• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Merhaba, kimseyi yargılamak haddime değil. Ancak şuan evli olan kadını "fotoğraflarımızı görmesine rağmen evlendi" diyerek yererken senin de şuan onlar evli olmasına rağmen adamın boşanmasına kadar her şeyi düşünüyor olman benim için aynı kategoride...
O adam ki daha önce evliymiş ve aynı ortamdaki bir kadın ile sonrasında evlenmiş. Yani adamın bence karakterinde bu var. Aynı anda birden fazla kadınla ilgilenip belki de kendini önemli hissetmek ve ego tatmin etmek için birden fazla kadınla olması muhtemel. Ve sana şunu söyleyeyim; evlilik yapmak üzere olduğu bir durumdan bile dönememiş bir adam o nikah kıyıldıktan sonra hiç ayrılmaz. O kadını sevmiyor, sensiz ölüyor zaten zorla evlenmiş vs... cümleleri sık kullanılan ve çoğunlukla 2. kadınların inanmak istediği yalanlardan sadece bir kaçı. Adam seni sevmiş olsa feriştahı gelse o nikah masasına oturmazdı şimdi ise sen boşanmalarından bahsediyorsun. Eminim bu adam düğün gecesi halayın başı olup sevinç naraları bile atmıştır. Adamda karakter yoksunluğu var, 3 kadın paylaşamamış. Dünyada adam mı kalmadı sorarlar insana? Bazı kadınlar neden böyle? Hırs, ihtiras, ego, ben seçildim tatmini neden bu kadar mühim? Ya bırakın cehenneme kadar gitsin, adam sizi ayrı yürütmüş kadını ayrı yürütmüş bi de gidip evlenmiş, hala ne aşkı... biplerim böyle aşkın ızdırabına. Aşk değil bu kadınların savaşı. Kadının kadına ettiğini kimse yapmıyor arkadaş. Adamlar da bu durumdan nemalanıyor hepsi bu. Neyse işin özeti; boşanmaz arkadaşım. boşanmaz çok net.

Siz adamın eşinin yaptığını napicaksiniz bunun sizin yaptığınızla alakası yokki her koyun kendi baçağından asılır bu sizin günahsız olduğunuzu göstermez siz kadını resimlerimizi gördü yüzsüz devam ettı diyosunuz ee siz resimi falan geç adamin evli olduğunu bile bile devam ediyorsunuz sorunuz kim daha yüzsüz sizceyse cevap veriyorum ikinizde birbirnizden yüzsüzsünuz en yüzlü adam :halay: sana bi şey soyleyimmi sen zaten baştan kaybettin canım benim kendini kandırma senı seviyo olsaydı zaten seninle evlenirdi ama adamın gönlü kaypak birbirini bilip kabul eden 2hatunu da bulmuş körün istediği bi göz Allah vermiş iki göz!dünya da adam mı kalmadı evli adamin karısını bosayip senle evlenme ihtimalini soruyosun oo ihtimal 0 kocaman 0 zaten evlenmeden önce de sen vardın evlencek olsa evlenirdi kanma karımı sevmiyorum cinsellik yaşanmıyo dediğine afedersinzde B.kunu bile yiyodur​

Ilk tasa gec kalmis olabilirim ama son tasi ben seve seve atarim.
O yapti yikti yuvayi diyelim.senin ondan farkin ne.gördüğün gibi yuva yikanin yuvasi olmuyo eger dedigin dogruysa.bundan ibret alman gerekmiyo mu.

Evet ondan boşanır sonra da seninle evlenir.

Sonra senden boşanır bir başkası ile evlenir.

Bu kısır döngü bu şekilde devam eder..

Adamin sicili baya bi kabarık sende geçicisin bu baariz ve de net .Kaaaaaaaaaaaaaç nokta .

Sen de simdiki karısı gibi gösterip elletmeseydin belki seni elde etmek için boşanabilirdi abi macera seviyor belli
Ziraaaa sen çoktan kapısının paspası evde yaşadığı stresi atıp karısına kaşını karartmamak için kullandığı stres topu olmuşsun
Senin yanında titreyerek ağlayıp karısının yanında erkek(!) lik taslıyor
Sende fantazi deneyip karısında uyguluyor
Karısı resimlerimizi gördü demişsin ya kimbilir ne deyip kandırdı karısını
-hayatım sadece arkadaşız yalvarırım o kız düşündüğün gibi değil bla bla bla
Karısına malum görüntülerinizi fantazili yazışmalarınızı göndersene cesaretin varsa hem karısı da yaşattığını yaşamış olsun
Hadi hodri meydan

Adam size çok aşıkmış zaten. O yüzden başkasıyla evlenmiş. Bekle sen, tabi ki sana gelecek. Başka ne olabilir ki?!

Kim daha yüzsüz tartışmasında üçü de birbiriyle yarışır deyip gidiyorum.

Adam kimseyi sevmiyor, sevemez de. Bu kişilik bozukluğu çünkü.
- İlk eşiyle evli iken eşinin arkadaşıyla aldatmış. İlk eşini sevmiyordu yani.
- İlk eşinin arkadaşını seviyordu ki, onun için karısını bile boşadı gibi görünüyor şimdi değil mi? Oysa ilk eşinden boşandıktan sonra tam birbirlerine kavuşmuşken karşısına çıkan 20 lik çıtır kızımızla da onu aldatıyor. Yani uğruna yuvasını yıktığı kadını da sevmiyor.
-Uğruna yuvasını yıktığı kadınla şimdi evli ama kızımızla da görüşüyor. Kızımızı sevdiğini söylüyor ama kadından da boşanmıyor. Yani kızımızı da sevmiyor.
Çünkü adam kimseyi sevmiyor, sevemez de.... Bu tam bir kişilik bozukluğu. Adam sadece kendini seviyor. Kendi egoso için tüm kadınları aynı anda idare ediyor. Kimine ağlaması gerekiyorsa ağlıyor, kimiyle yatması gerekiyorsa yatıyor, kimiyle de gülmesi, içmesi gerekiyorsa eğleniyor. Bu durumda en mutlu kim? Tabi ki adam. Cebinde kaç tane kadın var, değil mi? Kadınlar da beklesin dursun....
Şimdi diyelim ki kızımız ayıktı, silkelendi, kendine geldi ve adama bitirdiğini söyledi. Adamında cebindeki taşlardan bir tanesi eksilecek tabi. Şimdi kim yeni bir yedek bulacak, uğraşacak? Elindeki gidiyor. Hemen ikna etmesi lazım. Ne yapar, söyleyeyim. Gelir bir kaç gün ağlar zırlar kızımıza. Nasıl olsa hep inanmadı mı ağlamasına? O yetmezse kapısında yatar. Çünkü kadınlar buna hep kanar... Kızımız da vayy be ne seviliyor muşum, aslında karısını değil beni seviyor diye AYNEN Kaldığı yerden devam eder.

Evladım, 20 li yaşalardasın be kızım. En güzel çağlarda. Yazık değil mi sana... Söyle bu kadar mı nefret ediyorsun kendinden? Bu kadar mı kendini sevmiyorsun ki kendine layık gördüğün yaşama bak...
Sevgi açlığı çekiyor olabilirsin. Sevgi ve şefkate ihtiyacın olabilir ama bir yudum sevgi için kendini meze yapmışsın be kızım. Oysa şimdi senin bambaşka bir hayatın olmalıydı....

yakında çocukları da olur ama işte kesin kadın zorla atlamıştır adama takılma sen :)

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.
O zaman ben atayım:KK53::KK53:
images (60).webp

Bence bu adam karısını bırakıp sana geliyorsa evliliğe saygısı yoktur seni de bırakır başkasına gider ondan yuva yıkma tatlım

Back
X