- 14 Ağustos 2019
- 127
- 335
- 23
- 32
- Konu Sahibi Papatya129
Bacım bacım sen ne kadar narin nazlı birşeysin . Kız buna üzülünür mü? Azıcık renklen diye sana gaz vermeye çalışmış sende fazla gazı görünce toslayan şahin gibi olmuşsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem ben 40 gunlukken beni sutten kesmek zorunda kalmis, cunku ciddi ameliyatlik bir fitik gecirmis, bana bakan halamlar beni her gun hastaneye goturuyorlarmis, ben ateslenip hastalaninca da goturememisler, bu sebeple emzirememis beni.
Doktor oldugu ve emzirmenin onemini bildiginden cok uzulmus bunun icin, cok kafaya takmis.
3-4 sene once bunu anlatiyordu boyle gene "ah bilsen ne uzuldum, ne agladim" modunda. Dedim anne gayet saglikliyim soylemesi ayip bak yani super bi insana donustum sorunum yok asiri da zekiyim bisey olmamis yani sorun ne.
Boyle bana bir garibana, bir deliye, bir yarali yavru kopege bakar gibi uzuuuun uzuuuun bakti ve inanilmaz icten bir sekilde sunu dedi:
OBEZITE PROBLEMIN VE PSIKOLOJIK SORUNLARIN BUNDAN OLABILIR DIYE DUSUNUYORUM.
Bir keresinde de aksam yemegi yemisiz, annem aldigim her lokmaya gozunu dikip bakiyor uzun uzun. Onaylamaz bir sekilde ic cekiyor sonunda "Yeter en buyuk kk yeter, yeme artik" dedi. Ben de iyi dedim yerimden kalktim, mutfaga gidiyorum bisey almaya, babama sey diyor: "Cemil baksana k.cina micina kamyon gibi oldu artik napiim birinin bisey demesi lazim artik kac tabak yedi".
Bir gun babamla 31 yasinda olmama ragmen hala evlenememi konusuyoruz. Babam dedi ki "eh kizim sen herkesi begenmezsin egitim kariyer bakimindan sana denk erkek bulmak zor. Ha yok mu oyle erkek? Var tabi, ama onlar da sana bakmaz. Daha gencini, guzelini ararlar, isin zor."
Baska bir gun annemle babama LGBT bir genc olmanin bu toplumda ne kadar zor oldugundan bahsediyorum. Dedim ki: "Ya dusunsenize o genclerin ne cektigini hayatlari boyunca. Seni en cok onaylamasi, sevmesi, destek olmasi gereken kisiler, ailen, seni onaylamiyor, varolusunu onaylamiyor, dusunsenize, ne temel bir eksiklik!" filan. Babam bana baktiii, baktiii, sey dedi: "Peki sen homoseksuel degilsin de bizim seni cok onayladigimizi mi saniyorsun?" Ailemin beni, toplum normlarina gayet uyan bir kiz evlat olmama ragmen, pek de begenmedigini iste o zaman anladim...
O yuzden konu sahibi, sana ne yazsam teselli olarak bilemedim. "Boyle toksik insanlari hayatindan cikar!!!" derdim de kelin merhemi olsa basina surermis.En iyisi cok da takmamak. Ailemiz bizim hep en iyi olmamizi istiyor, bu sekilde ebeveynlik anksiyeteleriyle basa cikiyorlar, hep eksik gedik bularak. O yuzden he de gec, ha hakli buluyorsan da azicik dikkate al, o yonlerini torpule.
Ay senin hikayene hem üzüldüm seni kırdıkları ve bunu devam ettirdikleri için hemde sana azıcık üzüldüm cevap veremediğin için . Tatlım güzelim anneye babaya saygısızlık yapmadan da çok güzel laf söylenir.
Bkz; Anne and Baba sana birşey mi söyledi hemen cevap Eman anne/baba genler sağlam değil hayata bir sıfır yenik başladım ne bekliyorsunuz deyip gülün ki sonra yaş kaç olursa olsun kaçınılmaz terlikle arkadaş olmak zorunda kalmayasınız
Benim kızım beni emmedi ne yaptıysam bebekken tabi bende çok üzüldüm o ise tersine hiç iştahı yok çok zayıf kemiklerini görünüyor çok duygusal ve hasas bir kız,Annem ben 40 gunlukken beni sutten kesmek zorunda kalmis, cunku ciddi ameliyatlik bir fitik gecirmis, bana bakan halamlar beni her gun hastaneye goturuyorlarmis, ben ateslenip hastalaninca da goturememisler, bu sebeple emzirememis beni.
Doktor oldugu ve emzirmenin onemini bildiginden cok uzulmus bunun icin, cok kafaya takmis.
3-4 sene once bunu anlatiyordu boyle gene "ah bilsen ne uzuldum, ne agladim" modunda. Dedim anne gayet saglikliyim soylemesi ayip bak yani super bi insana donustum sorunum yok asiri da zekiyim bisey olmamis yani sorun ne.
Boyle bana bir garibana, bir deliye, bir yarali yavru kopege bakar gibi uzuuuun uzuuuun bakti ve inanilmaz icten bir sekilde sunu dedi:
OBEZITE PROBLEMIN VE PSIKOLOJIK SORUNLARIN BUNDAN OLABILIR DIYE DUSUNUYORUM.
Bir keresinde de aksam yemegi yemisiz, annem aldigim her lokmaya gozunu dikip bakiyor uzun uzun. Onaylamaz bir sekilde ic cekiyor sonunda "Yeter en buyuk kk yeter, yeme artik" dedi. Ben de iyi dedim yerimden kalktim, mutfaga gidiyorum bisey almaya, babama sey diyor: "Cemil baksana k.cina micina kamyon gibi oldu artik napiim birinin bisey demesi lazim artik kac tabak yedi".
Bir gun babamla 31 yasinda olmama ragmen hala evlenememi konusuyoruz. Babam dedi ki "eh kizim sen herkesi begenmezsin egitim kariyer bakimindan sana denk erkek bulmak zor. Ha yok mu oyle erkek? Var tabi, ama onlar da sana bakmaz. Daha gencini, guzelini ararlar, isin zor."
Baska bir gun annemle babama LGBT bir genc olmanin bu toplumda ne kadar zor oldugundan bahsediyorum. Dedim ki: "Ya dusunsenize o genclerin ne cektigini hayatlari boyunca. Seni en cok onaylamasi, sevmesi, destek olmasi gereken kisiler, ailen, seni onaylamiyor, varolusunu onaylamiyor, dusunsenize, ne temel bir eksiklik!" filan. Babam bana baktiii, baktiii, sey dedi: "Peki sen homoseksuel degilsin de bizim seni cok onayladigimizi mi saniyorsun?" Ailemin beni, toplum normlarina gayet uyan bir kiz evlat olmama ragmen, pek de begenmedigini iste o zaman anladim...
O yuzden konu sahibi, sana ne yazsam teselli olarak bilemedim. "Boyle toksik insanlari hayatindan cikar!!!" derdim de kelin merhemi olsa basina surermis.En iyisi cok da takmamak. Ailemiz bizim hep en iyi olmamizi istiyor, bu sekilde ebeveynlik anksiyeteleriyle basa cikiyorlar, hep eksik gedik bularak. O yuzden he de gec, ha hakli buluyorsan da azicik dikkate al, o yonlerini torpule.
Anne olarak şunu söylüyorum kız evladımda var isterse dünyanın en sıkıcı en soguk en cekilmez kızı olsun benim gözümde dünya güzelidir her açıdanAnnemle muhabbet ederken durduk yere bana “bence sen çok sıkıcısın erkek olsam asla senin gibi biriyle birlikte olmak istemem.” dedi.
Bu olay 1 ay önce yaşandı ki yaşanmasını takiben hemen gözlerim doldu benim, çünkü zaten şu yaşa kadar hiç erkek arkadaşım olmadığını ve bu konularda üzüldüğümü biliyor. 1 ay geçmesine rağmen içime öyle oturmuş ki o kırıklığı atamıyorum. Neden öyle dedin diye sorduğumda yaşama enerjim yokmuş da nasıl genç kızmışım bi şeyler bi şeyler. Evet yapı gereği soğuğum, ama sevdiğim insanların arasında gayet sıcakkanlı neşeliyim.. ayrıca bu benim karakterim nasıl değiştirebilirim ki bunu? Ben de isterdim cilveli edalı nepneşeli bi kız olmak.
kızlar kalbim çok kırıldı bazen aklıma geliyor kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum.
Bi insan evladına neden bunu der. Sonradan üzüldüğümü görünce özür diledi ama ne fayda.
Bakış açımı ve yapımı değiştirmem mümkün mü siZce?