• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek olmak istemek

Sen artik bir annesin, evlisin. Bu duygulara yogunlasmak cok mu zor geliyor ? Bu duygu sana daha agir basmasi gerekiyorken halbuki. Allaha sigin kendine gel. Hissettigin sey psikolojik boyle yaratildin kadinliginin anneliginin tadina var. Yazik esine, yavruna yazik. Maneviyatini guclendirmeyi dene bence.

+1
Bende bundan bahsediyorum işte..
Ama boşuna konuşuyoruz, şahsen özelden o kadar açıklamama rağmen konu sahibi hala "neden böyle ki" , "bu konu benim için çok önemli inşh kapanmaz" vs vs vs vs vs gibi saçma ve asılsız takıntılarla meşgul. Allah kimseyi düşürmesin ne diyim.

+1
Ama boşuna konuşuyoruz, şahsen özelden o kadar açıklamama rağmen konu sahibi hala "neden böyle ki" , "bu konu benim için çok önemli inşh kapanmaz" vs vs vs vs vs gibi saçma ve asılsız takıntılarla meşgul. Allah kimseyi düşürmesin ne diyim.
Siz benim ne düşündüğümü ne halde oldugumu biliyor musunuz bu düşüncelerden kurtulmak icin neler yaptigimi ne kadar aci cektigimi kimse benim anneligime laf edemez bu konuda burda kapansin iyi günler

+1
Her mesajınız da benim hassas noktamdan vurdunuz yok imaniniz zayif yok turbanliymis yok annemiymisim esime yazikmis kızıma yazikmis daha fazla uzmeye hakkiniz yok beni Mune Mune konumu kapatabilir misiniz

Back
X