• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?

Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
bu işin sonunda, herkes çok yorulduğunda, vazgeçilen kişi kim olacak ?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..

benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.

Evlii ama beni seviyor
Evlii ama o beni bırakmıyor
Evli ama ayrılacak
Bunlar inanmak istedikleriniz
Bir de gerçekler var şekerim

Üzgünüm bizimle dıyılsin

Bence bekleme çok beklersin....evlenmiş barklanmis daha ne bekliyorsun o adamdan heyyy Allahım midem bulanıyor yaaa....yakında çocuk haberlerini alirsin ki adım gibi eminim öyle olacak sende kullanıldığınla kalacaksın.....yahuu şu evli erkeklerin yakasını bırakın artık yetti sizin yüzünuzden dağılan yuvalar hiç mi utanmiyorsunuz.....

Yas da 21 mi ustelik???
Yapma yahu!
Hayatini yasa, bu yasta boyle bir adam beklenir mi? Birak yillari gecen gunune yazik edersin.!

Dışarda milyon tane bekar adam varken neden evli erkekler ne olur biriniz açıklayın ? Ne zevk alıyorsunuz kendinize bunu neden yapıyorsunuz aklım olmuyo..
Vay sevgiliydik vay karısı biliyordu ayağını geçin şimdi de siz adamın nikahlı karısını biliyorsunuz gururunuz varsa uzaklaşın yazık etmeyin kendinize.

Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?

Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
bu işin sonunda, herkes çok yorulduğunda, vazgeçilen kişi kim olacak ?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..

benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.

Sorunun cevabi: Çevremdekilere de malesefki sana da ben Allah akil fikir versin diyorum. Senle evlense de yine baskalarinin yaninda olacak olmasa bile senin icinde kusku olacak. Agzimi acmak istemiyorum su kadarini soyliyim o zavalli diye bahsettiginiz kadinlardan biri de bendim bi ara. Evet eski haysiyetsiz esim bizde severek evlenmistik buldu kendine s.rtgun tekini kari yapti simdi ona kendine. Ben hergun uzerlerine lanet okuyorum. Sana da tavsiyem dunya da erkek cogunlugu var o kadinin gunahina girme o adam a da dicek bisey bulamiyorum aslinda buluyorum size dicek biseyde yeri degil burasi

neden görüşmeyi kestiniz ki.. sonuçta evlilik kurumu sonsuza kadar sürmek zorunda olan bir tanım değil. birbirlerini aldatmayıp boşanmışlar, bu kötü bir şey değil..

Allah sizin gibi kadınlardan korusun bizi. Tamam boşanmak çok normalde, sırf normal diye bi aileyi dağıtmak bunu normal görmek ne kadar insani? O adamın karısına yazık kurtulur umarım böyle insanlardan

Dışarda milyon tane bekar adam varken neden evli erkekler ne olur biriniz açıklayın ? Ne zevk alıyorsunuz kendinize bunu neden yapıyorsunuz aklım olmuyo..
Vay sevgiliydik vay karısı biliyordu ayağını geçin şimdi de siz adamın nikahlı karısını biliyorsunuz gururunuz varsa uzaklaşın yazık etmeyin kendinize.
Helal olsun yorumuna.

Helal olsun yorumuna.

Helal olsun ya neden ilişkisi olan erkekler anlamıyorum nasıl bu kadar rahat vicdansız olabiliriz ki? Kınamaktan korkarım Allah böyle aciz bi hayat yaşatmasın ama bu mantık nedir "karısını seviyosa neden her gün benşm yanımda" demiş bi de yahu bunun için ille sevgi gerekmiyor. Yazık ya gece gece

İlk taşı günahsız olanınız atsın.. güldürdün gerçekten, herkes sen gibi birileriyle dost hayatı yaşıyo sanıyosun heralde.

Konu sahibi sana kısaca şunu diyeyim o adamın yeri, kimle nikahlıysa onun yanıdır. Şöyleydi böyleydi yapma. Yuva yıkma. Seni sevse seninle evlenirdi ama onu sevmiş demekki onla evlenmiş. Bitti bu kadar. Bahanelere kaptırma kendini. Tabiki sana sevdim evlendim demicek dimi öyle dese senle de yürütemez işi. Az akıllı ol ya. Ne kendini kandır ne de harcat. Günaha da girme yok yere. Bitir bu işi, yazık günah kadına da

gerçekten saf mıyım? fena halde kandırılıyor muyum? peki neden onunla evlendi? onu seçti tamam.. neden her gün benim yanımda? neden her gün o kadını ağlatıyor, neden o kadının şuan psikolojisi yerle bir ki keza benimki de öyle yataktan çıkamayacak duruma geldim..

Bi daha evli erkeklere yaklaşma senin gibi insanlardan tiksiniyorum. Korkutuyosunuz beni vicdansızlığınız korkutuyo inan. Yazık sana kendini avut

Helal olsun ya neden ilişkisi olan erkekler anlamıyorum nasıl bu kadar rahat vicdansız olabiliriz ki? Kınamaktan korkarım Allah böyle aciz bi hayat yaşatmasın ama bu mantık nedir "karısını seviyosa neden her gün benşm yanımda" demiş bi de yahu bunun için ille sevgi gerekmiyor. Yazık ya gece gece

Oylelerini aliyorlar onlar da karilik yapiyor iste. Beyin yok iki taraftada asabim bozulsu gece gece isteyim bide..... rahat rahat ta konu acmislar ya

Üç evli adamla birlikte olmuş olan bir tanıdığımdan biliyorum yok canım boşanmıyorlar hatta şunuda soyleyeyim biri boşandı ama o tanıdığım kişiyle evlenmedi adam artık evlenmek istemiyormuş

Benim zavalli tanıdığim kişi ise geldi 35 yaşına hala adamın peşinde geziyor :( evlenmeyeceğiz öyle takılıp gideceğiz diyor tum hayallerini yitirmiş umutsuz

Senin hayatın senin kararın umarım dogru karar verip hayatına mutlulukla devam edersin

Oylelerini aliyorlar onlar da karilik yapiyor iste. Beyin yok iki taraftada asabim bozulsu gece gece isteyim bide..... rahat rahat ta konu acmislar ya

Bi de hiç utanma sıkılma yok yuva yıkıyorum kadın kan ağlıyo demiyo. Kadının ağlaması zevk veriyo resmen. Allah korusun bizi ya cidden

Kötü konuşmak istemiyorum. Sizide suçlamak istemiyorum. Tek hata sizde değil. Bence bitirin. Tamam eyvallah seviyorsunuzda yuva üstüne yuva kurulmaz. O kadına da yazık günah

Diğer kadın kötü diye sende kötü olmaya karar verdin yani ? Evleneceğini bile bile ve şuanda evli olduğunu bile bile yapıyorsun bunu. Dur madalya takalım sana aman.

Back
X