Valla ben evlenmezdim açıkçasıCADIARZU Ne zaman ne düşüneceğini tahmin edemeyeceğim, neşeli olmasına neşeli ama 5 dk. da dünya başına yıkılmışçasına huzursuz olabilen ancak bir saatte tekrar eski haline dönen ve yerine göre ukala biri iken kendimi kendi başıma bela etmezdim.:roflol:
Muhtemelen ağzı olup dili olmayan, beni böyle bebekler gibi seven, üstüme titreyen, bir hatun bulurdum hizmet hürmette de kusur olmasın ne olsa olmayacak dua ya amin diyeceksek oda kusursuz olmalı.
hayır asla çekemezdim kaprislerini bunalımlarını sinirli oldugunda ağzından çıkan lafların beton ağırlığından daha ağır olan birisiyim o yüzden karşı cins olarak kendime katlanamazdım.
Hmmm...
Ben erkek olursam, nasil bir erkek olurum ki?
Benim gibilerinden mi hoslanirim..? Yoksa ben yine ayni benmiyim?
Ben yine ayni bensem, kendimden hoslansam, kendimi mi begenmis oluyorum?
Narsistmiyim ben..? -tatlicadiarzu-
Insan kendini tanirmi ki? Tanisa bile, kendine dogru gelen baskalarina nasil yansiyor ki?
Ozellikle erkeklere?
Ben ne bileyim, once erkek olayim, ben beni taniyayim sonra karar veririm delikafadulden
aslında bu süper bi soru, objektif bakıp değerlendirmek, iyi bi ilişki isteniyorsa erkek olsam kendimle evlenirdim kıvamına getirmek lazım kendimizikaydirigubbakcemile3
Yok ya ben mükemmelliyetçiyimdir şöyle makyajsız süper güzellikte bi hatun isterdim o zaman kaydirigubbakcemile3 Bide ben sinirlerime çok fazla hakim olamam beni çıldıtıyor bazen gıcığımdır cadıyım bazende piskopata bağlıyorum sinirlenince kendimi kaybediyorum ne yaptığımı bilmiyorum saatlerce de geçmiyo sinirim, hatta bazen nasıl çekiyor beni diyorum acayip kıskanç karşı cinsle ilgili konularda incir çekirdeğini doldurmayacak konularda kavga çıkaran önüne baksa niye baktın diyen birisiyim normalde çok güleryüzlü iyi niyetli olmama rağmen hoşuma gitmeyen bişey söylensin aniden ukalalaşır başka biri olurum, istediğimi söylemedende bırakmam velhasıl evlenmezdim kendimle öyle bi hata yapmam yani :jeyyar: :roflol: Hem çok güzel hem huyu suyu düzgün evde de hizmetde kusur etmeyecek birini alırdım tabi o beni tercih edermiydi bilmem erkek düşünemiyorum da kendimi erkek olsam nasıl bişy olurdum kestiremedim bi an delikafadulden