Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sogur mu aceba yaKıymetimi anladı sonunda yavruu ,diye anlar.
Kabaca oldu belki , ama bişeyler hissettiğinizi merak ettiğinizi falan anlar heralde.
Herkese yapiyordur diye soguya bilir miNapıyo bu değişik,diye de düşünebilir,sanırım o da hoşlanmaya başladı diye de.
Kişiden kişiye değişir .
10 ay erkek ilgilendi , kız pas vermediyse bana göre soğumaz ,hatta verdiğim çaba boşuna gitmedi diye düşünür bnce.Peki sogur mu aceba ya
10 ay erkek ilgilendi , kız pas vermediyse bana göre soğumaz ,hatta verdiğim çaba boşuna gitmedi diye düşünür bnce.
Eğer çok ilgisi varsa,aksine hoşuna da gidebilir.Herkese yapiyordur diye soguya bilir mi
Ozel harekati kazandi.o yuzden gidiyirkaçmayı öğretmişsin çocuğa böyle gider :/
Ben onu sevdigim igidince anladim ozel harekatci oluyorBu taktiği size sürekli yapacaktır. Artık hatasında bile özür dilemez kaçış, topuk yöntemini kullanır.
GuldummNe düşüneceğini yazayım sana maddeler halinde:
-Beni facebooktan ekledi
-Bana mesaj attı
-Benim fotoğrafımı beğendi
-Beni swarmdan ekledi
Çünkü erkek bu![]()
Simdi soyle oldu ilgilendi ben ilgilenmeyince o da ilgilenmedi.mesela her gordugumuzde gulumseyerek merhaba derdik.yajlasik 6 -7 ay sonra merhabandedigimde bana gulumsemedj ben de dedim madem hoslanmiyor benden ben de konusmam.sonra arada tekrae gulumsemeye basladi.derken en som mesaj attim ozel garekati kazandigini duyunca kendine iyi bak gibisinden.o da ayni sekilde cevap verdi.10 ay erkek ilgilendi , kız pas vermediyse bana göre soğumaz ,hatta verdiğim çaba boşuna gitmedi diye düşünür bnce.
Cok da bir sey yaomadim ya.simdi hoslandi deyip sogursa diye korkyorumBir sey dusunemez cunku beyni yanmistir.
Erkek jargonu ile konuşayım. Ne ayak olum bu kız. O kadar süründürdü yeni mi yazıyor?Simdi 10 aylik bir zamanda kiz ilgilenmiyor ama erkek gidince kiz faceden ekleyip kendine iyi bak mesaji atiyor derken fotosunu begenjyor.sonra bir de swarmdan ekliyor..