Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

• Ankete Katılan
    733
kesinlikle evlenirdim.....:lepi:
hatta yedeği olsa keşke diye bile düşünürdüm.......kaydirigubbakcemile3

kafayı daha yemedım çok şükür : )
intiharın diğer yollarını denerdim heralde : ) yawaş yawaş acı çekmek daha zor olsa gerek : )
böle dırdırcı karıyı napardım yaw : )
ee gerçi avukat dogasında war : )

tabiki evlenirdim bulmuşum böyle bi kızı kaçırırmıyım :))) yada önce erkek olup kendimle tanışmam gerek o zaman karar veririm..

Bana gelen kiz yasardi:)
Sakin, sessiz kocayi bulmusda öpsünde basina koysun:))

Kesinlikle evlenirdim..
Çünkü çok (malesef gereğinden fazla) fedakar ve bağlı biriyimdir..
Ancak fazla aktifim..tiyatro-spor-dernek üyelikleri siyasete atılma düşünceleri falan.. Kendime ne kadar dayanırdım bilmiyorum
sengözlerimebaksanab

delikafadulden delikafadulden
Tabi ki evlenirdim.
Hem akıllıyım, hem namusluyum, hem güzelim, hem güçlüyüm, hem çok severim, hem herşeyi göze alırım, hem öl dese ölürüm, hem bir ömür boyunca sever ve sayarım. Daha ne olsun.
Bir tek çok çenem var, dırdır ederim. Ama O KADAR KUSUR KADI KIZINDA DA BULUNUR dimi?

Asla evlenmezdim, çekemezdim çünkü. Kıskanç, dırdır, vırvır, herşeyin altında bişey arayan, gözünün üstünde kaşın var diyen... İmkanı yok...

Bazen nişanlım diyor ki; ayağın yolda taşa takılsa bana kızacaksın, niye söylemiyorsun taş olduğunu diye... Niye böyleyim ya???????????

evetttt :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

nerde bulcam ben gibisini başka kızlara bakmam bile :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kesınlıkle hayır evlenmezdim.çünkü mükemmelliyetçi bir insanım herşeyin mükemmel olmasını istiyorum karşımdaki insan herkesten daha mükemmel birisi olmalı yani işim çok zor olurdu.o yüzden evlenmezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…