- 4 Kasım 2013
- 228
- 363
- 103
- Konu Sahibi papatyasevilir
Yok yokk sessizliğiyle, cevap vermemesiyle dövmüş kadar oluyormuşEşin seni evire çevire dövüyor? Doğru mu Yanlış anlıyorum galiba.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yokk sessizliğiyle, cevap vermemesiyle dövmüş kadar oluyormuşEşin seni evire çevire dövüyor? Doğru mu Yanlış anlıyorum galiba.
az yavaştan mi alacağım ya da onun değişmesi için diretmeli miyim..Bunu bildiniz diyelim. Ne degisecek?
O konuşunca da ben susamiyorum ki beni anlasinElbet onun da sayfa sayfa konuşacağı bir derdi olacak.![]()
Bu daha çok merak edilmişHiç bişey anlamadım niye açtınız konuyu düzgün anlatsaydın Bari
Susacaksın.O konuşunca da ben susamiyorum ki beni anlasin![]()
Google çeviri gibi olmuş yazınız, acaba konuşma şekliniz de yazı diliniz gibi mi? Eğer öyleyse adam sizi anlamakta zorlanıyor olabilir ya da siz kendinizi ifade etmekte sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Biraz kitap okumanızı öneririm, hem anlatımınız düzelir, hem gerçekten ufkunuz genişler, belki zamanla sorun yaptığınız şeyleri önemsememeye başlarsınız.
YapamıyorumSusacaksın.
Ben de nerede kaldı kadirgalim diyordumHıhı hepsi aynı. Erkek milleti tornadan çıkıyor zaten. Doğar doğmaz erkek çocukları bilgisayara bağlayıp çiplerine aynı karakter özelliklerini yüklüyoruz böylece hepsi aynı oluyor![]()
O zaman susarak dövülmekten başka yol kalmıyo maalesef çözüm odaklı değilsiniz iki tarafda da var sıkıntı benceYapamıyorumKonuşmayı ve sorunun yarıda kalmaması konusunda dirençliyim
Hep böyle..Kabul edici hiç gönül alamıyor uğraşmıyor olarak yorumluyorumfikir veya antitez üretemiyor demek ki.. insanin iki kelami olur soyleyebilecegi.. evet oyle veya hayir oyle degil..
hep mi boyleydi? cok konustunuz bezdi mi?
Ne çıkarımlarda bulunulmuş böyle..![]()
Okudugumdan ne anladigimi anlayamadim![]()