Erkek neden eve kapanir?

khandan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
24
0
86
41
Eskişehir
Beraber olduğumuz erkeklerin gezmesinden,tozmasından şikayetçi oluruz hep. Hovardalık yapmalarından korkarız (hele bir de benim eşim gibi ilgi çekici biriyse). fakat benim eşim aksine eskisine nazaran tamamen eve kapandı.ve bu bana tuhaf geliyo. Allah aşkına biri bana söylesin bu normal bişeymi, neye alamet???

cnm benımde nısanlım ben ewdeykende ewde yokkende dısarı cıkmaz en fazla baakal ahmet abıye gıdder:))takmada süpelenmede adamdan gercı sen tanıyosundurr kocanı mesela bana bazen gelırler cok gezmek ısterım bazende gunlerce ewden cıkmam

Doğru yolu bulmuştur..
Hidayete ermiştir..

ınan canım ınan hem söle dusun bıseyı kötuye yorumlarsan kötuye gıder bunu unutmaa gülümse erkekelr pozıtıff kızları sewer:))

hımmm,
ewde oldugunu soylemekle bılgısayar basında olduunu soylemek farklı seyler ynlız
eve onu evde olmak ıstemesı degıl bılgısaaayar baglıyor ne var acabaa

ama tüm gün bilgisayarın başından ayrılmıyo, var bu işin içinde bi iş varr

bilgisayarda ne yaptığını bilmiyor musunuz? bunu takip etmesi hiç de zor değil. küçük bir araşırma ile ne yaptığını öğrenebilirsiniz.
eğer bu araştırmadan masum çıkarsa; korkmanız için bir neden yok.

bılgısayarda herkes co k mutlu olabılıyor
mısal ben burda cht yapıyorum msnde chat bır de sıteden oyunlar oynuyorum ama tum gun basındayım
sonucta sevgılımı de ben buradan buldum tamamen bı kapı nıtelıgınde burası bı sosyallesme aracı gıbı bır sey aynı zamanda ... ee bır kontrol edın ? nettesınız degılmı su an, kötu bır sey yktur belkı de

Eve kapanması ayrı evde bilgisayar başından kalkmaması ayrı
Bence bilgisayarda ne yaptığını öğrenmelisiniz ilk olarak ondan sonra şüphe edersiniz ya da etmezsiniz... kaydirigubbakcemile

Evde onu baglayacak birsey varki cikmiyormirmirmirmir

Bilgisayar iste:1closedeyes:

Bütün gün basinda ise dikkatli olmani tavsiye ederim hemen cok cabuk bagimli olabilir hemde orda ne yapiyor nerelere giriyor onlara dikkat etmelisin is kontrolden cikmadan tavrini koy süprizzzzz

şüphelendiğin birşeyler varmı peki
sana ilgisi nasıl?
ewde var ama yok gibi değildir heralde

bence siz,sorunsuz hayatınıza sorun arıyorsunuz...
eşime 4 yıldır hala aşığım,bu işin içinde bir şey mi var dediniz...
eşim evden hiç çıkmıyor,bu işin içinde bir şey mi var dediniz...
adamcaz sizinle vakit geçirmekten çok mutlu belki de...
neden bu yönden düşünmüyorsunuz....
ya da kendisine bir sorsaydınız keşke,
eşiniz ne cevap verecek,bende merak ettim...
sevgiler...

basligi okuyunca, bumu derdin? sevinmelisin ne guzel iste yazarim diye dusundum...
Fakat bakkala dahi inmeyen adam...??
Daha açik yazsan...bos yere suphelenmez bir insan bence,
insallah sadece bir bikkinliktir daima evde senin yaninda kalmak istiyordur...

Pc başında bütün gün ne yaptığını öğren bence.
Şüphe duyduğun gibi bir durum yoksa, sorun yapma derim ben gamyoncuiremsu

acıyorum bu erkekelre doğrusu:roflol::lepi:
bizim gibi kadınlarla ugraşmaya mecbur olduklarından

Bilgisayaramı baglandı yoksa gercekten evemi? olduğunu bilmek için. Bilgisayar başındayken biraz başında dur bakalım ne yapılmadı gece kalk kontrol et-tatlicadiarzu-

Eşiniz calışmıyormukifisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…