal olan adam '' Sen gidersen ben de çocukları çocuk esirgeme kurumuna veririm. '' demiyor, en kötüsü bile '' Alırım çocukları senden, ben bakarım, sen de nere istiyorsan gidersin. '' diyor. Eşiniz sizden birkaç yaş büyüktür sanıyorum, belli yaşa gelmiş evliliği benimseyememiş halen. Vakti gelmiş evlenmiş taifesinden. Kadın dediğin hizmet eder, çocuk büyütür, neyine ilgi neyine sevgi (!) Size kötü bir haberim var, evet bu kötü bir evlilik.

En basiri bugun yasandi soyle anlatiyim ben .eşimle yemeğimizi yedik içtik güldük eğlendik eşim küçük erkek kardeşine mesaj attı nasılsın diye bu arada 17 yaşında kardeşi kardeşi içki fotoğrafı attı abi sigara yok sadece içiyoruz diye bnde o anda bakiym ne attı diye bisey yazıyodu dur bi diye göstermedi kendisi baktı beni donra bak 1 saniye diyor ya bn o an bakmak istiyorum göster diyo bn bisey yazıyorum niye beklemiyorsun acele yazdığını yetiştiriyor ya yazman bekleye bilir bakiym yine yaz bana diyor yokkk bi burnunu sokmadan olmaz herşeyden dir dir yapıyor eften pusten şeyden dir dir yapiyor diyor bn kardeslerimle ilgili ailemle ilgili herseyi paylasiyorum oda hep ustun koru bizim metin iste yaa bukadar
Ay çoluk çocuk evlenmiş yahu, size ne ki adamın kardeşi ne yapıyor ne ediyor? Siz de ailenizin her şeyini kocaya anlatmayıverin, ben her şeyimi enişte bilsin istemem mesela, ne münasebet. Basit bir fotoğrafı kaçırmak da çok saçma olmuş, gördünüz bir kere, ne olacak? Sanki cıbıldak foto. Belki ailenize falan anlatırsınız diye kaçırdı, bana anlatan onlara da anlatıyordur diye düşünmüştür.

Ailenizin her şeyini kocaya anlatmanız bakın başınıza ne işler açtı, adam biliyor çıkıp gitseniz sahip çıkanınız yok, rahat rahat sallıyor.

ben bu konu sahibinin eski konusunu hatirliyorum. onune gelen herkese hakaret etmisti. siz esinizle tencere kapak gibisiniz bence hic ayrilmayin.

bir de 3 cocugunuz oldugunu GORSENIZ ne demek yani donup bakana kadar bilmiyor muydunuz sanki size zorla mi yaptirdilar? daha benle yasitsiniz yazik o cocuklara da.

Benimde annem kardeşim olsa bende bırakırım varmi ne olduğunu bilmediğim insanlara yawrumumu emanet ediyim yemiyo bitesiniz demek kolay emin olun bizdeki yiyen şeyler sizden daha çok
kirici olmak istemiyorum da 3 cocugu yapmissiniz bakamiyorsunuz bile. cocuklarin ihtiyaclarina yetemiyorsunuz, buradan bile yardim toplamaya calisiyorsunuz. calisip da cocugunuzun ustune basina alacaginiza yok kayinvalide bana yuzuk almadi yok kayinpeder bana boyle dedi, kaynimin fotografini gormedim virt zirt diye kafaya taktiginiz dertlere bakin ya.

yani ben mi buyutuyorum bilmiyorum ama ustune basina giyecegi olmayan cocugun annesi de bir zahmet canla basla calissin yahu. sen calisma ben calismayayim bu calisan enayiler kim o zaman?

3 çocuk uğursuzluktur çamaşır yükünü ,gıda harcamasını ,okul masrafı düğün masrafı yazarken dahi içime korku basıyor aman allahım ne zor bir yük

Adam haklı üzgünüm. Mesaja bakacağım diye kavga çıkartmışsınız resmen ki adam göstermem dememiş cevap yazayım sonra bak demiş. Neymiş çok mu acilmiş cevap 😅 size ne yahu? Sonra çok çalışmasına takmışsınız. Adam siz rahat yiyip için gezin diye ek iş yapıyor çok çalışıyormuş ona bile laf söylüyorsunuz 9 günde 1 gün gezmek için mi evlendim diye🤣 burdan bakınca dırdırcı gözüküyorsunuz evet. Yaşının hareketleri diyeceğim de 23 yaşında bir kadının yapacağı davranışlar da değil. 15-16 olsa neyse.

Adam haklı üzgünüm. Mesaja bakacağım diye kavga çıkartmışsınız resmen ki adam göstermem dememiş cevap yazayım sonra bak demiş. Neymiş çok mu acilmiş cevap 😅 size ne yahu? Sonra çok çalışmasına takmışsınız. Adam siz rahat yiyip için gezin diye ek iş yapıyor çok çalışıyormuş ona bile laf söylüyorsunuz 9 günde 1 gün gezmek için mi evlendim diye🤣 burdan bakınca dırdırcı gözüküyorsunuz evet. Yaşının hareketleri diyeceğim de 23 yaşında bir kadının yapacağı davranışlar da değil. 15-16 olsa neyse.
3 çocuk yap sonra yükünü kaldıramayınca dırdır yap kadınlardan destek iste dur daha önünde daha neler, var neler ohhhhhhoooo öyle 3 çocukla dışarıda yemek yemek pahalı iş, gezmek daha çok evde oturmaya mahkum ve kendine ayıracak zamanı da olmaz

benide bi o kadar kıskanıyor kimse görmesin diye hic biyerde yan yana resmimiz yok paylaşmaz akrabalarına goruncen annesine hic bir şekilde paylastirmaz hem bukadar aşık hem bukadar bi insan nasıl küstah onursuz saygısız olur

Yaşadığınız şu saçmalıkların sebebinin aşk olduğunu kimden, nereden öğreniyorsunuz allah aşkına? Aşk böyle bir şey değil. Dolayısıyla yaptığı saygısızlıklar şaşırtıcı değil.
Ama siz de az değilsiniz.
Size ne adamın kardeşiyle ne konuştuğundan? Kardeşi attığı fotoğrafları, yazdığı mesajları görmenizi istiyor mu bakalım? Yaptığınız saygısızlık. Haklıymış gibi kavga etmişsiniz bir de.
İkiniz de büyümeden evlenmeseydiniz keşke.

kirici olmak istemiyorum da 3 cocugu yapmissiniz bakamiyorsunuz bile. cocuklarin ihtiyaclarina yetemiyorsunuz, buradan bile yardim toplamaya calisiyorsunuz. calisip da cocugunuzun ustune basina alacaginiza yok kayinvalide bana yuzuk almadi yok kayinpeder bana boyle dedi, kaynimin fotografini gormedim virt zirt diye kafaya taktiginiz dertlere bakin ya.

yani ben mi buyutuyorum bilmiyorum ama ustune basina giyecegi olmayan cocugun annesi de bir zahmet canla basla calissin yahu. sen calisma ben calismayayim bu calisan enayiler kim o zaman?
Benim çalışan enayi. İşten izin aldım, çocuğu okula götürcem. Küçüğü kayınbaba bakıyor. Çalışmayan kadının tercihine saygım var, ama 50 kapıya el açmak çalışmaktan daha kolay geliyorsa, ben buna empati yapamam.

Benim çalışan enayi. İşten izin aldım, çocuğu okula götürcem. Küçüğü kayınbaba bakıyor. Çalışmayan kadının tercihine saygım var, ama 50 kapıya el açmak çalışmaktan daha kolay geliyorsa, ben buna empati yapamam.
bir onun cocugu kiymetli ya tabi. hadi kocasinin calistigi da yetmiyor diyelim yani bir sekilde anlayis gostermeye calisiyorum milletten yardim istemedine ama adam calisip para getiriyor ona da niye bu kadar cok calisiyorsun beni gezdir diyormus. ya cidden ben cocuklara cok uzuluyorum.

Valla helal olsun, ben epeyce dilini çözemedim hanımefendinin. 😀 9 günde 1 gün gezebiliyorsa öpsün başına koysun. Ne sandıydı ki evliliği? 3 çocukla hele.

Back
X