• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Erkek arkadaşlar, tek gecelik ilişkiler, sürekli aldatma, aldatılma, alkoller, evli adamlar

Yanlış anlama seni yargılamıyorum ama 21 yaşında yaşadıklarına bak. Bu hızlı hayat niye? Üstelik o kadar normalleştirmişsin ki aldatmayı ve aldatılmayı. Affediyorsun affediliyorsun. Şimdi de birinin birini biriyle aldattığı kişisin.

Eski sevgilinin seni aldattığında hissettiklerini yazmışsın eski konunda. Şimdi aynı şeyi başkasına yaşatıyorsun. Hemde pişman değilim diyorsun.

Sen çok ama çok kötü kalpli birisin.
Bir zamanlar yaşadıklarını gözü kırpmadan başkasına yaşatacak kadar kötü.
Halbuki sende yaşadın. Empati kurman gerekirdi

Sizi seve seve evleniyor ve boşanir mi diye dusunuyorsunuz ? Bence bu adamdan uzak dur. Evlenmis bitmis. Bu nasil fantastik bir iliski boyle. Size asik baskasiyla evleniyor. Hayir gelmez bu ucgenden.

yaptıklarımla ilgili pişmanlık hissetmem gerektiğini söylüyorsunuz. evet bahsettiğiniz pişmanlığı hissetmiyorum, hissetmediğim için bazen bende korkuyorum kendimden. ya gerçekten sizin dediğiniz gibi vicdansız kötü kalpli bir insansam diye korkuyorum. çok aşık olup, iradesine engel olamayan bi salak olmak daha iyi düşününce.

İradesine hakim olamayan biri olmanız sizi kötü kalpli yapıyor olabilir yalnız. Sebeplerdir sonuçları oluşturan

diğer konunu şimdi okudum. iğrenç.
bi yandan üzüldüm ve aklıma ilk gelen şu oldu; baban nerede? hiç bahsetmemişsin.
hayatında baba figürü yok galiba. anne de hiç otoriter değil?

kendine çeki düzen ver. buraya konu açıyosum madem burda yazılanları ciddiye al. bunca insan boş konuşmuyo demi

Evet cevremde ayni dedigin gibi bi erkek vardi. Karisini bosadi. Digeriyle evlendi. Tabi bu evlilik yurudu mu hayir. Yuva yikanin yuvadi olmaz. Hic dusunmuyo musun bugun onu burakan yarin senide birakir. Beni seviyo dedigin adam karisiylada sevisiyo. Opuyo kokluyo. Nasil hazmedeceksin evlensen bile

Off yasini gordum simdi bak kesinlikle o adamdan uzaklas.seni birakmaz gerekirse yer degistir.adam seni kandiriyor.cok.gencsin bunu kendine yapma nolur yapma :(

Var boyle bi tanidigim hatta 2 tanidigim ..
1.si komsusunun karisiyla karisini aldatti.
Kari koca yedikleri ictikleri ayri gitmiyordu biri kocayi biri kariyi bosandi evlendiler.
O kadinin yedigi dayaklar arsa uzandi.
1 cocuk oldu bosandilar..
2.si asik degilim karima ama seviyorum dedi.
Arkadasimla eglendi,yedi icti
Sonra karim hamile dedi topukladi ...
Sence yeterli mi ????

offf sende sadece konu açmak için acmissin. asla sizin kisi masum temiz bir aşk değil bunu bil sen de iyi birini bulsan adamı birakirsinda olmadığı için yedekte tutuyon .eminim ki istesen evlenirdin.şimdi yine söylüyorum.eminim sonunda bosatacaksin onlari

Bence adam sağlam ayakkabı değil.
Bunun aşkından ne olur Allah aşkına?
Bence yoluna bak..

offf sende sadece konu açmak için acmissin. asla sizin kisi masum temiz bir aşk değil bunu bil sen de iyi birini bulsan adamı birakirsinda olmadığı için yedekte tutuyon .eminim ki istesen evlenirdin.şimdi yine söylüyorum.eminim sonunda bosatacaksin onlari

içimden bir ses boşanacaklar diyor.. ama kadın aşırı gurursuz yani evliliği devam ettirmek istiyor.

Back
X