Erkek neden eski sevgilisini f*ce de aratır? Merak mı? Özlem mi?

Nette gezinirken aklıma düşerse ben bakarım unutmuş olsam da napıyor ki derim.Ama tabi o çokça aratmış. Farklı karakterler oldukça farklı bakış açıları olacaktır tabi demek ki sen öylesin öyle görüyorsun ben böyleyim böyle görüyorum

melis seni tebrik ediyorum valla senin gibisini görmedim süpersin. ben çok meraklıyım kendi sevgillerimi geçtim arkadaşlarımın sevgililerini bile merak ederim:))))

Gerçi o konuda ben biraz anormalim gerçekten Benim hayatımda olmayan şeylere karşı hiç merakım yok.Sadece şuan ki sevgilimi merak ediyorum onu da sürekli aramam zaten.

Aynen biraz da kişilik meselesi.Ben çok meraksız olduğumdan bana biraz garip geliyor sanırım.

meraktan aratmıştır canım takma fazla. benim gibi meraklı bi insan demek ki. ben de eski sevgililerimi de eşimin eskilerini de artırım
hatta bak yine aklıma getirdim bi aratıyım bakim napıolar

sadece meraktan aratmıştır bişey oalcağından değil ...ama savunması gerçekçi değil belli ki bahane :)

Sorun çıkarılacak bir konu ama büyütülecek kadar değil. Ha benim başıma gelse daha sert olma ihtimalimde olabilir yani. Ama sırf engellenmek için biri aratılmaz.

Meraktandır canım meraktan. Değğiştimi , ne yapıyor, hayatında biri varmı falan filan. Olabilecek şeyler boşver takılma.
Ama savunması saçma söylemeden edemiycecem:)))

Bian merakından bakmıstır sanada soyleyememıstır halıyle esınde sana karsı deısıklıkler yoksa bu kadar takılma sonucta adı ustunde o eskı sevgılısı sen esı.ama su engelleme olayı yalan gıbı geldı bana engellese kendıde bulamaz yenıden engellenenler lıstesınden kaldırınca bulunur.Çok tatsızlık cıkarma bız bıle meraktan bakmıomuyuz bazen bıseylere.Gozun ustunde olsun yeter.

Aramasını geçtim de şu kısım şaibeli...

Belli ki kendisi bulup bir şeyler yazacakmış.

merak. özlese senle olmazdı cnm takma.

kesınlıkle merak

hepımız bırılerını merak ederız mutlaka
acaba o şuan nerde ne yapıyor dıye :26:
ıletışıme geçmıyorsa sorun yok, ıletışıme geçmış olsa özlem derdım

bencede merakkkk napıyo ne halde vss... başka bişi özlem ,sevgi olsa zaten sen başka türlü anlardın facesinde aratmasından değil...

aman canuuuuuum takma bu eskiyi kafana nesine aşık olcak olsa zaten onunla evlenmek isterdi...yanlız işte sorun çıkartır falan ondan baktım demesi yalan bence...sadece meraktan diye düşünüyorum.ama birsüre gene gözün üstünde olsun.sen gözü açık ol da

Size bahane söylemiş olabilir.. Ama ben özlem vs. olduğuna da inanmıyorum , sadece merak.. Şu an ne halde , evli mi ? vs.. diye

Benim küs olduğum kız arkadaşım var mesela..

Bende ona bakıyorum , aramızda kalsın özlemedim kendisini.. Dost kazığı özlenmez netice de..

Sadece merak, sözlenmiş mesela geçen onu gördüm face de..

Ne var bunda ? Bende kaç gündür eski sevgilimin soyadını hatırlamaya çalışıyorum, bir hatırlasam bende arattıracağım. Yıllar sonraki görüntüsünü merak ediyorum :)

Bunu ben de yapıyorum, neden yaptığımı bilmiyorum, özlem yok ama merak olabilir.
Halbuki çooook sevdiğim sevgilim var. Ama bakıyorum işte. Hatta dur yine bakayım

ben de evliyim. bi iki kez eski sevgilime baktım evlenmişmi, kimin başını yakmış diye boş zamanım vardı aklıma geldi ne biliyim. sonra bi gün baktım ki eşim eski sevgilisine bakmış, azcık bozuldum, sonra kendimi düşündüm, ben meraktan baktım, demekki bakılabiliyomuş dedim, çok cazgırlaşmadım , beni sevdiğini biliyorum takmadım. insan nette vakit geçirmek için, işte meraktan böyle şeyler yapıo o kadar önemseme

herkes aratıyor meraktan:) kızlarda eski sevgililerini aratıyor hatta kalabalık isen kızkıza herkes kendi eski sevgilisini aratıyor ne yapmış diye merak işte:)

katiliyorum bu yoruma, meraktan arami$tir..
ayrica sevgilinin açiklamasi çok saçma geldi bana, durustce soyleyebilirdi meraktan diye !
takma kafana bir $ey yapacagindan degildir, merak i$te, kimimizde yokki ? )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…