erkek neden aglar ?

ya ilk defa öpüşüyordur
ya vicdan azabından
ya da çok ama çok sevdiğinden
duygularını gözyaşlarıyla belirtmek için
ağlamış olabilir...

Size komik bir anımı anlatayım lise yıllarında son sınıftaydım sınıf arkadaşıma aşık olmuştum,sık sık görüşüyorduk çok iyi arkadaştık,ben üniv.için tekirdağ'a gittim,o da İst.u kazandı
ama sık sık araşırdık,sonra araya başkaları girdi falan umutsuz aşktı ya
biz yine de görüşüyorduk arkadaşız ya
askere gitti,2 günde 1 1 saat tel.de konuşurduk
sonra askerde ben buna bi mektup yazdım bütün duygularımı açan...
geldi bu görüştük çok hoşuna gitmiş mektup
o da bana açıklama yapıyo"baktım hüngür hüngür ağlıyo
"ben eski sevgilimi unutamıyorum"çok kötü bi şekilde ayrıldık o evlendi cart curt...
ben şokkk tabi:1shok:
saftirik ben adam benimle dertleşiyo meğerse
aaaa ağladı ağladı bu deli
dedim kafama tüküreyim kalktım geldim
vay bee yıllar olmuş...
o zamanlar üzülmüştüm ama şimdi çok komik bir anı olarak yer ediyor beynimde...:))))

işte neden ağladıklarından bir örnekti bu sadece...

saol cnmopuyorumnanaktan benimde basimda ztn
ama hic agladigini gormedimsempatiksalakcinni

görürsün canim merak etme :) birgün ansizin agladini görürsen cok sevdigindendir!, benim askim biz her bulustumuzda aglar...hemde hüngür hüngür aglar birgün oturuyoruz böyle televisyon bakiyoruz bi baktim nasil agliyor ama yaslar akiyor baktim böyle shok oldum resmen niye agliyon diyom ay dayanamadim bende agladim , sonra seni cok sevdigimden sen bitanesin sensiz yasiyamam ben sen benim en kiymetlimsin dedi sarildi devam agladi ay canim yaaa , bagzen düsünürümde durduk yere duygulanirim :asigim: bagzende telefonda aglar askim benim kiyamam yaa

benim sevgilimde öpüşürken ağlamıştı ama çok yeniydik daha ve sımsıkı sarılmıştı aklıma bi hinlik gelmedi çünkü belli oluodu o an ,nasıl içten tatlı tomur tomur annem yerim çok tatlıydı yahuu ama düşüncek olursan katılyorum ya çok sewiodur yada bi halt yemiştirsempatiksalakcinni

15 ay çok uzun bi süre. O süre boyunca irtibatı kesip sonra bir araya gelmek ilginç geliyor bana :) kismet işte..

15 ay flört döneminde ayrıydık. çok ciddi bir sebep değildi. kızgınlıkla ayrılmıştım. ve inat yaptım.
bu süreçte kapınımzın önüne çekerdi arabayı içinde yatardı. aylarca öyle oldu. hergün en az 3 saat arabasında olur evi gözetlerdi. kardeşimden falan yardım isterdi. beni çarşıda görünce peşimden ayrılmazdı falan filan derkeen.. barıştık. şimdi de evliyiz.
hala birşeylere kızarsam inadım tutarsa diye çok korkar. mutluyum. iyi ki de dönmüşüm bayanssulusmile

telefonda konusyrduk baya tartısmıstık gece yarısıydı.. bi an bitti mi dedi. .evet bitti dedim baktım ses kesildi alo olo diyorum kıyamam askım hıckıra hıckıra aglıyo ben senden ayrılamam seni cok seviyorum dedi bende ayrılmıcaz zaten ben konu kapandı bitti demek istedim diyerek toparlamaya calıstım ama o bir daha bitti deme ölüyorum sandım dedi ikimzde agladık oysa sorun ufacık birseydi vay beee aklıma geldi simdi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…