• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek milleti degilmi boynu altinda kalsin

Siz kemalim yapmaz kafasindasiniz.konuyu acip kocanizi anlatan siz sonrada kocamla her ailede olan seyler diyorsunuz.o zaman niye actiniz konuyu
Hayır öyle değil esimin bana söylediklerinin ıyi bir yani yok ama yinede kirginim üzülüyorum bir insan hem sevip hem kaybedebilir mi sevdigini

Ayrica evliligim boyle kotu bi evlilige demissiniz her aile kari koca gibi tartisiyoruz dir dir konusundan acildi konusma aldatma yada ikinci sahislar degil
Kötü bir evlilik olması için tek neden aldatma değil. Çocukları yurda veririm diyen bir adamla yapılmış olan bir evlilik kötü bir evliliktir bence.
Bana edilseydi o laf, önce o adamı paralar, sonra çocukları da alır giderdim. Bir daha da nah görürdü yurda vermek istediği çocukları.

Cocugunun basinda durmaktan babasindan korudugumumu anladiniz cidden anne olarak sorumlu olduğum görevlerim için başındayım çocuklarımın ayrıca eşim kötü bi baba da değil biz atışıp tartışıyoruz
Neyden koruyorsunuz o zaman? Sanki 3 çocuğunuz duymuyor sizi. Hep onlar uyuyunca atışıyorsunuz tamam... sorumluluk yerine getirmek ayrı korumak için başındayım demek de ayrı kimden, neyden koruyorsunuz o zaman?

En basiri bugun yasandi soyle anlatiyim ben .eşimle yemeğimizi yedik içtik güldük eğlendik eşim küçük erkek kardeşine mesaj attı nasılsın diye bu arada 17 yaşında kardeşi kardeşi içki fotoğrafı attı abi sigara yok sadece içiyoruz diye bnde o anda bakiym ne attı diye bisey yazıyodu dur bi diye göstermedi kendisi baktı beni donra bak 1 saniye diyor ya bn o an bakmak istiyorum göster diyo bn bisey yazıyorum niye beklemiyorsun acele yazdığını yetiştiriyor ya yazman bekleye bilir bakiym yine yaz bana diyor yokkk bi burnunu sokmadan olmaz herşeyden dir dir yapıyor eften pusten şeyden dir dir yapiyor diyor bn kardeslerimle ilgili ailemle ilgili herseyi paylasiyorum oda hep ustun koru bizim metin iste yaa bukadar
Burada siz hatalisiniz.
Kardeşini gönderdiği fotoğrafı size göstermek zorunda değil eşiniz.
Niye ısrar ediyorsunuz ki?
Çok saçma geldi bana tavrınız.

Sizde ailenizle ilgili her ayrıntıyi eşinizle paylaşmak zorunda değilsiniz.

Herşeyi merak edip, sürekli birşeylere yorum yapıp, laf söylüyorsanız eşiniz için yorucu gerçekten.

Kurduğu cümleler hoş değilse bile çok konuşmanız konusunda haklılık payı var gibi duruyor.

Adam haklı.
Siz de paylaşmayın her şeyi sonucta ailenizin özeli.
Kardeşinin anasının babasının emmisinin bibisinin her muhabbetini hatta özelini eşine anlatan kişiye kadın erkek farketmez inanılmaz gıcık oluyorum ben.
En basiri bugun yasandi soyle anlatiyim ben .eşimle yemeğimizi yedik içtik güldük eğlendik eşim küçük erkek kardeşine mesaj attı nasılsın diye bu arada 17 yaşında kardeşi kardeşi içki fotoğrafı attı abi sigara yok sadece içiyoruz diye bnde o anda bakiym ne attı diye bisey yazıyodu dur bi diye göstermedi kendisi baktı beni donra bak 1 saniye diyor ya bn o an bakmak istiyorum göster diyo bn bisey yazıyorum niye beklemiyorsun acele yazdığını yetiştiriyor ya yazman bekleye bilir bakiym yine yaz bana diyor yokkk bi burnunu sokmadan olmaz herşeyden dir dir yapıyor eften pusten şeyden dir dir yapiyor diyor bn kardeslerimle ilgili ailemle ilgili herseyi paylasiyorum oda hep ustun koru bizim metin iste yaa bukadar
o

babayın diye konuşan bir adamla evlenmezdim
hadi evlendim bu devirde 3 çocuk yapmazdım
bu adama 1 çocuk bile yapmazdım
dır dır yapmazdım
tüm bunlarda haksızsa babasının evine onu yollardım

Babayın evi mi diyor sahiden?
Ay ben çok önem veririm konuşmaya,tahammül edemem böyle konuşan biriyle evlenmezdim belirtmeden geçemedim o denli.

Çocuk esirgeme falan dediniz. Korkunç.
Şaka ise iğrenç.
Gerçek ise dehşet.

Sizi devamlı gönderme çabası "beğenmiyorsan git" demesi...
Ben olsam buna bir dur derdim. Beni beğenmiyorsa kendisi gitsin. Cinnet geçirir, gönderirdim sanırım.

Ama sizin yazdıklarınızı anlamadım ben mesela. Burada yorumlarınızda bile laf kalabalığı, düzensiz cümleler, tuhaf ifadeler vardı. Yani gerçekten dırdırcı biri olabilirsiniz😊
Adam haklı olabilir, haklıyken haksız duruma düşüyor o da ayrı konu.
İkiniz de toy görünüyorsunuz bu tablo ile.
Bilemedim.
3 çocuğun evlilik birliği içinde mutlu yaşamasını sağlayacaksanız boşanmayın ama düzelin. Ciddi manada düzelin yani.
Yapamayacaksanız da yol belli.

bu ne şimdi
3 yaşında çocuktan ne farkınız var
ne saçma sapan şeyler

Enteresan bir çiftsiniz vesselam 😳

Bu çok saçma bir mesele

Bekar bir genç kadınım, ve bu sitede okuduğum bu konular beni çok korkutuyor resmen evlilikten soğudum. 3 çocukla ortada kalmış gibi bir deyim vardır ya. Merakımdan soruyorum, 3 çocuğa kadar normal psikolojide gelen adam 3. çocuktan sonra mı gerçek yüzünü gösteriyor, yoksa siz mutsuz giden evliliğinize rağmen anne olmak istediğiniz için mi çocuk sahibi oluyorsunuz. Bir anda mı oluyor herşey

Bu mu yani şimdi bosanin bence çok ayip etmis yani .

Bazı erkeklere cidden Allah sabir versin ya ama cidden .

Bekar bir genç kadınım, ve bu sitede okuduğum bu konular beni çok korkutuyor resmen evlilikten soğudum. 3 çocukla ortada kalmış gibi bir deyim vardır ya. Merakımdan soruyorum, 3 çocuğa kadar normal psikolojide gelen adam 3. çocuktan sonra mı gerçek yüzünü gösteriyor, yoksa siz mutsuz giden evliliğinize rağmen anne olmak istediğiniz için mi çocuk sahibi oluyorsunuz. Bir anda mı oluyor herşey
Bence adam düzelir diye yaptı . Bu herif böyle küfürbaz ise dünden bugune olmadi.

Kaldiki azicikta hak vermedim değil sırf ona gelen mesajlara bakabilme hakki icin kendi ailesinin her seyini gostermis seffaf bir sekilde kocasida kendisine gelen ustelik kardesinden gelen mesaji gostermeyince konu sahibi dir dir yapmış ki dir dir bu resmen .

Back
X