Erkek nedenli ivf olmasına rağmen embriyoları yine de tutunamayanlar var mı?

Sigara alkol hiç kullanmamış eşim canım projem artmed kullandı şimdi de tedavi başlangıcına kadar progeny m kullanıyor bizim fsh yüksek eşimde o yüzden sperm az

Hayır kesinlikle öyle değil zaten mesela Blast olan embriyo progesteron iğnesinin başlangıcından sonra tam beşinci gün hatta 120. Saat transfer ediliyor -/+6 saat oluyor fark maks ama çoğu yer tam 120 civarı yapıyor.benim transfer hazırlığından sonra tam o saatte biyopsi alındı era böyle bişey ve 12 saat sonra yapılması gerektiği Ortaya çıktı ve 132. Saatte yaptılar transferi.
Bu arada bu testi iyi embriyo denenmeden önce yapmıyorlar çünkü bazılarının tutunma saati daha geniş olup Tolere edebiliyormuşyani her biyopsi hazır olarak gelmeyen gebe kalamıyor değilmiş o yüzden tekrarlayan kaliteli transferler tutmazsa öneriliyor yine de o pencere günlerce Kadar uzun değil benim rahmim hep 10 günden itibaren ideal kalınlıktan oluyordu tramsfere kadar

Doktorunuz kimdi acaba

Çok saçma anlattığı bence bir sürü insan var 3.gün embriyosuyla evlat sahibi olan . Biride benim mesele 3. Gün 7 hucreliydi oğlum .Nasip bu işler
Yaaa ben de artık nasip kısmet diye düşünmeye başladım. İyi kalite embriyo diyorlar 3.denememde dondurulmuş 3.gun embriyosu transferim pozitif idi ama 6.haftasinin içinde kalbi durdu, tutunduğu yeri bıraktı. (Önce tutunduğu yeri de bırakmış olabilir) üzerine kürtaj oldum. Geçen gün diş tedavim için diş hekimine gittiğimde,kendisinin de tüp bebek tedavisi olduğunu anlattı. Doktoru çok umutlanma yumurta kaliten iyi değil demiş ama tek embriyo ile oğlu olmuş.

Bunlar bizim sinavimiz . Nasipbimizde varsa oluyor yoksa da napsak boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…