• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Erkek olsam seni istemem”

Annemle muhabbet ederken durduk yere bana “bence sen çok sıkıcısın erkek olsam asla senin gibi biriyle birlikte olmak istemem.” dedi.
Bu olay 1 ay önce yaşandı ki yaşanmasını takiben hemen gözlerim doldu benim, çünkü zaten şu yaşa kadar hiç erkek arkadaşım olmadığını ve bu konularda üzüldüğümü biliyor. 1 ay geçmesine rağmen içime öyle oturmuş ki o kırıklığı atamıyorum. Neden öyle dedin diye sorduğumda yaşama enerjim yokmuş da nasıl genç kızmışım bi şeyler bi şeyler. Evet yapı gereği soğuğum, ama sevdiğim insanların arasında gayet sıcakkanlı neşeliyim.. ayrıca bu benim karakterim nasıl değiştirebilirim ki bunu? Ben de isterdim cilveli edalı nepneşeli bi kız olmak.
kızlar kalbim çok kırıldı bazen aklıma geliyor kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum.
Bi insan evladına neden bunu der. Sonradan üzüldüğümü görünce özür diledi ama ne fayda.
Bakış açımı ve yapımı değiştirmem mümkün mü siZce?
Bence anneniz sıkıcı biriymiş ki o da yanınızda sıkılmış.Kendisi de öyle ahım şahım neşeli biri olsaydı sıkılmazdı yanınızda boşverin

Annemle muhabbet ederken durduk yere bana “bence sen çok sıkıcısın erkek olsam asla senin gibi biriyle birlikte olmak istemem.” dedi.
Bu olay 1 ay önce yaşandı ki yaşanmasını takiben hemen gözlerim doldu benim, çünkü zaten şu yaşa kadar hiç erkek arkadaşım olmadığını ve bu konularda üzüldüğümü biliyor. 1 ay geçmesine rağmen içime öyle oturmuş ki o kırıklığı atamıyorum. Neden öyle dedin diye sorduğumda yaşama enerjim yokmuş da nasıl genç kızmışım bi şeyler bi şeyler. Evet yapı gereği soğuğum, ama sevdiğim insanların arasında gayet sıcakkanlı neşeliyim.. ayrıca bu benim karakterim nasıl değiştirebilirim ki bunu? Ben de isterdim cilveli edalı nepneşeli bi kız olmak.
kızlar kalbim çok kırıldı bazen aklıma geliyor kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum.
Bi insan evladına neden bunu der. Sonradan üzüldüğümü görünce özür diledi ama ne fayda.
Sende deseydin bende senin gibi anne olmayacam inşallah deseydin.

Çok sinirliyim. Neden birileri için değişesin ki? Önce kendini düşün, eğitimini, gelişimini,karakterini. Değişmek istersen zaten değişeceksin.

Ben evde panda + koala arasında biriyimdir
Ama dışarda arkadaş ortamında veya sevgilimle çok aktifimdir
Annem sanar ki ben odunun tekiyim enerjiden romantiklikten çok uzağım
Aslında tam tersi
Sadece o bilmiyor:)
Ben olsam annem böyle dediğinde "oo beni kimler istedi de ben varmadım" derdim o da öğrenmek için bin tane soru sorardı bende gülerdim hah söylemicem madem erkek olsan bakmazmışsın senle dedikodu yapmcam derdim ama ciddiyetle değil
Mızmızlıkla:)

Üzmek istemem seni ama okuduğum kadarıyla herşeyi kafaya takan ve kuran yapın var. Onu kastetmiş olmalı annen. Özür dilettirene kadar da uzatmışsın. Evlenince bu işler daha sıkıntılı. Biraz rahat ol herşeyi kafaya takma demek istemiş annen.

Diyorlar öyle boşver. Bana da bir ton laf söylüyor sonra seni gaza getirmek için dedim sen gazla çalışıyorsun diyor 😂

Benim annem de sen evlensen ertesi gün getirirler derdi 7 yildir geri götürmediler :KK53:
Biraz rahat ol yaa anne kiz arasinda olur böyle seyler.

7 sene başka bi şehirde tek başıma yaşadıktan sonra evime dönmüştüm.

Annem ve babamlayım işte. 26 yaşlarında yetişkin kızım tabi.

Dedemden babama kalmış evlerden birinde oturuyoruz. Yani ev doğrudan babama miras yoluyla kalmış bir ev.

Neyse işte. 7 senelik ayrılıktan sonra eve döndüm. Günlerden birgün bir sebeple annem bana dedi ki

"Sen niye döndün ki,sensiz çok rahattım ben" dedi.

Burdaki kızlardan birçoğunu kırabilir bu cümle. Hele konu sahibi kahrından ölür herhalde.

Ama ben bu ayaklara pabuç bırakmam. Anneme dedim ki;

"Canım burası benim babamın evi. Bu evden biri gidecekse o ben değilim. Sen de hanımefendi gibi oturuyorsan otur. Oturmazsan sen gidersin" dedim.

Annem önce şok. Sonra kahkaha. Vay çok iyiydi dedi.

Karşılıklı güldük geçtik.

Şimdi evliyim annem alt sokakta oturuyor.

Bi keresinde beni çağırdı. Gittim. Sonra diyo ki "gelmeseydin".

Dedim ki " Canım babamin evine gelirken sana sorarsam cevap verirsin ama sana sormadim"

Yibe güldük geçtik..

Canım anneler 😍😍😍 Size kurban olurum ben.

Hiç evlat için kırıcı olmak isterler mi... istemezler.

Anneye kırgınlık olmaz. Buyutmeyin

ben annemle teyzemin telefonla konuşmasına kulak misafiri olmuştum, benim hakkımda teyzeme "aman yok be abla evlenemez o kim evlenir onunla ,(teyzem burda beni savunuyo), e çirkin abla görmüyo musun yani öyle zengin de değiliz biri istesin" dediğini duydum.beni zaten sevmez oğluna aşıktır bunu kabullendim senelerdir bilindik anne kavramı benim için geçerli değil , bari hakaret etme.
Aynı annem.
Began hem çirkin, hem sakar, hem beceriksiz, hem şişko (halbuki zayıftım) kim evlenir bunla diye dert yanardı hep.
Ki birkaç kez evlilik teklifi aldığımı bildiği halde böyle derdi.
Evlendim. Boşanmam için baskı yaptı.
3 senedir görüşmüyoruz :)

Asla ama asla üzülme benim annem ve kardeşlerim de beni kiskandiklarinda zayıf noktamdan vururlardı. Annem hep kendini benle kıyaslardı ben senden güzelim vs güler geçerdim. Ama iş hayatına atıldım takdir edildikçe gurur duymak yerine benim gibi bir annenin kızı olduğun için seni övüyorlar deyince tamam dedim kardeşlerim yetmiyordu annemin kıskançlığı eksikti dedim.

Annen sana demiş ki kendini topla. Hayatın böyle olduğun için yalnızsın. Devam edersen yalnız kalırsın. Beni yeme. Alınmayı bırak mesela en başta..ne sınır birşey.

Her kadın oglumu kosulsuz severmıs kızını ıse istedigi gibi olursa😁😁 babalarda oyle gercı.
Gün bitmiyor ki kk bır ana terörü daha yaşanmasın😁

Annen erkek.gözüyle bakamaz inan bana asla yapamaz ,kadınlar da çekicilik vardır bunu ancak karşı cins anlar annen boş konuşmuş üzerinde. Durma

Benim annem de hiç ev işi, yemek bilmediğim dönemlerde böyle söylerdi. Bir de dik başlı olduğumu söyler ve erkek olsam asla seni almam, alsam geri getiririm derdi :) Her anne kızına böyle şeyler diyor sanki bilemedim, takma.

Back
X