Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

• Ankete Katılan
    733
Arkadaşlar ben erkek olsam kendimi asla kaçırmazdım.Boy pos desen var yüz güzelliği desen var,huy desen bende salağı yok ,herkes beni sever :)onuniin ben beni kaçırmazdım.Benden güzelinimi bulcam canımmm,bayanlar bile iltifat ediyorlarkennnn bana ayollll:)

ben evlenmeyi bırak kendime sevgili olarak bile dayanamazdım.. çok alıngan, dik kafalı, herşeyi büyüten, yok yere üzülen-üzen, mızmız, huysuz, pire için yorgan yakan, esti mi gözü kimseyi görmeyen kindar biriyim valla :çok üzgünüm:
yalnız tüm bunlara rağmen niye şu ana kadar istisnasız görüştüğüm tüm erkekler benimle evlilik planları yaptılar ve bırakmak istemediler onu bilemiyorum.. anlamak zor erkek milletini fisfisfis

dürüstlüğün için seni tebrik ederim, ben de kendim hakkında aynı şeyi düşünüyorum çünkü :1no2: sevdimmi çok severim göklere çıkarırım ama tahammül edemeyeceğim bir davranış gördüğümde tek kalemde silerim, kavga çıkarırım. benim de tek ilişkim oldu şimdiye kadar devam etseydik kesin evlenirdik. bunun dışında dışardan bakınca da herhalde farklı görünüyorum ki benimle ciddi düşündüğünü söyleyerek görüşmek isteyenler oldu. kafamçokkarıştı hayırlısı olsun ne diyelim...

evlenırdım tabı evlenmezmıyım
bulmusum benım gıbı
duygusal saf salak enayı kor asık sadık fedakar bı kızı..nıye evlenmeyım kı..

şu an evet derim ama başka zamanlar hayır diyebilirim.karakter olarak kendimi seviyorum.ama 2 çocuktan sonra kendimden tiksiniyorum.vücudum çok kötü durumda bu nedenle eşimden çok çekiniyorum.umarım o öyle düşünmüyordur.

İlk okuduğumda tabiki kaçırmazdım dedim ama sonrada benden evde iki tane iyi olurmuydu diye düşündüm zıt kutuplar birbirini tamamlar derler ya işte bu kafama takıldı.kafamçokkarıştı

tabiki evlenirdim güzelim, akilliyim, uyumluyum, anlayisliyim, neseliyim............. :)))))))))))
benden iyisi samda kayisi....
ciddi söylim bi düsünürdüm aslinda, özgürlügüne bu kadar düskün bir gaciyla ben nasil bas etcem diye....

evlenmez miyim yaa
beni kim kaybetmiş ki ben bulucam :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Evet kesin kendime aşık olurdum...
Kapılıp giderdim, evli olsaydım bile yuvamı bile yıkardım benim için:roflol::roflol::roflol:

bende evlenırdım.iim, hosum, gayet guzelım, bakan bı daha bakar, en ıyı okullarda okudum, akıllıyım ama ne yalan solıım bıraz asırı ılgı sever ve paragozumdur.o da soyle gelısıo dogum gunumde sevgılıler gunude hep pahalı hedıyelrım olsun ısterım.en asagı altın olsun pırlanta fılan olmasa da .o yuzden ıkı defa dusunurdum.bı de cok ınatcıyımdır tabı .hayır dedıgım olay ıcın kımse benı donduremez.bu da ucuncu dusunme oluo.ama sakınlıgım hayatımda toplam ıkı uc kere bagırmıslıgım da bı dıger ıı ozellıgım..ben kesın benle evlenırdım ztn benden ıısı samda kayısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…