• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Olmak İster Miydiniz ? Yoksa Kadın Olmak Gibisi Var Mı ?

ikisininde zorlu tarafları var düşününce ben ikisinin arasında da kaldım şimdi :)))

ikisinin de kendine göre zorlukları var fakat sanırım erkek olmak benim kişiliğim açısından daha rahat olacaktı... yani kadın olduğum için çok fazla kasıyorum, üzüyorum kendimi... bakımlı olma açısından, her an güzel gözükme açısından, tüydü kıldı kaştı saçtı vs... dahası henüz olmadım ama annelik var kadın olmanın en zorlu şeylerinden belki de en başında gelen... kilo problemi var.. erkek kilolu olsa da amaan nolcak deniyor çünkü kadın alırsa aaa çok fenaa deniyor :14: hele Türkiye gibi bir yerde kadın olmak daha da zor, zorlaştı daha doğrusu... ne bileyim belki askerlik falan yapmıyoruz, sünnet olmuyoruz ama bizim de zorluklarımız var yani yok değil varmı aranızda bana katılan??

ben memnunum cinsiyetimden simdiya kadar bir zorlugunu görmedim..ha erkek olmanın rahat avantajları var ama artık bayanlardada var.ben memnunum valla arkadaş :16:

her ay çektiğim bu adet ağrıları yüzünden erkek olmak isterdim :43: onun dışında halimden memnunum

Şimdi düşündüm de, erkek olmayı isterdim gerçekte..
Vücutlarını şekle sokmak ve kilo vermek erkekler için daha kolay.. Daha rahat ve özgürler.
Toplum baskısı daha az üzerlerinde. Erkekler kadar rahat olabilseydik, bence evlilik yaşı kadınlar için daha büyük olurdu.
Makyaj dertleri yok, çantaya uygun ayakkabı bulma derdi vb. yok..
Tek bir kadını mutlu edeceksin ve o da sana hayatını adayacak.. Gerçekten çok rahat.
Şu an sahip olduğum maddi imkan ve aileme yine sahip olup, erkek olmayı gerçekten çok isterdim.. Ama Akın da kız olsaydı, ve yine nişanlı olsaydık :)

Kadın olmakta ne kadar ayrı bir ayrıcalık olsa da bende isterdim erkek olmak..
Biz de bir tane tüy olsa nasıl kapatacağımızı şaşarız adamlarda olmasıda ayrı bi avantaj görülüyo en basitinden...

Mesela kendimden söyleyim kirli sakallı erkeklere bayılırm :37:

Sonra daha özgürler...

Ne bileyim işte ....

Ama yinede şükrediyorum yaradanıma:nazar:

evet ya o kıl tüy meselesi erkek ne kadar kıllı o kadar iyi, kadın ise tamamen kılsız olursa iyi..:52:

Şimdi düşündüm de, erkek olmayı isterdim gerçekte..
Vücutlarını şekle sokmak ve kilo vermek erkekler için daha kolay.. Daha rahat ve özgürler.
Toplum baskısı daha az üzerlerinde. Erkekler kadar rahat olabilseydik, bence evlilik yaşı kadınlar için daha büyük olurdu.
Makyaj dertleri yok, çantaya uygun ayakkabı bulma derdi vb. yok..
Tek bir kadını mutlu edeceksin ve o da sana hayatını adayacak.. Gerçekten çok rahat.
Şu an sahip olduğum maddi imkan ve aileme yine sahip olup, erkek olmayı gerçekten çok isterdim.. Ama Akın da kız olsaydı, ve yine nişanlı olsaydık :)
:21:

erkek olmak bencede çok çok daha kolay her açıdan...
bir kere fazlasıyla özgürsün her istediğini yapabiliyorsun bizim toplumda da dünyada da..
kadınlara 2.sınıf vatandaş muamlesi çekiliyor geçmişte de şimdide..
reklamlarda gazetelerde şurda burda mal gibi kullanılıyor görünen yüzü bu görünmeyen tarafta da kullanılarak büyük paraların döndüğü sektörlere malzeme ediliyor maalesef...
vede sürekli erkeklerin kaba kuvvetine maruz kalınıyor bu da cabası..
neyse ..:ssz:

evet ya o kıl tüy meselesi erkek ne kadar kıllı o kadar iyi, kadın ise tamamen kılsız olursa iyi..:52:

:21:

erkek olmak bencede çok çok daha kolay her açıdan...
bir kere fazlasıyla özgürsün her istediğini yapabiliyorsun bizim toplumda da dünyada da..
kadınlara 2.sınıf vatandaş muamlesi çekiliyor geçmişte de şimdide..
reklamlarda gazetelerde şurda burda mal gibi kullanılıyor görünen yüzü bu görünmeyen tarafta da kullanılarak büyük paraların döndüğü sektörlere malzeme ediliyor maalesef...
vede sürekli erkeklerin kaba kuvvetine maruz kalınıyor bu da cabası..
neyse ..:ssz:

Haklısın canım... Özellikle paran varsa erkek olmak bir lütuf..

Tabi ki erkek olmak isterdim. Kadın bedenimle cok mutluyum evet ama yasadigim ülkenin kadina bakis acisindan kendi adıma memnun degilim. Hatta hangi dünya ülkesinde yasasam kadin hep erkekten bir adım geri olacagından ve ben bunu hazmedemedigimden erkek olmak isterdim ama kadına deger veren bir erkek.

Kadin olarak dunya da olmaktan cok mutluyum kendimi sansli hissediyorum. Bir erkek olmayi asla istemezdim. Duygu akil yonunden kadinlarin cok ustun oldugunu dusunuyorum. En onemlisi ve en guzeliii anneyizzz...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
X