Erkek sevgilisini neden gizler?

Yüzsüzum çünkü gurursuzum bütün kötü sıfatları hak ediyorum ama tabiki de bu böyle yanına kalmayacak insan bir yapar iki yapar ama artık bende kaldıramıyorum yeter elimden tutup beni gerçekten sevecekse beni kendinden bile koruyacaksa insanların içine cikaracaksa bu iş olur liseli aşıklar bile ben görüyorum beraber geziyorlar mahalle aralarında yaa

Yaşla alakası yok çünkü.
Kaç yaşında olduğuyla alakası yok sevmesiyle alakası var. Muhtemelen hayatında biri var. Asıl sevdiği kimse ondan kaçıyor.

Sakso çekmedim ama sizde çok ağır yazmışsınız kucaktan kucağa atlayan biri olmadım bu zamana kadar hep mesafeliydim erkeklere karşı

Yaşla alakası yok çünkü.
Kaç yaşında olduğuyla alakası yok sevmesiyle alakası var. Muhtemelen hayatında biri var. Asıl sevdiği kimse ondan kaçıyor.
Ama şu var ki iş arkadaşlarından da kaçırıyor beni sadece akrabaları eşi dostu değil bulunduğu civarda yaşamayan insanlardan da saklıyor he birde bugün bana seni çevremden birkaç kişiyle tanistirdim ya dedi evet tanıştırdı bir iki arkadaşıyla ailesinden de biriyle ama onlar dışında herkesten saklıyor beni

Bir erkek çevresinden sevgilisi var diye bu kadar korkmaz. Biri var hayatında belli ki. Hatta ciddi ilişki yaşadığı veya evli olduğu biri ve bu kişiyi akrabaları biliyor. Kaç yaşında bu adam?
28
Ee alın o zaman, telefonu 1-2 gece sizde kalsın, bakalım verecek mi? Ayrıca başka bir telefon hattı olup olmadığından emin olamazsınız. Maalesef minareyi çalan kılıfını hazırlar.
Dediğin gibi onu alsam belki başka telefonu var buarada telefonu gerçekten verir bana

Bi ayrılsana çocuk ne yapacak hepimiz merak ediyoruz.
Büyük ihtimal uğraşacak ayrılmak istemeyecek biliyorum şuan ayrılmak için bahane yapıyorum sanıyor herşeye okey davrandığım için böyle olunca birden bu şekilde davranınca o da şaşırdı ama ayrılmak istemez baya uğraşır

Bunu daha yeni okudum konu sahibi sizde bi’ okuyun. :) C CICEKLITEPE

es
ben olsam ben de dibine kadar sömürürüm. Cafe avm sinema masrafı yok. Tenhada muamele var. Çaba yok masraf yok. Duruş yok

Demi doğru masraflı olsaydım ugrastirsaydim her şeye tamam demeseydim tepki gosterseydim belki de peşimden kosmazdi
Günaydıııın
Sizin gibisini bulamaz. Kimse 1 sene böyle kaçmasına susmaz
Ne münasebet avmye cafeye gidemiyoruz bunu kim kabul eder? Böyle sevgililik mi okur?
Aşırı kolay lokmasınız tam yedekte tutmalıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…