Üzülürüm çokBence sizi arkadas olarak gormus sadece. Fazla umutlanmayin derim
İnsan istiyor ama istediğinde ona ulaşmak sesini duymak, sadece videolardan biliyorum sesini çünküGayet tatlı bir iletişim olmuş. Ben istemediğini düşünmüştüm başlıktan ama gayet istekli. Kargoyla uğraşacak kadar hem de. Bilemiyorum internet gitti demek mantıklı. Ama sanki telefona geçince işin büyüsü bozulacakmış gibi geldi bana. :/
Özel eğitimciyiz ikimiz de, bölümle alakalı olabilir bu tavırlarımız çocuklarla duygular çalışınca hepAllah Allah öğretmen misin gerçektenkarşı tarafın mesleği ne
Çok büyük geliyo nedense bana sanırım başlatamam bu konuşmayıAslında öyle başlamam söze tabiki.. sence nereye giden bi ilişkimiz var ben adlandıramıyorum bu kadar konuşuyoruz ama telefon numaralarımız bile yok birbirimizde sencede garip değil mi derdim ve gülerdim yani tatlı tatlı sorardım.. bilmiyorum derse hiç bişey demeden gözümde büyütmeden konuşurum takmadan yada konuşmayı keserim.. tamam ver dersede neden daha önce aklıma gelmediğini de sorarım
Böyle düşünen birisi çoğu kez yansıttı bunu bana. ama olmuş 4ay neyini yanlış anlayayım benKesinlikle siz yanlis anlamayin diye sormuyor olabilir. Erkekler artik bu konuda cok dikkstli karsi tarafa yobaz gibi görunmek istemiyorlar
Hayatımın gidişatını ve çoğu şeyi bildiği için bi bahane sunarak kapatamam yani dedikleriniz gibi mantıklı bişey söylemem gerek desem ki biraz kafa dinlemek istiyorum bu sefer de isteyeceği varsa bile istemez zaten çekingenInternet gitti dersen whatsapp nasil caliscak hala?
Bi yorumda dedginz mantikli geldi.
Bence bi ara uzaklasicam messengerdan facebooktan felan diyin.
Akrabalarim arkadaslarim felan cok var cok rahatsiz ediyorlar yakindada sinavlarim var diyin.
Eger yinede konusmak isterse artik alir numarani galiba.
Sadece benle konus gibisinden.
Hayatımın gidişatını ve çoğu şeyi bildiği için bi bahane sunarak kapatamam yani dedikleriniz gibi mantıklı bişey söylemem gerek desem ki biraz kafa dinlemek istiyorum bu sefer de isteyeceği varsa bile istemez zaten çekingen
Öğretmeniiiiiiim ödev vs yok akrabam yok facebookta bunu biliyor zatenTm iste, attim: gecen donem kacirdigim puanlari toparlamak icin ekstra olarak bi odev yapiyorm diye atin.
Akrabalar ve arkadaslar rahatsiz etmesin istiyorum de.
Ekleyerek onu çoktan yaptım ki ben :)Sen bir adim atabilirsin benceartik erkeklerden ilk adimi bekleme modasinin gectigini dusunuyorum :)
Öğretmeniiiiiiim ödev vs yok akrabam yok facebookta bunu biliyor zaten
haaaa orayi kacirmisim ben yav pardon.
facebookta cok rahatsiz eden oluyor de sanki.
Messengerada girmiycem fb dan o adresimide buluyorlar de.
4 ayda en ufak adim atmamis bence siz yavastan umudu kesin
seni sadece face arkadaşı olarak görüyor sanırım 4 ay da başka bi açıklama bulamadım ben. fazla ümitlenme sevgililik için bence
mesaj derken?
Facedenmi mesaj yoksa telefon numarasinami?
Bende merak ettim şimdi cevabı buraya da yaz
Arkadaşlar kapattım face imi. Çok sorguladı neden kapattığım üstünde sen kapatıyorsan ben de kapatıyorum o halde vesile olur bana da seninle konuşmak için giriyordum genelde neyse öyle işte dedi ilk mesajında sonra diğer sosyal ağlar var twitter instagram ordan konuşuruz ama dimi tamamen kaybolmıcaksın hayatımdan dedi evetli bi cümle kurdum rahatlattın beni o zaman güzel olabilir düşünsene mektup gibi upuzun yazarız hep dedi, ama ne telefon istedi ne başka bişey.. Benim içim yine rahat değil çünkü öyle cümleler kurdu ki bana seninle konuşuyordum ben de yoksa yalandan açık benim face im gibi ve o da kapattı face ini. Bilmiyorum bu nasıl bi çocuk böyle ben yine çözemedim yine karar eremiyorumYok canim buna umut baglama...seni uzmek istemem ama hakikat ortada. ...
canım bu çocuğun cidden sevgilisi olabilir bak çok ciddiyim 4 aydır konuşup telefonu vermemek ne demek bi de gidiyorum diyosun başka sitelerden konuşmaya devam edelim diyo çoook saçmaaa.. kesinlikle telefonu işe karıştırmak istemediğini düşünüyorum.. bunun da tek açıklaması var birinden çekiniyo bi şeyler saklıyo o çocuk bence...Daha şimdiden kötü hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?