• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Anlamadığım şey ilişkiniz var madem sırf söz verildi diyemi evlendi yani ne alaka ?
Sevmeseydi tercihi ondan yana kullanmasaydı zaten evlenmezdi!
Demekki ağır basan tarafı şuanki EŞİ.
Kabullenmesenizde şuan da sizinle yasak olan ilişki kendisine cazip geliyor,okadar.
Fotoğraflarınızı elele olan durumunuzu şuanki sevgiliniz yani hanımefendinin eşi olacak olan şahış MAZİDE kaldı diye anlatmıştır sizi.Bu yüzden bence daha çok ah almadan ÇEKİLİN aradan....

konu sahibesi muhtemelen ziyaretçi pozisyonundan takip ediyor konuyu...
eski konusunu okuyunca yorum yapacaktım. okudum ve;

sen şuan aşkından ölüp bittiğin bu adamla, yine aşkından ölüp bittiğin sevgilin hayatındayken yattın, muhtemelen o zaman adam nişanlıydı ve o nişanlı olduğu kadınla şuan evli.
sen ise adamın gözünde "sevgilisi varken orada burada burnunun ucunu göremeyecek kadar sarhoş olup önüne gelenle yatabilen" bir kadınsın.
şimdi sen söyle, benim için ağlıyor dediğin sevgilin, senin gibi bir kadın için tertemiz karısını neden boşasın?
evde kavgalar falan hikaye ya hu inandın mı buna, ya sen uyduruyorsun ya da adam rahat rahat seninle yatabilmek için uyduruyor. onlar 3-4 aylık tazecik evli bir çift. kavgadan daha çok zaman ayırdıkları bir eylem var ki onu şu an burada yazmak istemedim. sen anladın onu.
he bu arada, çeyrek altınını da hazırla bebek haberi alırsın yakında.

Adamın evlendiği kadın da adamın ilk eşini bilen ve boşanmaları sonrasında adamla evlenen bir kadın :) dallas misali...

Adamın evlendiği kadın da adamın ilk eşini bilen ve boşanmaları sonrasında adamla evlenen bir kadın :) dallas misali...
ama canım benim 2. eşi aradan 4 sene geçtikten sonra evlenmiş adamla. evet komple dallas kim kiminle nerede ne zaman durumu olmuş resmen ama o bir derece anlaşılabilir yani..
2. eşi yüzünden bitseydi ilk evliliği bence adam boşandığı gibi anında evlenirdi.
bu konu sahibinin anlattığı gibi değil bence olaylar...
adam zamparanın teki evet bunu biliyoruz hepimiz ancak eşinin bu olaylardan zerre haberi yok.
konu sahibesi diyor ya bizi bile bile evlendi diye, hikaye yani o kısımlar bence...

Aşk...
3 harfli sihirli bir kelime...
Ama 3 kişilik değil 2 kişilik...

3 kişi yaşarsa...
3 ü de hiçbir zaman mutlu olamaz..
Hiçbir zaman aşkı tam yaşayamaz...

Ne linea "aşk" yazmaları..
Ne gizli saklı yaşamaları...
Hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacak...

3 harfli gizli kelimede...
Aşkı yabancı kollarda arayanlar...
Ebedi bir bedbahtliga tutsaklar...

Aşkı hak eden adam gibi adamlar
Vardır bu dünyada...
Rabbim yolumuzu onlarla kesiştirsin...
Ve aşk...
İki kişilik yaşansın!

Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?

Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
bu işin sonunda, herkes çok yorulduğunda, vazgeçilen kişi kim olacak ?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..

benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.
Tatlım. Diyelim ki boşandı senle evlendi her şeyi kenara koy bir insan arada engel yokken evliliği götüremiyor. Bu adam 2.kez evleniyor yanı biliyor evlilik nedir . Boşanmak nedir. İlk evlilik olsa anlarım ama adam o süreçleri yaşamış biri . Sevmese ya da mantık kurmasa evlenmez. O adama bir şey olmaz eşine de olan sana güzel yıllarına olur. Toplumu kenara koy durum bu yine sana olan olur. Dünyada tek o yok emin ol geçer acısı. . Sorunları görmezden geliyor insana sevince sonra mı erkek rahat rahat bakıyor hayatına bu böyle canım.
Durumuna gelince beni ilgilendirmez ben bu durumu yaşamadım ama nerden bileyim ki başıma gelmeyecek ondan susuyorum canım sabır güç dilerim.

Son düzenleme:
Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?

Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
bu işin sonunda, herkes çok yorulduğunda, vazgeçilen kişi kim olacak ?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..

benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.
Eski konunu okudum

İlk yorumu yaparken ask varmı acaba diye düşündüm ama siz aşık değilsiniz, evli adamı rahat bırakın sevseydi sizle evlenirdi zaten. Silah zoruylamı oturdu nikah masasına.erkek kıtlığı yok bekar erkek kaynıyor sokaklar bulun birini

Konu sahibi intihar etmeye gitti bence :KK47: adam ulaşılmaz oldu değerli oldu Çok yanlış hareketler ama kınamayalım aman aman kızlarınızın oğlunuzun başına gelir Allah korusun Allah doğru yolu bulmasına yardımcı olsun inş

Böyle bir şey yasamistim. Bana evlenmek üzere olduğunu söylememisti aşık olmak hesabında yokmuş, yersen.. Bir ay sonra düğün oldu, tabi olayın şokundan bıçak gibi kesememstik görüşmeyi, arada arıyordu. Çok istedi ayrılmayı ama ben o kadını düşündükçe aşk mask görmedi gözüm, aşk dediğin masum bir şey çünkü. Ben görüşmeyi kestim ama o iletişim kurma çabasını hiç kesmedi. İki yıl sonra ikizleri oldu, hala peşimi bırakmadı. Biz ayrılalı 6sene oluyor hala unutamadı, en son tesadüfen bi mekanda karşılaştık yanımda kız arkadaşım vardı, yalvardı konuşmam lazım lütfen telefonu aç diye. Açtım hala aynı zirvalik.. Çocukları 3 yaşında bi adam, eşinden ayrılıp benimle evlenmeyi düşünüyor ve bunun adına aşk diyor. Bilemiyorum bu aşkın hangi boyutu artık.. Başka birini seviyorum deyip engelledim,elim bile titremedi. İlk zamanlar üzülüp kahrolurken ben de aşk sanmıştım halbuki. Zamanla her şey değişiyor.

Ama sorunuza gelince ailemde böyle bir durum var, kuzenim iki yıllık evliyken başkasına aşık oldu ve şu an 5 yıllık evli ve inanılmaz mutlular. İlk evliliği 10 yillik ilişki sonrası mecburi bu evlilik gibi olmuştu aşksiz bi evlilikti yani ama aşık olduğunda hiç uzatmadan anında karısına söyledi ve bir hafta içinde boşandı. Yalnız bizimki evliyken aşık olup boşanıyor, sizinki siz varken evlendiği için fazla umutlanmayın bence..

Son düzenleme:
Bir tanidim vardi boyle bir iliski icinde bulunan. Bir kac sene surdu iliskileri. Sonra adam 2. Kadina dediki ben karimdan bosanacagim.ama bu surec zorlu olacak ayrilalim bu donemde seni kirmak istemiyorum gerilip.bosaninca hersey cok guzel olacak vs. Sonra bir iki ay icinde de bosandi esinden ciddi ciddi.2 ay kadar sonrada evlendiler. Ama bosanmayi bekleyen 2 kadinla degil kimsenin bilmedigi 3. Bir kadinla :D hala o tanidigin baskasiyla evlendigini ogrendigi zamanlarda ki cinnet hali aklima gelir.hala gulerim kahkahakarla :D bazi seyler bazi insanlara mustehak.
Ayrica hadi adam bosandi seninle evlendi diyelim. Omur boyu guvenemezsin senide bir gun birakamayacagina. Surekli paranoya surekli kavga cekilmez..

Boşanacak olsa onunla değil seninle evlenirdi. Nişandan dönmeyen adam evlilikten dönecek mi sanıyorsun. Çok beklersin. Ayrıca ben olsam böyle bir adam boşansa bile onunla birlikte olmazdım.

Ben günahsızım ilk tasi gunahsız olan atsın demişsin. Herseye rağmen sen varken onca fotografa ragmen evlenmişler mi evet. Bosanirlar mi hayır. Sen daha çok beklersin. Onlar ayni evin içinde aynı yataktalar geceleri sen nerdesin. Ortalarında mi. Ben erkek olsam ben de kandırırdım bòylesini. Kavga ediyoruz sevmiyorum derdim. Inanan olunca kandırmak kolay olur. Yazık size. Bozmayın ve bozulmasını beklemeyin insanların yuvasının!

Back
X