Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

• Ankete Katılan
    733
valla düşündüm.. iyi bi düşündüm hem de.. bi yandan dedim ki böle hatun bulunmaz maşallah taş gibi ( pek bi ukala hissettim kendimi ) tabi evlenirim.. diğer yandan da asla dedim ya aslaaa.. üşengeç, pasaklı, suratsız, bencil, sivri dilli.. yok anam yok böyle karım olsun istemezdim.. kadın dediğin azıcık alttan alır azıcık laf dinler ama değil mi.. biraz mülayim biraz güler yüzlü.. nerdeeee.. ev işlerinden anlamam yemek yapmak nedir bilmem.. mutfağin bulaşık yiğini olması beni rahatsız etmez.. valla böle kadını taş gibi diye alıp pasaklı diye 2 günde boşardım herhalde.. annem hep der sizi alan 2 günde kapiya koyar diye.. akşam herif işten gelir ben elimde nargile bacaklarımı uzatmış kadınlar kulübünde fing atiyor olurum.. bu koca napsın şimdi beni.. yemek yok ev leş gibi.. valla uyarıyorum sevgilimi.. düzelteceksin kendini sende o ışık var diyor.. 23 senedir o işiği bi ben göremedim ya neyse.. hayırlısı olsun

Zor biraz.
Ben genelde cekilmez biriyim cunku.

Tahammul sinirlarim pek genis degildir,haksizliga katiyen gelemem,cogu zaman alttan alan taraf da degilimdir insan iliskilerinde,kaprisliyimdir fazla olmasada,hosuma gitmeyen birsey oldugunda cabuk tavir koyarim,ozgurlugume cok duskunum,hayatima baski dahilinde mudahale edilmesine hic gelemem,ev isleriyle aram hic iyi degildir,yemek yapmayi fazla beceremem...

Benimle evlenecek adamin bana deli gibi asik olmasi lazim sanirim evlenebilmesi icin.
Ama askta nereye kadar degil mi ?

Gerci tum bunlarin yaninda da saygiliyimdir mesela,sevecenimdir,seviyemi bilirim,dusunmeden hareket etmem,gereksiz konusmam tartisma icine girmem,davranislarima cok dikkat ederim,agzim iyi laf yapar =)

Olumlu yanlarim da goz ardi edilemez aslinda

kendimim die söylemiyorum 3 çeşit yemek yapmayı biliyom ütü desen fena değil e parada kazanıyom evlenirim kendimle, canım benim ben

Pozitif Yönlerim: sadigim, güzelim, iyi niyetliyim, cogu konularda olgun davranirim, eger seviyorsam nazda cekerim cilvede ama dozunda olacak tabiki yoksa alsanaalsanasmile sırnaşık şey

Negatif Yönlerim: tembelim, dogru düzgün yemek yapmasini bilmem, cooooook inatciyimdir dedigim dedik yani (söylemesi ayip oglak bururcuyumda :lepi:) genellikle ben herseyi daha iyi bilirim modundayimdir, rahatima düskünüm, sinirlenince karsimdaki kim olursa olsun tanimam. birde arkadaslarim hep der ki ben cok cadiymisim kocami yiyip bitirirmisim. lülülülülülü

Laf aramizda KESINLIKLE EVLENMEZDIM kaydirigubbakcemile3

Beni alacak olan garibime aciyorum... yazik yaa... laelaelaelaelae

bende biraz uyuşuk,üşengeç,rahatına pek düşkün biriyim sempatiksalakcinni
ama yinede evlenirdim kendimle sositososito

tabiki evlenirdim...ben bulunmaz hint kumaşıyım bulmuşum kendimi havada kapardım vallasositosositokaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile

Bazen evet bazen hayır.
Eğer karşımdaki adam dürüst ve mertse kesinlikle evlenirdim.
Benim gibisini erkekler pek sevmiyor sanırım.Dobrayımdır fazlasıyla.
Birde sinirliyimdir ok, bazen eşime diyorumö ne kadar sabırlısın ben bile tahammül edemezken kendime sen ediyosun :))

ben mükemmel bir erkek olurdum aşkı hiç bitmiyen süprizlerle dolu romantik düşünceli şefkatli bir erkek istemezmiydiniz beni?

evlenmezdim dogruyu söylemek gerekirse..
huy mizaç yönünden çok dominant bir karakterim ama nişanlım çekebiliyor Allah razı olsun ondan..
huy yonunden degilde başka yonlerden dusunursek evlenirdim,kaçırmazdım kendımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…