• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Bi dk ya ben cozumu buldum
Simdi kimse bosanmasin
Ne sis yansin ne kebap
Kadin biliyo
Mademse kuma git :sus:
Hafta 7 gun
3 gun senle 3 gun istemedigi karisiyla takilsin
1 gunde adam dinlensin yaw
O kadar da tepesine binilmez bi adamin
Horhor cesmesi mi bu :KK16:
ya yeminle gülmekten kirildim.hatta herif uykudan uyandı resmen kahkaha attım gözlerinden yaş aktı ya Allah ta sizi gul dursun emi

Uyumadım.. aradı beni telefonda konuştuk. artık nasıl gaza geldiysem görüşmeyelim artık lütfen dedim. baya bi afalladı yarın yüzyüze konuşalım falan dedi taviz vermedim. arama lütfen dedim. konuşmanın özeti bu yani. şuanda olayın sıcaklığıyla hiç bir şey hissetmiyorum, bakalım yarın ertesi gün nolucak.? çok tuhaf oldum şu konuyu açarken aklımda hiç böyle bir şey yoktu benim.

Uyumadım.. aradı beni telefonda konuştuk. artık nasıl gaza geldiysem görüşmeyelim artık lütfen dedim. baya bi afalladı yarın yüzyüze konuşalım falan dedi taviz vermedim. arama lütfen dedim. konuşmanın özeti bu yani. şuanda olayın sıcaklığıyla hiç bir şey hissetmiyorum, bakalım yarın ertesi gün nolucak.? çok tuhaf oldum şu konuyu açarken aklımda hiç böyle bir şey yoktu benim.
Doğru olanı yaparsın.

İlk işin numaranı değiştirmek olsun, sana ulaşabileceği tek bir yol bile bırakma.

Sizi gerçekten sevse onunla evlenir miydi sanıyorsunuz..
İstedi, evlendi. Boşanacağını hiç sanmıyorum.
Sizinleyken bir başkasıyla evlenmesine göz yumuşunuz, dışarıda kalan kadın olmanıza kapı açmış zaten. Alttan aldığınız şey öyle büyük bir şey ki, adam ömür boyu boşanmayacak olsa bile onunla olacağınızdan emindir diye düşünüyorum. Yani sanırım bunu da alttan alabilirsiniz.

Yerinizde olsam yeni bir sayfa açardım. Ayrıca birgün benim için karısını boşayacak olsa bile, bunu görmek istemezdim sanırım. Bilmek istemezdim. Bence tertemiz bir sayfa açıp yolunuza devam edin

(Güncellemeyi şimdi okudum, bir daha görüşmek istemediğinizi söylemişsiniz. Umarım kararlı durursunuz bu konuda. Hakkınızda hayırlısı olsun)

sonunda mutsuz olsam bile, dayak yiyeceksem bile, hatta belki karaktersizliğin önde gidenini yapıp beni aldatacaksa bile onunla evlenmek istiyorum. 1 günlüğüne gerçekten onun karısı olmak karşılığında kalan ömrümü verebilecek kadar seviyorum. farkındayım bu düşüncelerim benim bu devasa aşkım gelip geçici, 1-2 yıl sonra güleceğim bu tavrıma. her şeyin farkındayım. bu konuyu açmamın bi nedeni var: insanların bana dur demesi. aynı ana fikri bir ton farklı insandan duymak istemem..

"bu ne sevgi ahh, bu ne ızdırappp"bu aşk falan değil bu düpedüz yarışa dönüşmüş;ve işin kötüsü bu yarışın bi kazananı olmaz

gerçekten saf mıyım? fena halde kandırılıyor muyum? peki neden onunla evlendi? onu seçti tamam.. neden her gün benim yanımda? neden her gün o kadını ağlatıyor, neden o kadının şuan psikolojisi yerle bir ki keza benimki de öyle yataktan çıkamayacak duruma geldim..
Neden hergün senin yaninda oldugunu ben burada soylemiyim... hergün pilav yenmez bugunde köfte yiyeyim.. Ayy şu Köftede ne baydi be ertesi günde suşi yiyeyim bari heheheé

Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?

Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
bu işin sonunda, herkes çok yorulduğunda, vazgeçilen kişi kim olacak ?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..

benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.
Birinci karisindan bosanmis sen varken ikinciyle evlenmis ve sen bu adamdan hala hayir bekliyosun...

ya yeminle gülmekten kirildim.hatta herif uykudan uyandı resmen kahkaha attım gözlerinden yaş aktı ya Allah ta sizi gul dursun emi

Amin hepimizi :deli:
Amacimiz halka hizmet
Napalim simdi bu sevenler bulusmasin mi
Adam agliyomus yazik degil mi :cry:
Iclerim parcalandi
Uyku dunek kalmadi
Cok icleniyorum boyle asklara :KK39:

sizi çantada keklik olarak görmüş nasilsa garanti bu diyerekten kullanmış asla ikinci kadın olmayın hayata temiz bir sayfa açın ve geriye sakın bakmayın yansın gemiler

Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?

Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..

benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.

Ben henüz kocasını sevgili için boşayan kadın görmedim. Boşasa keşke kendisine saygısı olsa.

Kız Allah canını almasın, boşanacaksa neden evlenmiş, hem de taze evli :halay: aradı ağladı falan diyosun da keyiften ağlıyor olmasın:KK49:

benim de çok kafama takılan ailesi nerde bu kızın veya haberleri varmi bu çarpık çurpuk ilişkilerden ailesini tanisam bizzat ben onlara haber vericegimde

Size ahkam kesemem, ama birkaç şey söyleyebilirim.

Eşi masum değilmiş, bilip susmak nasıl bir durumdur bilemem ama normal olmadığı kesin. Ama onun bunu yapmış olması sizin eyleminizin de yanlış olduğunu değiştirmez.

Üçünüz de hatalısınız, ama bence siz kaçın kurtarın kendinizi. Erkekler çoğu zaman eşi seçerler, buna yakından şahit oldum, kolay olması, bir daha düzeni bozmanın zor olması, ne düşünüyorlarsa artık.

Ama velev ki de sizi seçme oranı %40. Böyle bir adama o ihtimali vermeye bile değmez. O yüzden kurtulun derim. Allah adam gibi adama denk getirsin sizi.

Ssnin kafan karisikti ve evlilik sozu o anda veremiyorsun diye baska biriyle mi evlendi? Neden? O an cok acil nikah gerekiyordu ve elinin altinda en musait olan kimse onunla mi evlendi?
Secimlerinin arkasinda duramadigi sabitlenmis sanirim gecmisinde de... Sana donse bile ne kadar guvenirsin?
Anlattiklarina bakilacak olursa sansin yuksek ama. Su anki esi de senin gibi sabredip muradina ermis.
Bulunmaz hint kumasi yapan nedir ki bunlari boyle anlamiyorum? Adam kalmadi da yeni evlenmis birinin simdiden bosanacagi gun iple cekiliyor. Belki haklisin su anki esi yuzsuzdur bosanmasini bekleyip evlendigi icin. Ama O da sevmistir belki? Tipki senin gibi...
Sen 3. siradan giriyorsun yarisa yani? Seninle oldugunda ardinda 2 bosanma birakacak? Ha olur boyle seyler kimisi 5. evlilikte yakalar mutlulugu. Ama aldatarak olmaz yaa... Olmamali bence... Senden emin olursa bosanir belki.
Belki doner sana gelir ama ya sen bosuna yillarini harcayacaksan? Deger mi gercekten? Yazik etmeyin kendinize gencliginize. Gercekten yazik.
Adamin gozu disarida olacak bence her daim.
Sadakat ogrenilmez sonradan edinilmez. Ya vardir icinde ya yoktur.
Kafasi karisik olmanin rahatsizligini yasasaydi evlenmezdi, ya da ayrilirdi.
Iki tarafi da idare edecek, istedikten sonra ayrilmayi geciktirecek bahane hep bulunur. Ayrilmasini bekletir sana.
Konulara goz atmak lazim: 3 aylik cok severek evlendim ama esim simdiden baska biriyle gorusuyor, oysa ben onu 4 yil beklemistim diyen var mi? Bakalim o kadin ne diyor bu konuda?
(not: evliyim. Yazdiklarim evli oldugum icin degil. Aska cok inanirim, ne zaman nerede vuracagi belli olmaz. Ama ask aldatmayi gerektirmez. Adam gibi konusursun karsi tarafla, kimse aldatmak zorunda kalmaz. Boyle bir seyi kabul etmiyorum. Cuzdan bulursan calmazsin sahibini ararsin. Hirsizlik icinse varsa da duramazsin. Aldatmak tamamen karakter meselesidir)

Back
X