• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek ne dusunur?

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.107
1.304
133
Simdi 10 aylik bir zamanda kiz ilgilenmiyor ama erkek gidince kiz faceden ekleyip kendine iyi bak mesaji atiyor derken fotosunu begenjyor.sonra bir de swarmdan ekliyor..

Napıyo bu değişik,diye de düşünebilir,sanırım o da hoşlanmaya başladı diye de.
Kişiden kişiye değişir .

Akli basina yeni geldi zaar ' diye dusunup kosar adimlarla size gelebilir.
hazirlikli olun.:KK55:

Fakat aksi durum olsaydi... Yani kiz kovalasa, erkek kacsaydi... Kiz biraktiginda, erkek ekleseydi. :

- " Ayyyhhh dengesize bak. Senle tahterevalliye bile binmem ben hihh " derdi kiz.
:dondurma:

Son düzenleme:
Kizlar ve aslan burcu.burcunu soylememdeki kasit biraz olsun karakterini anlayabilmeniz.ilgi cekmeyi sevenbjr tip herkes ona ilgi gostersin istiyor bu tarz

10 ay erkek ilgilendi , kız pas vermediyse bana göre soğumaz ,hatta verdiğim çaba boşuna gitmedi diye düşünür bnce.
Simdi soyle oldu ilgilendi ben ilgilenmeyince o da ilgilenmedi.mesela her gordugumuzde gulumseyerek merhaba derdik.yajlasik 6 -7 ay sonra merhabandedigimde bana gulumsemedj ben de dedim madem hoslanmiyor benden ben de konusmam.sonra arada tekrae gulumsemeye basladi.derken en som mesaj attim ozel garekati kazandigini duyunca kendine iyi bak gibisinden.o da ayni sekilde cevap verdi.

Simdi 10 aylik bir zamanda kiz ilgilenmiyor ama erkek gidince kiz faceden ekleyip kendine iyi bak mesaji atiyor derken fotosunu begenjyor.sonra bir de swarmdan ekliyor..
Erkek jargonu ile konuşayım. Ne ayak olum bu kız. O kadar süründürdü yeni mi yazıyor? ;)))

Back
X