Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

• Ankete Katılan
    733
Delimiyim ben ya kendimle evlenirmiyim ben hiç cık cık cıkk...allah korusun...Kötü KazenKötü Kazen

ben erkek olsam kendimle evlenirmiyim valla bilmiyorum uzunca bi düşünmem lazım

o kadar uyumsuz geçimsiz ve sinirliyim ki kendimle asla evlenmezdim Kötü Kazen eşim benimle nasıl evlendi ve bana nasıl tahammül edebiliyor hala çözemedim :uhm::uhm:

benden ıyisinimi bulcaktım :) evlenırdım diyorum bazen
ama ayyyyy çok gıcığım bana nasıl dyanıyo dıye nişanlıma dua edıyorum

bir yönden evlenirdim iyi kızımdır canım yaa.
ama şu yönden evlenmezdim ben evlensem kocamın isteklerine pek cevap veremem şey yönündenn sevmiyom yaa 1 kere yapsam 50 gün uzak dururum adamdan oyüzden benim gibi karım olsun istemezdim ..

ikincide erkek olsam bir gün o kızla bir gün bu kızla çok gezer tozardım napim bi karıya senelerce dayannn walla birde yakışıklı oalcaktımki uffff neyseee kendimi erkek gibi hissetmeden bu yazıma bir son veriyim..
:roflol::roflol:

ayni karakterde 2 tane ben biri erkek biri kadin hic anlasamazdik heralde....
hos kendimden iyisini bulamazdim ama anlasamayiz olmaz

ya böyle bisey nasil olurki zaten?
kendi kendinle evlenmek...:uhm:
ayni anda hem erkek,hem kadin olmak :uhm:
düsünmek lazim hem bir degil iki kere..

şuanda varolduğun halin bir başkası sense bir erkeksin evlenirmiydin??

bu arada evlenirdimmm ama emin değilima.s:1closedeyes::dance:

evlenirdim. benim kadar namuslusu zor bulunur. fedakar sevecen mantıklı akıllı
evlenmezdim kıskanç aksi huysuz bencil kavgacı

ben bilmem beyim bilir

annelık konusunu dusunursek varlık yokluk ıdare konusunu dusunursek kendımı tek gecerım valla ama genelde cok samımı soylıyımkı asabi dık kafalı sabıt fıkırlı bencıl ınatcı dedıgı dedık ve cok baskıcı bırıyım varın siz karar verın gerısıne evlenılırmıydı benle:1no2::1no2:

Kesinlikle EVEETTT...Çünkü dışardan görüntüm ve karakterim apayrı..Ama sevdiğim canım aşkıma resmen bir geyşayım ben:))Evet ben benim gibi bir kadınla evlenirdim...Çoook sakinimdir,o bağırırsa ben susarım..Herşeyi sakinleşince konuşarak hallederim,anlamsız kıskançlıklarım yook,sıkmam..Ama köpekler gibi de aşığımmm o ayrıı:asigim:Güzel yemek yaparım,temzilik titizlik desen ohhh ohhh.......Eeee daha ne isterki bir erkek:dance:
Diyeceksiniz bekarsın... ama ne yapayım canım aşkımı,ruhumun ikizini 4 sene önce buldum bu sene evlenicez inşallah!!:içelim:

Baktım da bu forumda herkes narsist canım çok beğeniyoruz kendimizi :roflol:

Ben de evlenirdim kendimle valla benden iyisi şamda kayısı :dilcikar:

bende benle evlenirdim(biraz komik bir cümle oldu) ama evlilikteki 2 prensibime kesinlikle uyarım çünkü uymazsam beni kaybedeceğimi bilirim

ayy hayatta kendimle evlenmezdm..ne temizlik yapmayı bilirim ne yemek yapmadı bde gıcığımdır inadım tuttumu geberene kadar yapmam bişi
zaten çok dağınık bi hatunum...iyiki evde kalmamışım ay canım kocam...

bu soruya hayır diyen nadir cıkar sanırım ben evlenirmiydim belki ama daha iyierini aramaya bulmaya calısırdım sanıırım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…