- 4 Eylül 2025
- 147
- 59
- 13
- 28
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Sağına soluna bakıp duruyordu girmemizle çıkmamız bir olmuştu vallaAcaba neden
Devam et sen aferin aynen. Kullandır kendiniSağına soluna bakıp duruyordu girmemizle çıkmamız bir olmuştu valla
Yüzsüzum çünkü gurursuzum bütün kötü sıfatları hak ediyorum ama tabiki de bu böyle yanına kalmayacak insan bir yapar iki yapar ama artık bende kaldıramıyorum yeter elimden tutup beni gerçekten sevecekse beni kendinden bile koruyacaksa insanların içine cikaracaksa bu iş olur liseli aşıklar bile ben görüyorum beraber geziyorlar mahalle aralarında yaaBana okurken daral geldi sen de hala evet haklısınız bugün ayrıldım demek yerine yaaa şöyle mi tühhh falan yapıyorsun. Dışarıda senden kaçıyor araba içinde yakınlaşmak istiyor sen de devam ediyorsun
Hayır haddini bildiricem bu böyle kapanmayacak kaç kere oldu sesimi çıkarmadım ama artık kaldıramıyorumDevam et sen aferin aynen. Kullandır kendini
Yaşla alakası yok çünkü.Yüzsüzum çünkü gurursuzum bütün kötü sıfatları hak ediyorum ama tabiki de bu böyle yanına kalmayacak insan bir yapar iki yapar ama artık bende kaldıramıyorum yeter elimden tutup beni gerçekten sevecekse beni kendinden bile koruyacaksa insanların içine cikaracaksa bu iş olur liseli aşıklar bile ben görüyorum beraber geziyorlar mahalle aralarında yaa
Sakso çekmedim ama sizde çok ağır yazmışsınız kucaktan kucağa atlayan biri olmadım bu zamana kadar hep mesafeliydim erkeklere karşıaynisini yazmak istemistim, kırmayayim diye yazmadim
eskort bile guzel otel ister. orman kenarinda sakso cekmeyi kabul eden otoban kenarinda bekleyen düşük seviye hayat kadinlaridir.
nasil bir kadin kendine bu muameleyi yapar?
( beraber gidilen bir tatilde fantezi icin yapilan seyi kastetmiyorum, her seferinde huzursuz oldugun muameleden bahsediyorum )
adam rahatlayip evine dönüyor kadin kendinden utanmis, pisman halde evine dönüyor. iliski mi bu
Ama şu var ki iş arkadaşlarından da kaçırıyor beni sadece akrabaları eşi dostu değil bulunduğu civarda yaşamayan insanlardan da saklıyor he birde bugün bana seni çevremden birkaç kişiyle tanistirdim ya dedi evet tanıştırdı bir iki arkadaşıyla ailesinden de biriyle ama onlar dışında herkesten saklıyor beniYaşla alakası yok çünkü.
Kaç yaşında olduğuyla alakası yok sevmesiyle alakası var. Muhtemelen hayatında biri var. Asıl sevdiği kimse ondan kaçıyor.
28Bir erkek çevresinden sevgilisi var diye bu kadar korkmaz. Biri var hayatında belli ki. Hatta ciddi ilişki yaşadığı veya evli olduğu biri ve bu kişiyi akrabaları biliyor. Kaç yaşında bu adam?
Dediğin gibi onu alsam belki başka telefonu var buarada telefonu gerçekten verir banaEe alın o zaman, telefonu 1-2 gece sizde kalsın, bakalım verecek mi? Ayrıca başka bir telefon hattı olup olmadığından emin olamazsınız. Maalesef minareyi çalan kılıfını hazırlar.
Büyük ihtimal uğraşacak ayrılmak istemeyecek biliyorum şuan ayrılmak için bahane yapıyorum sanıyor herşeye okey davrandığım için böyle olunca birden bu şekilde davranınca o da şaşırdı ama ayrılmak istemez baya uğraşırBi ayrılsana çocuk ne yapacak hepimiz merak ediyoruz.
Ahshdhd valla artik sinirden gülüyorumAma şu var ki iş arkadaşlarından da kaçırıyor beni sadece akrabaları eşi dostu değil bulunduğu civarda yaşamayan insanlardan da saklıyor
Bunu daha yeni okudum konu sahibi sizde bi’ okuyun. :) C CICEKLITEPEÇok seneler önce bi çocuk aylarca peşimden koşmuştu sonra ortak arkadaşlarda önemli bir tanıdığımızı görünce bir iki konuşmaya başladık nereden tanıyorsun vs. O konu üzerinden laf lafı açtı. Uzun süre sadece konuştuk sonra buluşmaya ikna etti. Buluşma günü beni aldı taaaa bilmem nerede bir cafeye götürdü. Manzarası güzel olduğu için aklıma bir şey gelmedi. Bir şeyler içtik döndük. İkinci buluşma yine tenha bir yerden bahsediyor ama öyle dağ bayır değil manzaralı bir restoran. dedim ne alaka hep sessiz yerler? Kalabalık sevmiyorum basbasa oluruz diye düşündüm ama sen bilirsin diye manipule etti.
2-3 hep böyle sakin yerlere gidiyoruz. Ama benimle nasıl ilgili gece gündüz demiyor arama, mesaj hep benimle. Hatta görüşmediğimiz zamanlar kapıya geliyor 5dk camdan göreyim diye. Ya da tesadüfen karşıma çıkıyor sokakta. Bu arada da beni o kadar çok bunaltiyor ki kıskançlık konusunda artık dayanamıyorum ve ayrılmak istiyorum. Evimin önüne gelip kontrol ediyor evde miyim diye, telefonu açmazsam oraya geldim aç telefonu falan diyor bana hiç alışık olmadığım şeyler. Neyse ben bu durumlardan sıkılıp ayrıldım. Sonra bana bir gün sana bir şey itiraf etmem gerekiyor diye buluşmak istedi. Adam nişanlıymis 3 ay sonra düğünü varmış
Ben tabi kafada bitirdiğim için hiç şok olmadım zerre etkilenmedim şaşırdım sadece. Neyse anlattı falan 6 senedir ayrıl barış devam eden bir ilişkiymiş de bilmemne de hesapta bana aşık olmak yokmuş da. Şimdi ne yapacakmış da. Eve dönerken nasıl ziril ziril ağlıyor. Bana şimdi tamam de seninle buralardan giderim diyor embesil
Hatta sonradan kafamda oturdu bi ara arabada arkada kocaman bi tv ve başka bi şeyler vardı yeni ev eşyası. Dedi bir arkadaşın bunlar iki dk bırakıp geleyim. Şerefsiz evin eşyalarını bile yanımda taşımış
Okudum bunu buna benzer birkaç şey daha okudum insanın kanı donuyor bu erkekler nasıl şeytan böyle ve insan kendi başına gelmez sanıyor ta ki gelinceye kadarBunu daha yeni okudum konu sahibi sizde bi’ okuyun. :) C CICEKLITEPE
ben olsam ben de dibine kadar sömürürüm. Cafe avm sinema masrafı yok. Tenhada muamele var. Çaba yok masraf yok. Duruş yokBüyük ihtimal uğraşacak ayrılmak istemeyecek biliyorum şuan ayrılmak için bahane yapıyorum sanıyor herşeye okey davrandığım için böyle olunca birden bu şekilde davranınca o da şaşırdı ama ayrılmak istemez baya uğraşır
Demi doğru masraflı olsaydım ugrastirsaydim her şeye tamam demeseydim tepki gosterseydim belki de peşimden kosmazdies
ben olsam ben de dibine kadar sömürürüm. Cafe avm sinema masrafı yok. Tenhada muamele var. Çaba yok masraf yok. Duruş yok
Cok zaman kaybetmeden önleminizi almaya bakın derim. Daha fazlası zarar.Okudum bunu buna benzer birkaç şey daha okudum insanın kanı donuyor bu erkekler nasıl şeytan böyle ve insan kendi başına gelmez sanıyor ta ki gelinceye kadar
GünaydıııınDemi doğru masraflı olsaydım ugrastirsaydim her şeye tamam demeseydim tepki gosterseydim belki de peşimden kosmazdi
E sevismiyorsunuz, oral yapmıyorsunuz. Napiyorsunuz tenhada bes dakika surtunup dönüyor musunuz?Sakso çekmedim ama sizde çok ağır yazmışsınız kucaktan kucağa atlayan biri olmadım bu zamana kadar hep mesafeliydim erkeklere karşı
ben kucaktan kucaga atliyorsun demedim kiSakso çekmedim ama sizde çok ağır yazmışsınız kucaktan kucağa atlayan biri olmadım bu zamana kadar hep mesafeliydim erkeklere karşı
Eliyle yapıyormuş işte.E sevismiyorsunuz, oral yapmıyorsunuz. Napiyorsunuz tenhada bes dakika surtunup dönüyor musunuz?
Off iki elletmek için bu durum cekilir mi ya. Benzin parasina yazik.Eliyle yapıyormuş işte.
Adam tam Abaza ya
Iyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?