Erkek neden telefon istemez?

O zamn watshpatan durt onu baktin kimsin dio 4 aydr konustgun kiz de . Cekingen oldgun icin ginderdgin kargo posetinin ustunden aldim de gec
Tam ekranı açtım yazdım ama gönderemedim içmem lazım sanırım biraz çakıykeyflik bu durumu çözer çok delice ayyyy

İşte çocuğa hiç zor gelmiyor messengerdan konuşmak akşamları ikimiz de hep açığız çünkü konuşuyoruz, gündüz okulda oluyor teneffüslerde konuşuyoruz hiç zannetmiyorum diceğini zor oluyor gibilerinden düşünse bugüne kadar düşünürdü bunu Sanırım face i kapatıcam bi süre dicem ona ben bunu düşünüyorum şimdi belki o zaman der telefondan konuşalım diye ama demezse hem konuşuyor olma durumunu da kaybedicem uzun bi süre yokluğuma alışacak
Sana sevgilim var diyecek hali yok gozunu ac biraz adam 4 ayda tel istemiyosa anormal bi durum olmaz mi hic
5 aydır ben onun her zerresini araştırdım arkadaşlarımın gözünde araştırmacı gazeteci konumundayım, annesinden teyzesinden kardeşinden babasından tut herkesi tek tek anlatabilirim ona bunları biliyoken sevgili durumunu bilmemem kendime haksızlık olurdu

Cesaretsiz olduğunu düşünüyorum çok sevgilisi olmamış ve geçmişte baya yara almış birisi, kötü düşünmemek istiyorum bende çok teşekkür ederim umarım sizin duruma benzer bişey yaşarız biz de :)
Yok yok kendisini tanıyorum ben okuldan üst dönemlerimdendi ama oturup karşılıklı konuşmuşluğumuz olmadı yoksa ortamlarımız birdi zamanında :) Teşekkür ederim ediyorum tabiki kimseye güven olmuyor maalesef.
Neden garip olsunki adresleriniz bile var sonucta yani :) onuda sorabilirsnnn bence sormanda gerek yada iliskiye hazrmı seninle ilgili ne dusunuyor ogren aksi halde bencede sevgilisi falan var.
Farklı birisi evlenmeyip evlat edinme derdinde oluyor bigün bigün de evlilik hayallerimizden bahsediyoruz ben çözemedim hala, uygun zamanda sorucam bi cesaret gelirse :))

Telefon istemek neden büyük bir adım olsun ki adreslerinizi bile vermişsiniz birbirinize
Belki lazım olur diyerekten telefon numarasını rica edebilirsin kaydetmemiş gibi

Yaslariniz kac?

Benim yaklaşımım da bu işte, azcık kandırıyorum sanki kendimi ama :)

Davranislarinda seni huylandiracak bisey yokmus madem biraz daha bekle ama beklerken biseyler ima edebilirsin mesela telefonlardan konu acabilirsin onerebilicegi telefon var mi falan gibisinden
Baktin olmuyor, safa yatiyor sende ugrasma derim. Yol ver gitsin.

O zaman akşamları ara sıra çık, Internetim yok de, pakedım bıttı de, Internet koptu, hatta sıkıntı var bır seyler de, Sureklı onlıne olma kı senı arasın. Zaten sen Facebook'u kapattığında senden hemen vazgeçecek bırıyse, sen onunla konuşma durumunu kaybetsen de bır kaybın olmaz canım bence

Telefon istemek neden büyük bir adım olsun ki adreslerinizi bile vermişsiniz birbirinize
Belki lazım olur diyerekten telefon numarasını rica edebilirsin kaydetmemiş gibi
İşte bunu adres aldığım zaman düşünemedim şimdi istesem direk telefon isteme amacıyla olacak
söylemiştim ben 21 o 24 :)
Yaptım bunu whatsapptan çok açtım konuyu konu uzuyor gidiyor ama icraat yok yol veremiyorum ah içim onla dolu

Sadece mesajlasiyor musunuz yoksa goruntulu de konusuyor musunuz?

Çok haklısınız bunu yapıcam sanırım hatta hazırlayayım mesajımı bile 1 ay kapalı kalsın bişeyleri görmüş olurum ben de..
sadece arkadaş kalmak istiyor olabilir.
İstemesin istemesin bunu

Gayet tatlı bir iletişim olmuş. Ben istemediğini düşünmüştüm başlıktan ama gayet istekli. Kargoyla uğraşacak kadar hem de. Bilemiyorum internet gitti demek mantıklı. Ama sanki telefona geçince işin büyüsü bozulacakmış gibi geldi bana. :/

[QUOTE="eflatuns, post: 39318457, member: 354762"
Yaptım bunu whatsapptan çok açtım konuyu konu uzuyor gidiyor ama icraat yok yol veremiyorum ah içim onla dolu [/QUOTE]

Himm, konuyu actigin halde hemde bir cok kez tepkisiz kalmasi senide suphelendirmiyor mu?
yani su cumlen bende, sadece seni yazi-mektup arkadasi olarak gordugu izlenimi verdi.
Icini daha fazla doldurmadan olayi cozmeni tavsiye ederim canim.

sevgilisi olabilir

Niye telefonumu istemedin bugüne kadar mı dersin peki ? Bilmem istemedim derse veya ver kaydedeyim derse ne derdin :)
Aslında öyle başlamam söze tabiki.. sence nereye giden bi ilişkimiz var ben adlandıramıyorum bu kadar konuşuyoruz ama telefon numaralarımız bile yok birbirimizde sencede garip değil mi derdim ve gülerdim yani tatlı tatlı sorardım.. bilmiyorum derse hiç bişey demeden gözümde büyütmeden konuşurum takmadan yada konuşmayı keserim.. tamam ver dersede neden daha önce aklıma gelmediğini de sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…