erkek neden aglar ?

bir erkek sormustu bunu sen hiç ağlayarak öpüştün mü diye arkadasıma sonra öğrendikki adam evliymiş

ilk kez öpüşüyodur
yada bişey hatırlamıştır
yada öpüşmek istememiş kıza acımıştır
yada son öpücüktür veda öpücüğü kızın haberi yoktur
ilk defa duydum böyle bişi

cok sevdiginden!! bizde askimla ilk defa öpüstümüzde ikimizde aglamistik.. cok romantik di ve cok duygulanmistik ikimiz icinde ilk oldugu icin.. , biribirimize biribirimizi nekadar cok sevdigimizi söylemistik aglamistik :asigim:

cok sevdiginden!! bizde askimla ilk defa öpüstümüzde ikimizde aglamistik.. cok romantik di ve cok duygulanmistik ikimiz icinde ilk oldugu icin.. , biribirimize biribirimizi nekadar cok sevdigimizi söylemistik aglamistik :asigim:

Evet benımde öpüştügümde cok sevdigim için aglayasım geliyordu. Ama erkegin agladıgını ilk defa duyuyorum. Vay be ne erkekler varmış..boshayallersmile

erkek arkadasımla ayrıydık telefonda konusuyorduk yanına gelcem dedim aglamaya basladı :) bu erkekler bazen cok şaşırtabiliyor bizi ya kıyamam ilk defa aglamıştı normalde cok despot biridir

Walla ben erkek arkadışımın 2 sene içinde 2 defa agladıgnı gördum 2.de yaş bile akmamıştıbenneyaptımki

Son düzenleme:
uzun bir ayrılıktan sonra barışmıştık. ve o aralar her sarıldığında ağlardı.
hala o dönemden konuşurken gözleri dolar.
belki kavuşmanın sevinciyle duygulanmış olabilir.
yada ihanet...

valla sevgiliniz yanınızda ağlayabiliyorsa bence bu güzel bişey olsa gerek. sonuçta erkekler öyle kimseye gözükmek istemezler sizler buna şahit oluyorsanız siz ona çok yakınsınız demektir buda çok guzel bişey olsa gerek...
amannnn bırakın ağlasınlar bizlerde çok ağlıyoruz:gitme:

benimki en son ne zaman ağladığını bile hatırlamıyo al bide burdan bak :)
2 senede ben 2 kez gözlerinin dolduğunu gördüm 1 kezde telde duygulandığını hissettim...
ağladı mı haberim yok. zaten bana ağladığını söylemez hep güçlü gösterir kendini...

ama erkeğinde öpüp sarılırken ağladığını ilk defa duydum. ya gerçekten çok sevdiği için ya da bişey var yalan gibi ya da kötü bişey. kendini suçlu hissediyo karşında böyle davranıyo ama sana söyleyemiyo

bi kere oturuyoruz bişey oldu tartıştık ben tam gidicem kapıya yöneldim çocuk gibi ağlamaya başladı
gözler kırmızı kırmızı dolu dolu damlalar akmaya başladı
aşkım ki ya kıyamam
erkekler tuhaf yaratıklar işte

bence öpüşürken ağlaması falan iyi bişey çok sevdiğinden olabilir ama arkadaşların dediği gibide vicdan azabından da olabilir

bu opucuk oylesine bi opucuk degilmis demekki
onun icin kimsenin bilmedigi gizli bi anlami bi degeri varmis...

aklima direk cocugun sayili gunleri varlis ve bu opucukler son opucukleri oldugu icin aglio geldi
ama bu fazla film izledigimden kaynaklanan bisey galiba..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…