Erkek neden eski sevgilisini f*ce de aratır? Merak mı? Özlem mi?

Selin1453

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
17
0
16
Ankara
Sorum bu? Başıma geldi. En çok aranılan isimleri hafızaya alıyor ve o isimden herhangi bir harfe basınca hep aranılan isimler çıkıyor.. Ben bu kızın ismini soyismini bilmediğim halde harfe bastığımda denkgeldi. Hep aynı kişi aratılmış. Ve aynı isimde bir sürü kişi listelendi. Sonra kendisine adı bumuydu dedim. Şaşırdı evet dedi. Niye aradın bu kadar dedim. İşte eski olduğu için denk gelirde birşey yazar canımızı sıkarmış, o yüzden bulup engellemekmiş amacı. Bulamadınmı dedim. Zaten kullanmıyormuş kız facei bulamamış yani... Siz ne dersiniz amaç ne ? Merak? Özlem? Yada ne?

muhtemelen sana yalan söylemiş.merak ettiği için aratmıştır.şuan ne halde vs diye

Bende öyle düşünüyorum.. Yalan söylediğini ve merak ettiği için aradığını.. Acaba bulsa ne olurdu.. Bunlar aklıma geldikçe de sinir oluyorum.. Ama hiçbişey söyleyemiyorum...

Bahaneye bak

Son düzenleme:
herkes aratıyor meraktan:) kızlarda eski sevgililerini aratıyor hatta kalabalık isen kızkıza herkes kendi eski sevgilisini aratıyor ne yapmış diye merak işte:)

"canım arada konuşuruz" kısmını nerden anladın. Ben mi yanlış anlattım acaba? Öyle birşey yok ki.. Geçmedi yani öyle bişey

tatlım yanlış anlamışım o kısmı :26: düzelttim zaten

Attığı yalan çok komikmiş yaa kopardı beni
Ama zannetmiyorumki bi duygusu olsun meraktandır bence

Bu erkekler bazen acayip saçmalıyor yalan uydurcm diye Yok tatlım önemsiz olabilir kuru meraktır ben hiç önemsemediğim adamı bile aklıma gelip aa hadi bu da napıyor ne oldu acaba diye baktığım olmuştur,tabi otuz bin kere bakmam ama o çok mu bakmış??:26:

Kork bu erkekten,fena yalan potansiyeli sezdim.İyi yalanmış yalnız

Neyse özlediğinden aratmıştır.Erkekler biz kadınlar gibi meraklı değiller.Yanlarında biri öldürülse merak edip noluyor diye bakmayan insanlar bunlar.İlişkiniz ne kadardır devam ediyor bilmiyorum ama daha yeniyseniz kızmana gerek yok,zamanla sana alışır,bağlanır,aklından çıkartır eski sevgilisini.Ama bu kadar arattığına göre hala aklının birazı eskilerde kalmış.Kaybetmek istemiyorsan çaba sarfet,aklından tamamen sil o kızı.

Bakmış canım bayaki tek harfe bastığımda ful listenen isim aynı isimdi

Gönül işleri tamamen Allah'a kalmıştır bu çabayla olacak iş değil ki Ama ben ille de hala aşıktır denmesini yanlış buluyorum. Kızı erkeği yok sonuçta kişilikle de ilgili olabilir merak duygusu sonuçta..

Korkayımmı!!! Daha nişanlıyız, işin başındayız şimdiden korkarsam aboooo bu arada bu olayda daha yeniyken olmuştu. Ama hep yiyip bitiriyorum kendimi ondan bi de kk ne danışayım dedim..

valla kızlar üniversitede bölümde 5 kızdık şimdi işte nerdeyse tek bayanım yani erkek muhabbetinde kralım:) bu erkeklerdeki merak dedikodu var yaaa kiiimselerde yok inanın bana:)))))))) ne dedikodular ne laflar o ne yapmış şu karısını aldatmış şu kadın şuna bakmış şu evlenmiş şu boşanmış blablablabla. ayrıca eski sevgililer herkesce merak edilirler

Valla özlemeyen insan merak etmez.Ben hiç bi eski sevgilimi merak edip bakmıyorum ordan buradan.Hatta onlar bir şekilde ulaşıp mesaj atınca cevap bile vermeden siliyorum.Aşıktır demedim ki zaten özlüyordur tamamen aklından çıkartamamıştır dedim.kimse eğlencesine a bi dur eski sevgilime bakayım çok sıkıldım demez.Eski sevgili unutulduysa akla bile gelmez.

Korkayımmı!!! Daha nişanlıyız, işin başındayız şimdiden korkarsam aboooo bu arada bu olayda daha yeniyken olmuştu. Ama hep yiyip bitiriyorum kendimi ondan bi de kk ne danışayım dedim..

Önceden olmuşsa takma bence o zaman.İlişkinin başlarında yapmışsa önceki yorumumda dediğim gibi normaldir.Şimdi nişanlısınız madem aklına bunları getirip mutluluğunu zehir etme.

melis seni tebrik ediyorum valla senin gibisini görmedim süpersin. ben çok meraklıyım kendi sevgillerimi geçtim arkadaşlarımın sevgililerini bile merak ederim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…