erkek muhabbetleri..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
bütün erkekler kendi aralarında küfürlümü konuşur sevgilimin yazışmalarına bakıyorum genel olarak öyle bide benim hakkımda karı manita diye bahsediyo ama yanımda çok kibar ben konuşmaları görünce soguk konuşuyorum noldu diyo bişeyde diyemiyorum gizliden okuyorum çünkü ama moralim çok bozuluyo siz ne düşünüyosunuz?

bütün erkekler kendi aralarında küfürlümü konuşur sevgilimin yazışmalarına bakıyorum genel olarak öyle bide benim hakkımda karı manita diye bahsediyo ama yanımda çok kibar ben konuşmaları görünce soguk konuşuyorum noldu diyo bişeyde diyemiyorum gizliden okuyorum çünkü ama moralim çok bozuluyo siz ne düşünüyosunuz?

Tatilde 2 kız, 2 erkek arkadaş 1 hafta aynı evde kaldık. Biz iki kız bildiğiniz "karı kız" muhabbeti yapar hale geldik :KK53:

Sizden karı diye bahsetmesi hoş değil ama.

erkek arkadasımın bütün şifrelerını bılır ve kontrol ederım
bu zamana kadar hiçbir arkadasıyla küfürlü konustugunu görmedım. hatta yılısık bile görmedım onları :d sevıyelı ılıskılerı var sanırsam arkadaslarıyla :KK53:
oo süpermiş keşke benim erkek arkadaşımda öyle olsaydı şimdilik gerçek yüzünü göstermedi sanırım, yanımda gayet normal

Tatilde 2 kız, 2 erkek arkadaş 1 hafta aynı evde kaldık. Biz iki kız bildiğiniz "karı kız" muhabbeti yapar hale geldik :KK53:

Sizden karı diye bahsetmesi hoş değil ama.
haha iyimiş:KK48:bende ona sinir oldum hadi küfür neyse erkekler arasında dicemde manita falan demesine sinir oldum

Küfürlü konuşanı da Var konuşmayan ı da.. Benim en çok nefret ettiğim şeydir.. Kardeşim ve eşimde ara sıra arkadaşlarınla küfürlü konuşuyor.. Kızsamda Nafile...

Eşim yanimda kufurlu konusmamaya dikkat eder. Kalabalik ve samimi ortamimizda ise herkes rahatça kufreder ve garip bi durum degil bence. Esiniz de sizin yaninizda kibardir, arkadaslariyla o sekilde konusuyordur. Ki kufur yerinde ve ortaminda kullanildiginda tuz biberdir. Buyutulecek bir sey yok bence.

Back
X