erkek neden aglar ?

Erkeklerin agladigi zor görülür hele ki sevdigini öperken aglicak ha? Hemde gözlerine bakarak? Ilginç...

çok duygusaldir dicem ama erkeklerin böyle duygusalla$ip seni öpmesi bana daha çok aklindan zoru var gibi geliyor => rahatsiz yani. Kesin psikolojik bi$i ararim.

Ikincisi,
aklinda ba$ka sevgilisi felan olmasin yada sen isteksiz öpüyor olmasin.

Ya da en ilginci dudaginizda biber tadi mi vardi? $aka bi tarafa ilginç bi durum.

cok önyargilisiniz!!!!...., tamam erkeklerin cogu pislik güvenillmez ama her erkekte öyle degil.

cok sevdiginden de aglamis olabilir.., hemen ön yargili olmayin yok baska sevgilisi varda yok timsah gözyaslarida falanda filanda..., bence ön yargili olmayin :)

Ya ben erkegi öperken neden aglayim yav?! Bunun neresinde duygusallik var?

Bebegini öper duygulanirsin, gözlerin ya$arir vs ama bir e$? bir sevgili için? Ne alaka.. Zevk alman lazim.

walla eşim çok tartıştımz için bi kerağlamıştı.
bi keresinde de çok büyük bir hata yaptığı için ve bu hatanında bnm canımı çooooooooooook yaktını bildiği için bnmle ağlamıştı..
bilmiyorum yada başka bişey için ama canımı çok yakmıştı..

erkekler ağlamaz yha bilmiyorum onlrında duyguları vardır ama şu an belkide ayrıldığım için böyle diyorum..ve kızgınım...ağlarsa eğer çok sevmiştir demektir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…