muhtemelen sana yalan söylemiş.merak ettiği için aratmıştır.şuan ne halde vs diye
Hem arada konuşuruz diye demiş hemde engellemek için aradım demiş.
Göstere göstere yalan söylüyo adama bak.
"canım arada konuşuruz" kısmını nerden anladın. Ben mi yanlış anlattım acaba? Öyle birşey yok ki.. Geçmedi yani öyle bişey
Bu erkekler bazen acayip saçmalıyor yalan uydurcm diyeYok tatlım önemsiz olabilir kuru meraktır ben hiç önemsemediğim adamı bile aklıma gelip aa hadi bu da napıyor ne oldu acaba diye baktığım olmuştur,tabi otuz bin kere bakmam ama o çok mu bakmış??:26:
tatlım yanlış anlamışım o kısmı :26: düzelttim zaten
Kork bu erkekten,fena yalan potansiyeli sezdim.İyi yalanmış yalnız
Neyse özlediğinden aratmıştır.Erkekler biz kadınlar gibi meraklı değiller.Yanlarında biri öldürülse merak edip noluyor diye bakmayan insanlar bunlar.İlişkiniz ne kadardır devam ediyor bilmiyorum ama daha yeniyseniz kızmana gerek yok,zamanla sana alışır,bağlanır,aklından çıkartır eski sevgilisini.Ama bu kadar arattığına göre hala aklının birazı eskilerde kalmış.Kaybetmek istemiyorsan çaba sarfet,aklından tamamen sil o kızı.
Kork bu erkekten,fena yalan potansiyeli sezdim.İyi yalanmış yalnız
Neyse özlediğinden aratmıştır.Erkekler biz kadınlar gibi meraklı değiller.Yanlarında biri öldürülse merak edip noluyor diye bakmayan insanlar bunlar.İlişkiniz ne kadardır devam ediyor bilmiyorum ama daha yeniyseniz kızmana gerek yok,zamanla sana alışır,bağlanır,aklından çıkartır eski sevgilisini.Ama bu kadar arattığına göre hala aklının birazı eskilerde kalmış.Kaybetmek istemiyorsan çaba sarfet,aklından tamamen sil o kızı.
Gönül işleri tamamen Allah'a kalmıştır bu çabayla olacak iş değil kiAma ben ille de hala aşıktır denmesini yanlış buluyorum. Kızı erkeği yok sonuçta kişilikle de ilgili olabilir merak duygusu sonuçta..
Korkayımmı!!! Daha nişanlıyız, işin başındayız şimdiden korkarsam aboooobu arada bu olayda daha yeniyken olmuştu. Ama hep yiyip bitiriyorum kendimi ondan bi de kk ne danışayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?