• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek olmak istemek

o zaman söyle bişeyde olabilir sende ..aslında sen hemcinsine ilgi duyuyorsun.fakat bunu kendine çok yakistiramadigin için erkek olma isteği düşüncesiyle ..öteki düşünceni bastirmaya çalışıyor olabilirmisin..yani bu durumda normal olabilir sadece kendine itiraf edemiyorsundur.

Aa gerçekten mi? Siz master mı yaptınız peki? Keşke böyle bi konuda kör cahil olsaydım ama böyle bi dünya da zoorr.
Ya rabia benim cinsiyet degistirme gibi düşüncem yok bu kendime engel olamadigim dusuncelerim hiçbir zaman gercek olmayacak dusuncelerim dunyayi escinselligi kadinlara birsey hissettiğimi falan gecin bunlar olmayacak hicbir zaman ben dusuncelerden kurtulmak istiyorum kendime aklima kimseye zarar vermeden

o zaman söyle bişeyde olabilir sende ..aslında sen hemcinsine ilgi duyuyorsun.fakat bunu kendine çok yakistiramadigin için erkek olma isteği düşüncesiyle ..öteki düşünceni bastirmaya çalışıyor olabilirmisin..yani bu durumda normal olabilir sadece kendine itiraf edemiyorsundur.
Bilmiyorum olabilir öyle birsey olsa neden kendime hayati zehir edeyim olurum lez hayatımı yaşarım

Ya rabia benim cinsiyet degistirme gibi düşüncem yok bu kendime engel olamadigim dusuncelerim hiçbir zaman gercek olmayacak dusuncelerim dunyayi escinselligi kadinlara birsey hissettiğimi falan gecin bunlar olmayacak hicbir zaman ben dusuncelerden kurtulmak istiyorum kendime aklima kimseye zarar vermeden

Öyleyse benim malum yorumlarım canını sıkmamıştır.
Bunun psikolojik ve hormonal bi bozukluk olduğunun bilincindeysen, Özetle o kadarda cahil değilsen bu konu banlanmadan tedavi olmayı dene. Tedavi olmak ayıp değil bunuda hatırla lütfen..

Bu hastalık değil, hastalık olmadığı için tedavi ol denilemez. Kendini anlamalısın, bir psikanaliste git ya da psikoloğa. Benzer insanların düşüncesini öğrenmek istiyorsan lgbt gruplarıyla iletişime geçebilirsin. Kendine bu kadar baskı yapma, üzme, vicdan yapma. Bu halde bir 50 yıl daha yaşamak zor. Lütfen destek alınız.

Yine bir araştırmaya kurban gidiyoruz sanki... türbanlıyım, namaz kılıyorum, cinsiyet değiştirmek istiyorum, evliyim ve kızım var... :işsiz:

Öyleyse benim malum yorumlarım canını sıkmamıştır.
Bunun psikolojik ve hormonal bi bozukluk olduğunun bilincindeysen, Özetle o kadarda cahil değilsen bu konu banlanmadan tedavi olmayı dene. Tedavi olmak ayıp değil bunuda hatırla lütfen..
Iyide bunun hastalik olmadigini herkes biliyor ne kadar tedavi olsam bile degisen birsey olmayacak yasayan ölü olacam

Hımmm sanırım bu çift cinsiyet gibi bi durum. Vucut tipin de erkege benziyor mu acaba? Yani çok zor bi durum. Özgürce istediğini yap diyemeyeceğim. Bi evladın var hadi kocayı geçtim. Bence boşanmalısın. Çünkü sana kadın rolünu en çok yükleyen eşin. Bi eşin olmazsa erkek gibi hissederek ama kadın görünümünde yaşaman çok daha kolay olur. Yadırganacak bir şey yok. Bu bir sınav bana göre. Hem dini yasaklar hem toplumun bakısindan dolayi yasayan için çok zor, yıpratıci. Yine de bi psikologla görüşmelisiniz bence. Eşcinsel arkadaşlarımiñ bazilari kesinlikle hastalik degil tedavisi yok derken, bazilari tedavisinin oldugunu idda ediyor. Çogunlukla bu kisiler cocukken taciz yada tecavuz sonrasi yasadigi tramvadan boyle oldugunu dusunuyor. Siz de en azindan bi destek alsaniz zarari olmaz.

Back
X