• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

İkisininde annesi hastaymış boşanamazlarmış falan filan. İlk evliliklerini bitirdiklerinde annelerine birsey olmadıysa şimdi de olmaz merak etmeyin. Gerçekten bunu bile düşünemeyecek kadar saf mısınız?
gerçekten saf mıyım? fena halde kandırılıyor muyum? peki neden onunla evlendi? onu seçti tamam.. neden her gün benim yanımda? neden her gün o kadını ağlatıyor, neden o kadının şuan psikolojisi yerle bir ki keza benimki de öyle yataktan çıkamayacak duruma geldim..

Geçende bir belgesel izlemiştim.Kuma olaylarıyla ilgili eşler ve çocuklarla röportaj yapmışlardı.14-15 yaşında bir kızın dediği çok dikkatimi çekti"duydunuz ki bir erkek ölmüş bu dünyadan bir pislik gitmiştir" dediği sanırım tamda bu tip erkekler içindi

3 ay önce adam nikah memuruna evet demiş sana aşıkken
3 aydır karısıyla evli sana aşıkken
3 aydır beraber yatıyorlar sana aşıkken
Az daha sabret bebek doğsun sana aşıkken
Sen de karısını bile bile adam boşanır mı diyorsun:oha:
Sen, kadın beni bile bile evlendi diye teselli et kendini
onu bile bile devam et ilişkine düğün fotoğraflarına bak düğün videolarını İzle
Unutma adam sana aşık önemli olan o :duduk:
Atı alan Üsküdar'ı geçmiş derler bizde :KK14:
ona yarım bana yarım.. peki kime tam? bilmem belki gitmek için çocuk haberlerini duymayı bekliyorum.
yapamam çünkü o zaman devam edemem. ölmeyi tercih ederim bir çocuğa onu yaşatmaktansa.

Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?

Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
bu işin sonunda, herkes çok yorulduğunda, vazgeçilen kişi kim olacak ?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..

benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.

Bana göre vazgeçilen kişi malesef siz olursunuz . Kendinizi kullandırmayın daha fazla aşk geçicidir . Aşkı bittiğinde karısı ve ailesiyle devam edecektir. Siz de kendinize başka bir yol çizin ikinci kadın olmak kadar gurur kırıcı bir durum nadirdir. Evlilik ne kadar da planlanmış olsa bile çok isteseydi evlenmezdi zorla değil sonuçta...

Seni gerçekten sevdiğine eminmisin? Seviyor olsaydı evlenmezdi. Bu kadar net.
Ailede hastaların olması falan bahane bence.
Birde birbirlerini gerçekten sevip töreye kurban gideceklerini bile bile kaçan onca genç var. Hangisi gerçek sevgi?

Her iki taraftan da elde etmeyi istediği şeyler var. Eşi de metresi de birbirini bilen ve bu duruma rıza gösteren bir erkek neden boşanıp sevgilisiyle evlensin ki? Zaten hal böyleyken evlenmiş. Çıkarlarına uymasa evlenmezdi. Boşanmasını da beklemeyin. Evliyim ama eşimi sevmiyorum, ayrı yatıyoruz, sana aşığım zırvaları ile bir arkadaşımı kandıran herifin onun sadece parasının peşinde olduğu anlaşıldı sonradan. Boşanacağım deyip hiç adım atmıyordu. Velhasılı, ikinci kadın olmayı kabul edebiliyorsanız boşanmasını beklemeyin, boşanmayacak. Kabul edemiyor, ayrılmasını istiyorsanız siz ayrılın, çünkü boşanmayacak.

Herkesin dediği gibi, boşanacak olan siz varken gidip de evlenmezdi.

Seni gerçekten sevdiğine eminmisin? Seviyor olsaydı evlenmezdi. Bu kadar net.
Ailede hastaların olması falan bahane bence.
Birde birbirlerini gerçekten sevip töreye kurban gideceklerini bile bile kaçan onca genç var. Hangisi gerçek sevgi?

Aklıma yaprak dökümü geldi. Necla Oğuzla kaçarken Leylaya; Oğuz benimdi benimmm! Sen benim elimden aldın dediği sahne. :) Umarim sizin sonunuz da öyle olmaz. Çünkü oğuz leylaya tecavüz etmişti aslında. Leyla evlenmek istememişti. Ama necla bunu bilmiyordu. :)

Bana öyle geliyor ki üzgünüm ama eğer akıllanmazsanız resimdeki 3 kişi ömür boyu entrika,mutsuzluk üzerine yaşayacak..
Yahu adam seni takmamış kardeşim daha sen bu adamın peşine ne diye düşüyorsun..
Sen resti çeksen kapının önünden geçemez demek ki taviz veriyorsun..
Bir de yolunu gözlüyorsun, umut arıyorsun, başka bir kadını suçlayarak da vicdanını temizliyorsun..
Bunlar 3,5 aydır evli kaç kere cinsellik yaşadılar sence ?
Bence o adam öyle seni sevme ayağına uzak durmamıştır karısı ne de olsa.. Sen bunu bile bile hala bi yer arıyorsun kendine..
Buraya bunu yazana kadar otur geleceğini düşün bu adam harcar seni haberin olsun..
Seni çok seviyorduysa senle evlenseydi.
Nedir yani kan davası mı var da silah zoruyla mı evlendirdiler onu..
Vallahi şekerim bekaretini koru böyle azılı ayı adamlardan zira 2. Konun çok seviyordum herşeyimi aldı nasıl intikam alırım olur..
O karı da az şerefsiz değilmiş sevenlerin arasını yıkmış..
Yani bu 3 lü bence hiçbi zaman Yanyana gelmemeli..
Çok tehlikeli çooooook..
Ayrıca sen boşanmış bi adamın 2. Evliliğinden de vazgeçip 3. Karısı olmayı nasıl göze alıyorsun ?
Tazesin dirisin değerlisin kızım aklını başına al dengini bul..
İnşallah pişman olmazsın..
ya ne adamlar var şeytan tüyü mü var ha bu kızların akıllarını alıyorlar geriye bişey bırakmıyorlar..

Boşanacak olsa evlenmez, çok önceden planlanmış olması adamı evlenmeye mecbur kılmaz. Bu adam ancak yeni bir av bulursa boşanır; ama sizin için boşanmaz, siz zaten böyle de yanındasınız ve sizin aslında yanında olmanızı da çok umursamıyor, umursasa sizinle evlenirdi, demek ki eşinin yanında olmasını daha çok istemiş.

Seni kınamaktan korkarım. Yaptığından pişman bile değilsin.
yaptıklarımla ilgili pişmanlık hissetmem gerektiğini söylüyorsunuz. evet bahsettiğiniz pişmanlığı hissetmiyorum, hissetmediğim için bazen bende korkuyorum kendimden. ya gerçekten sizin dediğiniz gibi vicdansız kötü kalpli bir insansam diye korkuyorum. çok aşık olup, iradesine engel olamayan bi salak olmak daha iyi düşününce.

Back
X