Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Karisi öyleydi böyleydi diyerek kendinizi rahatlatmaya calismayin bence. Kabul edin veya etmeyin saygi duyulmasi gereken bir evlilik var. Kadin fotograflari gormus ama evlenmis ortada ikna eden bir adam var. Siz herseyi görmek istediginiz gibi goruyorsunuz ama sizi umursamayip evlilk yapan bir adam var.
Dışaridan bakinca bu tablo cok cirkin gorunuyor gercekten arkaniza bakmadan kacin derim.

adam aşkı secmiş ve sevdiği insanla evlenmiş seninle evlenmeye gerek görmemiş demmekki bekarkende birlikteymişsiniz kim daha karakter yoksunu derseniz eğer bence sizsiniz eşini suçlayarak olaya girmişsiniz ama ortada bir aile bağı var ve adam zaten skor peşinde koşan bir yaratık siz de oturup bekleyin karısını boşarda beni alır boşarda boşanırlarda senin gibiler yüzünden kimse karısını boşamaz

Hala neden devam ediyor bu konu? Konu sahibi çekirdek çitleye çitleye izliyor uzaktan burayı galiba eğer arada bir daha yazmadıysa tabii.

boşanacak olsaydi zaten evlenmezdi kafasina silah dayanmadi ya bu adamin?
adam dedigime bakma oylesine yazdim boylelerine pek adam demiyoruz acikcasi.
bana soracak olursan seni sevdigine sana donecegine bosanacagina bukadar eminsin madem sebebi sen olma uzak dur bosanacaksa bosansin donecekse donsun ama sen ortada olma
kadina bir ton laf saymissin seninkide onunkide kendi tercihi ama kadindan bahsederken yuzsuz demissin kim daha yuzsuz tartismayalim degermi bir erkek icin yuzsuz olmaya ? degermi kendine bunu yakistirmaya ?
geldide gonderemedimde cok asiktida bunlar arkasina sigindigimiz bahaneler bence
insanlar neler yasiyor bir dusunun cocugunu evladini kaybedenler ve hayatina bir sekilde devam edenler varken onsuz olmuyor gidiyorum olmuyor geliyorum olmuyor demek nekadar dogru ?
bu iliskinin sonunda kaybeden buyuk ihtimal sen olacaksin

üçünüz de birbirinizden fenasınız ama en suçlusu adam. adam seninle sevgiliyse niye seninle evlenmedi bu 1.
kadın bunu bile bile neden adamla evlendi bu 2.
adamın evlenmesine rağmen nasıl her gün görüşüyosunuz ve bu ilişki devam ediyo şaşkınım bu 3.
siz hala neyi bekliyosunuz ben anlamadım sizce de önünüze bakma zamanı gelmedi mi?sanıyo musunuz ki sizi mutlu etme ihtimali varken mutlu etmeyen adam sonra sizi huzurlu hissettirir mi bu devran böyle gider bacım boşuna burdan gaz arama.. hayatına bak adam da ne istediğini bilmeyen bir dengesiz biri kaç kurtar kendini.

Canım bu erkekler kurulu düzenini bozmuyo. Başımdan geçti tecrübe ile sabittir. Gerçi senin ilişkide daha yeni evliler kadın biliyor. O zaman boşanma ihtimali daha yüksek. Ama derim ki sen hayatında varken başla sıyla evleniyosa cehenneme kadar yolu var. Bırak gitsin

Adam demişsin de ben ortada adam göremiyorum. İkili oynuyor boşanacağını sanmam sende ikinci kadın olarak kalırsın.

Kadınlar ne hale gelmis yazık.Bir erkek ve pesindeki kadınlar...Ne bu adam?Bulunmaz hint kumaşı mi?Bir evliligi yıkmak gibi duygular icindeyken birgün mutlu olacağınızı mi sanıyorsunuz?Cevap gayet net.Adam seni sevse seninle evlenirdi.Onu seçmiş.Bence kendini kandırmayı bırak artık.

Siz sevgiliydiniz adam başkasıyla evlendi öyle mi? Sizi sevse bikere evlenmezdi ilişkiniz evlilikten önce başlamış. Neden boşansın ki, herşeyi kabullenen kadınlar olduktan sonra çevresinde, 3. Yüde bulur yakında. Bence boşanır mı diye boşuna hayal kurmayın, kendi hayatınızı da bir adamın atacağı adımlara bağlamayın. Onlara hiçbirşey olmaz yakında çocukta yaparlar olan size olur.

Eski konunuzu okudum da dünyada cinsellikten ve karsi cinsle olan iliskilerden daha önemli seyler de var bence bu sarmaldan bir kurtulun. Dünya erkeklerden ibaret degil. Onlarsiz da mutlu olabilirsiniz buna inanin önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…