Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

• Ankete Katılan
    733
aslinda huyumu aldiktan sonra benimle anlasmak cok basit
yeri gelince romantik yeri gelince ciddi ama hep pohpohlayan biri olduguma inanirsam benimle evlenirdim,yoksa anlasamazdim :))

evlenirdim tabiii on parmakta on marifett ama böle erkek olmas ki kız gibi diye evlenmezdim :))

kesinlikle evlenirdim.. sadece eşimle değil ailesiyle bile mükemmel ilişkiler kurmayı hedefleyen bir insanım ayrıca çok bakımlıyım. nerede nasıl davranacağımı çok iyi bilirim. fazla konuşmayı sevmem hazır cevabımdır ama. sinir ve naz var biraz ama ona da katlansın canım katlanıyo zaten :))

ilk görüşte aşık olurdum kendime....
basardım nikahı...

evet ..evet..evet..bazı hasta huylarımı atarsam daha mükemmel olacak ama..

ben olsam ben de evlenirdim kesinlikle..
çok yumuşak başlıyımdır, aşkım da bu huyuma bayılır.elimden her iş gelir.tamirat bile yaparım..
biraz tembelim ama her gülün bir dikeni vardır..

kendimi ateşe atmam tabi kii.. deli miyim ben canım aaa. hem çatlak hem kıskanç..hem dominant ohooo hiç çekemem kendim gibisini vallahi:))

kesinlikle evlenırdımmmm benım gıbısını bır daha nerden bulurummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:icecream::roflol:

benim gibi kız kaçarmı sevince gözüm başkasını görmez yedir içir hizmet et yorulma bilmem oh yok yok beni alırım ben

her zaman derim ben erkek olsam asla BENİ kaçırmazdım...tip desen tip bacım fizik desen fizik boy desen boy HUY desen benden salağı yok :)::):):):): kesinlikle kendimle evlenirdir...Evlenenlerde kadir kıymet bilmiyor

evet bir kaç ay oncesine kadar sorulsaydı evlenmem derdim belki ya da düşünürdüm iyice ama artık evlenirdim..

hayatta evlenmem -tatlicadiarzu- ne evlencem aklımı peynir ekmekle yemedim daha sositososito çekilir kahır değilim ben bi bayana göre fazlasıyla güçlü kişiliğim o yüzden kendim gibi birini erkekde olsam bayanda olsam istemem şööle mülayim biri tercihim sositososito

Önce bi korkardım benden sonra anlardım ki aslansın kaplansın diye gazı verince yaptıramayacağım yok der hemen evlenirdim...:)))Bilemedi benim zayıf noktamı kaçırdı dünyanın en iyi eşini...Kendi bilir...

valla ben kendime balıklama dalardım herhalde .hem zeki hem dünya güzeli hem anlayışlı valla hemleri dizerdim de yorulursunuz okurken kaçırmazdım asla bu fırsatı!!!...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…