Harbiden ilginc bi durum neden almıyor ki telini bu zamana kadar alırdı sevgilisi falan olabilir mi seninle mesajlastıgında baskasının gormesnden falan korkuyor olabilir mi ?
Öyle bi durum olmadığından eminim sevgilisi yok ve çekindiği birinin olduğunu da düşünmüyorum bu ihtimalleri çıkarınca çok saçma düşünceler oluşuyor insanda ama cidden böyle
Yok yahu sevgilisi biliyorum, 24 yaşında ama büyük sayılmaz pek sanırım :))Sevgilisi vardir yasi buyukse evli de olabilir
Haklısınız sanırım böyle hiç düşünmemiştim ben sanırım bundan kaynaklı, bu durumu nasıl aştıracağım ki ona benBelkı su an bır ılıskının sorumluluğunu almak ıstemıyordur canım cunku telefon oldugu zaman ısın ıcınde, onlıne oldu bana yazmadı okudu yazmadı gırdı okumadı falan durumları oluyor, belkı su an o moda gecmek ıstemıyordur cunku o adım ılıskınızı bır sonrakı sevıyeye taşımak demek, belkı o da bır sure daha bu sekılde devam etmek ıstıyordur :)
Ay kötü bi soru olmaz mı ki '' iste telefonumu artık'' der gibiBunu birde ona sor bence sormaktan zarar ckmaaz. Bu zamana kadar konustuk neden hic telefon numarası istemedin merak ettm flan de nolcakki.
Garip birazcık, ama kitap yolladık o yüzden adresler işte kitap kurduyuz da birazBirbirinize adresinizi veriyorsunuz ama telefon numaranız yok. Maşallah..
Evet de yani yuh adres ver telefon verme, garip bir durumAy kötü bi soru olmaz mı ki '' iste telefonumu artık'' der gibi
Garip birazcık, ama kitap yolladık o yüzden adresler işte kitap kurduyuz da biraz
Belki işin büyüsü bozulsun istemiyordur.
Gitsem evini bulurum yani ama telefonu yok çocugun resmen şaka gibiEvet de yani yuh adres ver telefon verme, garip bir durum
24 yasında ben de 21 yasındayım, 4 ay çok kısa bi zaman değil cok konuştuk çünkü bana açtıgı kadarıyla tanıdım hala da tanımaya calısıyorum düzgün birisi, iş çevirecek biri asla değil safça biraz iyi anlamda saf :)Bisiler var cocugun yada adamin yaslar kac
Gitsem evini bulurum yani ama telefonu yok çocugun resmen şaka gibi
24 yasında ben de 21 yasındayım, 4 ay çok kısa bi zaman değil cok konuştuk çünkü bana açtıgı kadarıyla tanıdım hala da tanımaya calısıyorum düzgün birisi, iş çevirecek biri asla değil safça biraz iyi anlamda saf :)
Haklısınız sanırım böyle hiç düşünmemiştim ben sanırım bundan kaynaklı, bu durumu nasıl aştıracağım ki ona ben
Sana sevgilim var diyecek hali yok gozunu ac biraz adam 4 ayda tel istemiyosa anormal bi durum olmaz mi hicYok yahu sevgilisi biliyorum, 24 yaşında ama büyük sayılmaz pek sanırım :))
Haklısınız sanırım böyle hiç düşünmemiştim ben sanırım bundan kaynaklı, bu durumu nasıl aştıracağım ki ona ben
İnternetten mi tanıştınız netten tanıştınız yani eğer öyleyse iyi cesaret adres falan varmek,Ay kötü bi soru olmaz mı ki '' iste telefonumu artık'' der gibi
Garip birazcık, ama kitap yolladık o yüzden adresler işte kitap kurduyuz da biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?