Erkek milleti..?

fikir veya antitez üretemiyor demek ki.. insanin iki kelami olur soyleyebilecegi.. evet oyle veya hayir oyle degil..

hep mi boyleydi? cok konustunuz bezdi mi?

Google çeviri gibi olmuş yazınız, acaba konuşma şekliniz de yazı diliniz gibi mi? Eğer öyleyse adam sizi anlamakta zorlanıyor olabilir ya da siz kendinizi ifade etmekte sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Biraz kitap okumanızı öneririm, hem anlatımınız düzelir, hem gerçekten ufkunuz genişler, belki zamanla sorun yaptığınız şeyleri önemsememeye başlarsınız.

Ne çıkarımlarda bulunulmuş böyle..😁

Tövbe tövbe. Ilk ne yazdiginizi anlamadim da esiniz sizi dövuyor zannettim 😅 Rahmetli babam da benzer davranirdi. Annem bagir cagir patlardi, babam sessizligini korurdu. 😅 iyi bir iletisim sekli mi? Bence degil. Biz esimle sorunlari konusarak hallediyoruz. Ikimiz de uzatmiyoruz (evliligin basinda ben bos yere uzatirdim yalan yok😅)

Sağ olsun şahane küser, evin içinde bir kaybolur 3 gün gezer ama kimse varlığını hissetmez, silinir adam 😂😂😂
Ben bağırıken susar, ne zaman ben sakinleşirsem o zaman alır karşısına konuşur, mutlaka çözeriz biz, herkesin karakteri tavrı farklı, benimki de bu konuda iyidir ama şunun alınması yapılması lazım dersin sürekli erteler, ne zaman yapmadan gelme dersem o zaman yapar 😂😂😂

Aynı benim adam😀 ölümüne susar üç gün susabilir öyle de inat, bende susarım sonra ufaktan bi tuzu uzatırmısınlar ne biliyim kahve içecekmisinler falan derken çaktırmadan flörtleşen liselilere döneriz sonra düzeliriz yavaştan ve sakin kafayla yaşanan problemi konuşur çözeriz çok tatlıyız lan🧿

Back
X